Web Analytics Made Easy - Statcounter

عماد سالکی که این روزها نمایش «عصر طویلگی» را در تماشاخانه انتظامی خانه هنرمندان روی صحنه دارد درباره شکل‌گیری این اثر نمایشی به خبرنگار مهر گفت: ایده شکل‌گیری «عصر طویلگی» که اجرای خود را از ۱۸ مهرماه آغاز کرده است از سال ۹۲ آغاز شد و زمانی بود که من نمایشنامه‌ای با عنوان «من آلیس نیستم ولی اینجا همه چیز عجیب است» را خواندم که نوشته علیرضا غفاری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طریق یکی از دوستانم با آقای غفاری ارتباط برقرار کردم و در همان جلسه اول که در حال توضیح طرح و ایده‌هایم برای وی بودم ایشان کتابی به نام «دفتر خاطرات حیوانات» را به من معرفی کرد که نوشته خودش بود و نمایشنامه «من آلیس نیستم ولی اینجا همه چیز عجیب است» بخشی از این کتاب محسوب می‌شد. با خواندن آن کتاب من با دنیای تازه‌ای آشنا شدم و تصمیم گرفتم اجرایی از این کتاب را به صحنه ببرم.

وی ادامه داد: آقای غفاری فردی بسیار منعطف و همراه با کارگردان است و هیچگاه من را برای نوشتن متن محدود نکرد. البته متن اولیه با متنی که در حال حاضر روی صحنه می‌رود، متفاوت و تلفیقی از آن ۲ کتاب بود. چون من سال‌هاست که بازیگر تئاتر هستم آن زمان متنی که نوشته بودم به درستی ایده‌هایی را که در ذهن داشتم، منتقل نمی‌کرد تا اینکه بعد از چند سال اوائل سال ۹۸ بود که امیرکاوه آهنین جان به من پیشنهاد داد متنی را کار کنم و قرار بر این شد این نمایش تولید آکادمی هنرهای سولو باشد که مدیریت آن را نادیا حسام همسر آقای آهنین جان برعهده دارد و این ۲ عزیز هم به عنوان مشاور کار در کنار من باشند.

سالکی با اشاره به تغییرات نمایشنامه در زمان تمرینات توضیح داد: با شروع تمرین‌ها متن را دوباره سرپا کردم و آرش پارساخو نیز به عنوان دراماتورژ به کار اضافه شد و در طول تمرین‌ها به صورت کارگاهی متن جدید شکل گرفت و در اتاق فکری که داشتیم با ایده‌ها و طراحی‌های جدید به نمایشنامه تازه‌ای دست یافتیم که همان جهان مد نظر من بود و تقریباً ۸۰ درصد آن نیز براساس همان کتاب «دفتر خاطرات حیوانات» شکل گرفت. نمایش بهمن ماه ۹۸ بازبینی شد اما به دلیل شرایط کرونا از خرداد ۹۹ تا همین ۱۸ مهر که بالاخره به صحنه رفت اجرایش به تعویق می‌افتاد.

این بازیگر و کارگردان درباره مضمون نمایش بیان کرد: این نمایش از درد مشترک انسان و حیوان سخن می‌گوید و فضایی مدرن دارد که تلفیقی از رئالیسم و سوررئالیسم است. تلاش ما این بوده چیزی را به تصویر بکشیم که براساس حال و روز جامعه بین‌الملل باشد و مردم ما نیز با آن همذات پنداری کنند. داستان نمایش درباره یک سیرک اعجاب‌آور است که در شب آخر نمایش دچار تغییر و تحولاتی می‌شود. در آن شب خاطرات دردآور حیوانات و انسان‌ها را می‌بینیم و متوجه می‌شویم که چقدر دردهای مشترک بین ما و حیوانات وجود دارد؛ دردهایی که منشأ آن درون خود ماست.

وی در پایان صحبت‌هایش اضافه کرد: در این نمایش بر این نکته تاکید می‌شود که تمام موجودات چه انسان‌ها و چه حیوانات با درد و رنج زندگی می‌کنند به این علت که مهربانی را از یاد برده‌اند. مجری طرح این نمایش آکادمی هنرهای سولو است و در طول این مدت امیر کاوه آهنین جان، نادیا حسام و علیرضا غفاری بسیار با من همراه بودند چون اجرای کار مدام به تعویق می‌افتاد و این دوستان در طول این ۲ سال از گروه حمایت زیادی کردند.

بازیگران نمایش (به ترتیب ایفای نقش) علیرضا مویدی، سامان کرمی، امید غلامی، حامد شمسه، علی صحراگرد، شهین انصاری، گلاره اکبری، رضا کریمی، یاسمین حسن زاده، مهناز نوروزی، امیرحسین ذوالقدر، روژین قنواتی زاده هستند که تا ۷ آبان ماه ساعت ۱۸ در تماشاخانه انتظامی خانه هنرمندان روی صحنه خواهد بود.

کد خبر 5326711 آروین موذن زاده

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا غفاری تماشاخانه انتظامی کارگردان تئاتر نقاشی جشنواره فیلم کوتاه تهران برنامه تلویزیونی تئاتر ایران سریال ایرانی شبکه سه سیما فیلم سینمایی شبکه مستند سیما فیلم مستند سینمای مستند محمد خزاعی موسیقی ایرانی شبکه نسیم گروه هنر و تجربه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۴۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلیت‌فروشی «دوازده سی‌وشش» آغاز شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایش «دوازده سی‌وشش» به نویسندگی و کارگردانی امید دانشوران و تهیه‌کنندگی کوروش شاهونه کاری از کمپانی تئاتر جوانان است که از 25 اردیبهشت 1403، ساعت 18:15 در سالن سایه تئاتر شهر روی صحنه می‌رود. 

زهره محمدی، امیر نصیری و امید دانشوران به‌عنوان بازیگر در این نمایش به ایفای نقش می‌پردازند. آیدا عارفی، محمدرضا فدایی، مهسان یحیی پور نیز بازیگران سیاه‌پوش این نمایش هستند.

نمایش «دوازده سی‌وشش» سال گذشته در جشنواره «هم آغاز» تئاتر شهر شرکت کرده بود و توانست جایزه دوم کارگردانی و سوم طراحی صحنه را از آن خود کند.

داستان این نمایش درباره لکه سیاهی است که در سازمان سفید کننده پیدا می‌شود و …

امید دانشوران (طراح صحنه و لباس)، شیدا آذرپور (طراح  صدا)، لعیا شمس‌الدینی (نور)، امید دانشوران (طراح گرافیک)، سعید راسخی پور (ساخت آنونس)، آیدا عارفی (دستیار کارگردان)، هومن مظهری (مجری طرح)، علیرضا ربانی زاده (برنامه‌ریز)، مجتبی راوش (مشاور کارگردان)، سعید راسخی پور (مدیر تبلیغات)، مهسان یحیی پور (مدیریت صحنه)، سعید مشی، امیر عباسی، ساسان سبک‌روح (دستیار صحنه)، حمید تن، محمد غفاری (عوامل فنی)، محمدرضا فدایی، لعیا شمس‌الدینی، آیدا عارفی (گروه صحنه) و علی کیهانی (روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای) دیگر عوامل این اثر نمایشی هستند.

علاقه‌مندان برای تهیه بلیت این اثر نمایشی می‌توانند به سایت ایران کنسرت و گیشه تئاتر مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • بلیت‌فروشی «دوازده سی‌وشش» آغاز شد
  • بازگویی مشکلات و دغدغه‌های روز جامعه اولویتم در اجرای نمایش است
  • غذارسانی به حیوانات محبت در حق آنها نیست
  • گربۀ محله مهم است
  • چرا باید انسان‌ در «عکس‌های منظره‌» باشد؟
  • تماشای «العهد الأبدی» در کارون
  • نمایش راز خوشه‌ی پروین در تبریز به روی صحنه‌ می‌رود
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • «عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» روی صحنه رفت/ تئاتر نیازمند حمایت