Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محسن محور روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این ارزیابی توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قالب طرح اعتبار بخشی بیمارستانهای کشور در ۲ مرحله طی ۲ سال گذشته انجام شده است و بیمارستان رضوی وابسته به آستان قدس رضوی با امتیاز ۹۴.۸۴ درصد رتبه عالی را کسب کرده است.
وی اضافه کرد: در این ارزیابی، هشت بیمارستان، رتبه عالی را کسب کردند که ۶ بیمارستان از این تعداد دولتی بوده‌اند و ۲ بیمارستان از جمله بیمارستان رضوی خصوصی و غیر دانشگاهی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد گفت: ارزیابی انجام شده در ۱۹ محور نظیر مدیریت کیفیت، خدمات پرستاری، بهداشت محیط، تجهیزات پزشکی، مدیریت پیشگیری از عفونت، مراقبت مادر و نوزاد، مدیریت دارو، تصویر برداری، طب انتقال خون، خدمات آزمایشگاهی، مدیریت خدمات سرپایی و احترام به حقوق دیگران انجام شده است‌.
محور افزود: دریافت لوح بیمارستان عاری از دخانیات و لوح سبز محیط زیست ویژه کنترل عفونت و بهداشت از دستاوردهای منحصر به فرد بیمارستان رضوی در سطح کشور به شمار می‌رود.
وی ادامه داد: این بیمارستان وابسته به آستان قدس رضوی با ۳۲۰ تخت مصوب در فضایی به مساحت ۳۹ هکتار در ۲ مجموعه ساختمانی از سال ۱۳۸۴ فعالیت خود را آغاز کرده است .
رییس بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد با اشاره به اقدامات این بیمارستان طی ۲ سال اخیر گفت: راه‌اندازی ۱۱ اتاق عمل مجهز و زیبا، راه اندازی هشت واحد دندانپزشکی، هفت تخت دیالیز، توسعه بخش های دارویی، تولید هفت رادیو دارو، راه‌اندازی مرکز مهارتی و آموزش حرفه‌ای برای تربیت نیرو در رشته فلوشیپ معادل فوق تخصصی، آغاز عملیات ساخت پارکینگ طبقاتی و برپایی ۱۸ وبینار پزشکی در سطح  ملی و بین‌المللی از جمله این اقدامات بوده است.
دکتر محور افزود: هم‌اکنون تمام خدمات درمانی که در ایران و دنیا ارائه می‌شود در بیمارستان رضوی با بهترین تجهیزات و امکانات قابل ارائه است و فقط این بیمارستان بخش پیوند مو برای پذیرش بیماران گردشگر سلامت را ندارد.
وی اضافه کرد: در دوران کرونا این بیمارستان از بابت همکاری با دانشگاه علوم پزشکی مشهد از نظر درمان بیماران غیر کرونایی و کمک به درمان بیماران کرونایی از هیچ تلاشی دریغ نکرده و تمام دستورالعمل‌های ارائه شده را اجرا نموده است.

بیمارستان رضوی با همه  سازمانهای بیمه گر قرارداد دارد
رییس بیمارستان رضوی مشهد گفت: این بیمارستان هم اکنون با هم شرکتهای بیمه‌ای در قالب بیمه پایه و مکمل قرارداد دارد و از بابت پوشش بیمه‌ای بیماران مراجعه کننده هیچ مشکلی وجود ندارد.


دکتر محور افزود: ۶۰ موسسه و سازمان بیمه‌گر نظیر بیمه سلامت، بیمه تامین اجتماعی، بیمه جانبازان و بیمه ارتش با بیمارستان فوق تخصصی رضوی قرارداد دارند. 
وی اضافه کرد: با کمال تاسف برخی به علت رقابت‌های ناسالم  ایجاد شده، بر این تصورند که بیمارستان رضوی برای افراد با تمکن مالی خدمات می‌دهد در حالی که دریافت هزینه درمانی  در  این بیمارستان بر اساس تعرفه سایر بیمارستانهای خصوصی انجام می‌شود.
او ادامه داد:  این درحالی است که سالانه مبلغ حدود ۷۰ میلیارد ریال بابت هزینه درمان بیمارانی که مشکل پرداخت هزینه دارند از سوی مددکاری بیمارستان تخفیف و به بیماران کمک می‌شود.

درمان ۹ هزار بیمار بستری و سرپایی کرونایی در بیمارستان رضوی 
معاون درمان بیمارستان رضوی مشهد هم با اشاره به اقدامات این بیمارستان در دوران کرونا گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون بیش از هفت هزار و ۳۰۰ بیمار سرپایی و ۲ هزار بیمار بستری کرونایی در بیمارستان رضوی تحت معالجه و درمان قرار گرفتند
دکتر کامبیز توتونچی افزود: در دوران کرونا هیچ محدودیتی از بابت پذیرش بیماران کرونایی نداشتیم و از سوی دیگر این بیمارستان با وجود این که به بیماران کرونایی خدمات می‌داد به عنوان مرکز درمانی پاک برای بیماران غیر کرونایی هم فعالیت می کرد چرا که ورودی‌ها و ارائه خدمات به بیماران بستری و سرپایی بیماران کرونایی و غیر کرونایی به صورت جدا و مستقل بود.
وی اضافه کرد: در موج  پنجم  کرونا ۱۰۰ تخت توسط بیمارستان رضوی برای بیماران کرونایی اختصاصی یافت و همچنین روزانه  ۳۰۰ بیمار سرپایی برای دریافت رمدسیویر به این بیمارستان مراجعه کرده و ۳۲۰ سی.تی.اسکن ریه در شبانه روز در این بیمارستان انجام می‌شد.
بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد با ۳۲۰ تخت بیمارستانی از سال ۱۳۸۴ فعالیت خود را آغاز کرده است. این بیمارستان از امکانات و تجهیزات منحصر به فردی در درمان بیماریهای مختلف برخوردار است.

برچسب‌ها ویروس کرونا مشهد رمدسیویر آستان قدس رضوی بیمارستان رضوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد فصلنامه اعتبار بخشی سلامت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مشهد رمدسیویر ویروس کرونا مشهد رمدسیویر آستان قدس رضوی بیمارستان رضوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بیمارستان فوق تخصصی رضوی بیماران کرونایی بیمارستان رضوی رضوی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۵۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از دومین دستگاه رادیولوژی بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان

 حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: با راه‌اندازی دستگاه جدید رادیولوژی در این مرکز و با توجه به حجم مراجعات روزانه به اورژانس بیمارستان و بیماران بستری، سرعت خدمت رسانی به مراجعین افزایش می‌یابد.

 غزنوی ادامه داد: ارزش تقریبی این دستگاه رادیولوژی پیشرفته که از بهترین برندهای اروپایی است بیش از 45 میلیارد ریال است

 رئیس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان نیز گفت: گرفتن رادیو گرافی های دیجیتالی، کیفیت بالای تصاویر، دریافت دوز پایین اشعه توسط بیماران، امکان مشاهده گرافی تهیه شده توسط پزشک معالج در سراسر کشور از طریق اینترنت، حذف فیلم و داروی ظهور و در نتیجه کاهش هزینه  از مزایای این دستگاه است

 فریبا کوشا گفت: این پروژه بهمراه بهسازی ،زیباسازی و استاندارد سازی فضای فیزیکی مجموعه صورت گرفت و کلیه تست های دزیمتری با استانداردهای روز دنیا انجام شد.

وی ادامه داد: بیمارستان خاتم الانبیا (ص) تنها بیمارستان استان است که مجهز به دو دستگاه رادیولوژی است

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بیمارستان رضوی مشهد: تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • بهره برداری از دومین دستگاه رادیولوژی بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • پایش سلامت روان در کشور؛ دومین اختلال روانی درمیان ایرانیان چیست؟
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی ویژه
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت