Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@05:39:41 GMT

روستاهای ایران به صورت متوازن توسعه نیافته‌اند

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۲۵۳۹۲

روستاهای ایران به صورت متوازن توسعه نیافته‌اند

منوچهر رزمجو عصر دوشنبه در محل نمایشگاه و جشنواره مبلمان و صنایع دستی روستایی مازندران که به مناسبت روز روستا در ساری برپا شده است، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: خدمات زیرساختی قابل توجهی بعد از انقلاب به روستاها سوق داده شد، اما توزیع این خدمات متوازن نبوده و همین روند نیز سبب خالی شدن سکنه در بعضی از روستاهای کشور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که در یک دهه اخیر شاهد مهاجرت جمعیت از شهرها به روستاها بوده‌ایم، افزود: دولت سیزدهم از محل بودجه ۲۸ هزار میلیارد تومانی برای توسعه اشتغال در مناطق محروم روستایی به صورت ویژه برنامه‌ریزی کرده است.

این مسئول با تاکید بر این که اقتصاد و اشتغال روستاها باید بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد، بیان داشت: سال ۱۳۹۶ حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان برابر با ۱.۵ میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ارزی کشور به اشتغال روستایی اختصاص داده شده بود که تا کنون ۱۳ هزار میلیارد تومان آن عملیاتی شد و بقیه نیز در این دولت به صورت ویژه در مناطق روستاهایی که کمتر به آن‌ها توجه شده است ، هزینه می‌شود.

نمایشگاه مبلمان و صنایع دستی روستاهای مازندران با همکاری اداره کل ورزش و جوانان مازندران با محوریت ورزش‌های بومی روستایی، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با محوریت معرفی صنایع دستی، اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری با محوریت زنان سرپرست خانوار در تولید کالاهای مختلف بومی استان و ادارات کل بهزیستی، تعاون روستایی، کار و رفاه اجتماعی به مناسبت روز روستا برپا شده است.

در این نمایشگاه یک شرکت تولیدکننده مبلمان روستایی نیز با ارائه انواع امکانات و تجهیزات پارک‌های روستایی و سطل‌های زباله مختلف برای تفکیک زباله از مبدا حضور دارد.

این نمایشگاه دو روزه است و امروز فردا – ۲۶ و ۲۷ مهر- در محوطه سالن الغدیر سپاه ۲۵ کربلا مازندران واقع در میدان خزر ساری پذیرای بازدیدکنندگان است.

برچسب‌ها تعاون روستایی روستائیان ساری سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران مازندران توسعه روستایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تعاون روستایی روستائیان ساری تعاون روستایی روستائیان ساری سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران مازندران توسعه روستایی صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۵۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود

بنابر اعلام روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان ، نماینده ولی‌فقیه و امام‌جمعه اصفهان در دیدار با امیر کرم‌زاده مدیرکل و شورای مدیران اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان با اشاره به اهمیت مقوله میراث‌فرهنگی گفت: بی‌تردید وظیفه همگی ما حفاظت از میراث‌فرهنگی است، زیرا میراث‌فرهنگی بخشی جدا نشدنی از فرهنگ ما است و ما از طریق میراث‌فرهنگی می‌توانیم آنچه پدران ما ایجاد کردند را حفاظت و به سایر مردمان از سراسر جهان نشان دهیم.

آیت‌الله طباطبایی نژاد  تأکید کرد: پیشنهاد دارم تا باخرد جمعی و همت شما مسئولان، موزه بزرگ اصفهان تأسیس شود و تمامی آثار پدرانمان در معرض نگاه همگان قرار گیرد.

او گفت: باید تلاش کنیم در کنار حفاظت از میراث‌فرهنگی، مردم هم بتوانند مطابق با نیاز‌های روز زندگی خوبی داشته باشند، لذا پیشنهاد می‌کنم با تلفیق مناسب میراث‌فرهنگی و هنر‌های سنتی با علم روز، شرایط مناسبی را برای زندگی مردم خصوصاً مالکان خانه‌های تاریخی فراهم آورید.

آیت‌الله یوسف طباطبایی نژاد افزود: با توجه به اینکه اصفهان قلب هنر ایران است باید همان‌گونه که به هنر می‌پردازید، هنرمندان به‌ویژه هنرمند پیشکسوت را نیز مورد تفقد و دلجوئی قرار گیرند. 

در این دیدار مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان نیز گفت:  بی‌تردید توجه به زنده نگه‌داشتن میراث‌فرهنگی به‌ویژه میراث‌فرهنگی ایران دوران اسلامی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کرم زاده  افزود: رهبر فرزانه انقلاب همواره تأکید داشته‌اند این بنا‌ها فارغ از اینکه چه کسانی در آنها زندگی کرده‌اند مرهون و حاصل دسترنج مردم مسلمان ایران است.

او گفت: اصفهان نگین گردشگری و صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی کشور است، لذا با توجه به کمبود اعتبارات ،  تقاضامندم تا با جلب حمایت شرکت‌های بزرگ همچون ذوب‌آهن و همچنین مجامع خیرین استان در قالب جلب مسئولیت‌های اجتماعی آنها را به سمت مرمت و حفاظت از آثار تاریخی هدایت کنند.

استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار اثر تاریخی (یک هزار و ۹۴۰ اثر ملی و ۱۵ اثر ثبت جهانی) و بیش از ۶۰۰ خانه تاریخی و جاذبه‌های مختلف طبیعی، فرهنگی، مذهبی و تفریحی در کانون توجه گردشگران قرار دارد.

اصفهان یکی از بزرگترین مراکز تولید انواع مختلف صنایع دستی ایران به شمار می‌رود و از ۲۹۹ رشته صنایع دستی مربوط به ایران ۲۰۰ رشته مربوط به این استان است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید
  • حضور میراث‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • برگزاری نمایشگاه گل و گیاه در اصفهان
  • ببینید | موشک‌ ها و پهپادهای ایرانی در نمایشگاه بین‌المللی امنیت و دفاع در عراق
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • تاثیر تحولات جامعه بر میزان توسعه کشور
  • ادعای عبور آزادراه قائمشهر_ ساری از محوطه تاریخی پایه علمی ندارد
  • راهیابی ۱۰ ایده و طرح صنایع پایین‌دستی مس سرچشمه به مرحله سرمایه‌گذاری
  • چشم انداز روشن توسعه برق روستایی کردستان/ اجرای ۱۰۰ درصدی طرح «تکخوانی» کنتور برق روستاهای کردستان در سال ۱۴۰۳