Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کارخانه تولیدی - صنعتی فراسان گفت: اگر توانسته‌ایم به‌عنوان کارآفرین و صادرکننده نمونه معرفی شویم و یا اینکه حدود سه هزار و ۳۰۰ نیروی مستقیم داشته باشیم به ‌واسطه تعامل و همکاری ها بوده است. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، یک واحد تولیدی و صنعتی در استان فارس با حمایت ها و کمک های مالی بانک ملی ایران توانسته با دست یابی به دانش فنی و تکنولوژی روز دنیا لـوله های جی آر پی را طراحی، بومی سازی و تولید کند که با این اقدام عنوان بزرگترین تولید کننده محصولات لوله های کامپوزیتی در خاورمیانه و غرب آسیا را کسب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مهناز ظهیر امامی، مدیر کارخانه تولیدی - صنعتی فراسان با بیان این که حمایت ها و خدمات مالی بانک ملی ایران از صنایع موجب رشد و شکوفایی کشور شده است، گفت: طی سال های گذشته تولید ماشین آلات و لوله های GRP  (Glass   Reinforced Polymer Pipe) عمدتا در انحصار چند کشور در جهان بود اما اکنون با حمایت ها و تامین مالی بانک ملی ایران صددرصد این لوله ها در داخل کشور توسط شرکت فراسان در استان فارس تولید می شود.

مدیر کارخانه تولیدی - صنعتی فراسان با اشاره به این که لوله های فراتک لوله های کامپوزیتی هستند که با توجه به فناوری های کامپوزیت و نانو دارای قابلیت و کاربرد های مختلف جهت استفاده در زیر ساخت های کشور است، اظهار داشت: این لوله ها از ترکیب الیاف فایبرگلاس و رزین با نسبت های خاص تشکیل یافته اند و با مقاومت مکانیکی بسیار بالا و مقاومت کامل در برابر خوردگی، هم اکنون در پروژه های کلان در نقاط مختلف کشور و جهان به عنوان اولین گزینه مورد استفاده قرار می گیرند.

وی افزود: با حمایت های به عمل آمده این شرکت با تکیه بر جوانان ماهر و متخصصان داخلی با دستیابی به دانش فنی، تکنولوژی پیشرفته، استاندارد های روز دنیا و تلاش و پشتکار موفق شده این لوله ها را که در پروژه ملی انتقال آب خلیج فارس به استان های مرکزی کشور  بکار می رود را  طراحی و تولید کند.

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو با اشاره به اینکه بانک ملی ایران تبدیل به بانک برتر در حوزه صدور ضمانت‌نامه‌ها، گشایش اعتبارات اسنادی و بانکداری بین‌المللی شده است، اظهار داشت: نوع خدماتی که بانک ملی ایران به مجموعه ما ارائه می‌کند باعث شده شاهد جهش تولید در عرصه کار و تولید کارخانه باشیم.

این کارآفرین برتر در استان فارس اظهار داشت: در این سال‌ها اگر مشکلی داشتیم، مجموعه بانک ملی ایران پشتیبانی های بی دریغی به ما داشته است و اگر توانسته‌ایم به‌عنوان کارآفرین و صادرکننده نمونه معرفی شویم و یا اینکه حدود سه هزار و 300 نیروی مستقیم داشته باشیم و با توسعه 6 خط تولید، محصولاتی با قـطر حداکثر 1200 میلیمتر و فـشار حداکثر 25 بار را تولید کنیم به ‌واسطه همین تعامل و همکاری بوده است که امیدوارم ادامه داشته باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی، رئیس کل دادگستری استان فارس در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی بانک ملی ایران گفت: بانک ملی ایران از جمله بانک‌هایی است که در هموارسازی تامین مالی صنایع کلیدی و زیر ساخت های اساسی در کشور و بویژه در استان فارس قدم‌های مطلوب و قابل توجهی را برداشته است. 

وی ضمن تقدیر از بانک ملی ایران برای اقدامات مؤثر در حمایت از صنایع استان تاکید کرد: تاکنون تسهیلات مختلفی از سوی بانک‌ ملی ایران به  واحد های تولیدی و صنعتی مستقر در استان اعطا شده که این امر موجب توسعه و رشد صنایع شده و به دنبال آن زمینه اشتغالزایی جوانان متخصص در استان را فراهم کرده است.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بانک ملی ایران استان فارس مدیر کارخانه حمایت ها لوله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۵۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید ابراهیم رئیسی صبح امروز سه شنبه همزمان با روز کارگر با حضور در کارخانه ایران خودرو دیزل ضمن بازدید از بخش‌هایی از کارخانه از جمله سالن خط تولید، با تعدادی از کارگران نیز گفت‌وگویی صمیمانه و چهره به چهره داشت و وضعیت شغلی و معیشتی آنها را جویا شد.

این کارخانه در مساحتی بالغ بر 760 هزار متر مربع با 5 هزار و 500 نفر پرسنل سالانه 22 هزار دستگاه محصولات باری کشنده شامل کامیون، کشنده و کامیونت و 12 هزار و 500 دستگاه محصولات مسافری شامل ون، اتوبوس و مینی بوس تولید می‌کند.

کارخانه ایران خودرو دیزل با اهتمام ویژه دولت مردمی به امر تولید، در سال گذشته رشد تولید بیش از 600 درصدی را محقق کرده و برای افزایش آن  تا سال 1404 نیز هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی
  • تحقق ۶۶ درصدی سهمیه بانک دی در قانون جهش تولید مسکن
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل بازدید کرد
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • بازدید آیت‌الله رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • بازدید رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • فرآیند تولید آدامس در یک کارخانه مشهور (فیلم)
  • برای تحقق هرچه بیشتر عدالت اجتماعی در کشور چه باید کرد؟