Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، مصطفی خلیلی در نشست خبری که به منظور بزرگداشت هفته تربیت بدنی برگزار  شد، با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ ورزش کردن بین اقشار مختلف جامعه به ویژه دانش‌آموزان، اظهار کرد: متأسفانه در حال حاضر آن طور که باید و شاید به این مهم توجه نشده و مقوله ورزش در اولویت برنامه‌ریزی مسئولان و دست‌اندرکاران قرار ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا و ابلاغ وزارت آموزش و پرورش، شیب تصمیمات آموزشی کشور به سمت بازگشایی حضوری مدارس است.

معاون تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد در ادامه افت تحصیلی، فقرحرکتی و چاقی را از جمله آفت‌های شیوع کرونا، فضای مجازی و بی‌توجهی به تحرک بین دانش‌آموزان دانست و گفت: به همین منظور بخشنامه ۰۶ با امضای دو وزارتخانه آموزش و پرورش و بهداشت به استانها ابلاغ شده و قرار است از این پس کلاس‌های تربیت بدنی با شرایط خاص به صورت حضوری برگزار شود.

بخشنامه ۰۶ برای حمایت از ورزش دانش‌آموزی ابلاغ شده

خلیلی با بیان این‌که بر اساس بخشنامه ابلاغی هیچ مدیر مدرسه‌ای حق ندارد کلاس‌های ورزش را تعطیل و یا ادغام کند، تصریح کرد: توجه به زنگ ورزش در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ خط قرمز اداره کل آموزش و پرورش یزد است.

وی ادامه داد: سال تحصیلی جدید با ۲۰۳ معلم ورزش مرد و ۲۴۸ معلم ورزش زن در استان یزد آغاز شده و قرار است و ۲۵۰۰ ساعت از زمان‌های تربیت بدنی مدارس توسط پیشکسوتان ورزشی آموزش و پرورش پوشش داده شود.

فقط ۲۰ درصد سند تحول بنیادین اجرایی شده

معاون آموزش و پرورش یزد در خصوص کمبود نیروی انسانی این اداره کل در استان، تأکید کرد: آموزش و پرورش استان یزد ۱۲۵ معلم ورزش مرد و ۹۰ معلم ورزش زن برای زنگ‌های تربیت بدنی مدارس کمبود دارد.

خلیلی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که در سال تحصیلی گذشته طرح کوچ به عنوان مکمل زنگ‌های تربیت بدنی در مدارس استان یزد اجرایی شده است، خاطرنشان کرد: اجرای کامل سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به دانش آموزان سالم و پویا نیاز دارد و ما تمام سعی خود را در این راستا بکار گرفته ایم.

وی با اشاره به این‌که تاکنون ۱۵تا ۲۰ درصد سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش اجرایی شده است، اظهار کرد: افزایش آگاهی والدین نقش مهمی در ترویج فرهنگ ورزش بین دانش‌آموزان ایفا می‌کند.

۹۳ درصد دانش‌آموزان یزد پایش سلامت شدند

معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش یزد در ادامه با بیان این‌که متأسفانه ۳۵ درصد دانش‌آموزان استان یزد چاق هستند، افزود: در سال تحصیلی گذشته بالغ بر ۹۳درصد دانش آموزان در استان پایش قد و وزن شدند.

خلیلی تأمین سلامت دانش آموزان در گرو مطالبه گری والدین دانست و بیان کرد: برای سال تحصیلی جدید اجرای طرح سواد حرکتی به عنوان طرح مکمل زنگ ورزش در دستور کار معاون تربیت بدنی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد قرار گرفته است.

اجرای طرح ملی سواد حرکتی در مدارس یزد

وی با بیان این‌که طبق برنامه زمان‌بندی شده تا پایان مهرماه باید ۴۳ درصد دانش‌آموزان در طرح سواد حرکتی سنجش و تا پایان اسفندماه امسال نیز باید مرحله دوم طرح ملی سواد حرکتی در استان یزد اجرایی شود، گفت: طبق سند تحول بنیادین قرار است تمام فعالیت های ورزشی دانش آموزان مدرسه محور باشد.

حوزه ورزش چشم انتظار حمایت مسئولان ارشد

معاون آموزش و پرورش استان یزد خطاب به مسئولان استان خاطرنشان کرد: حال ورزشکاران و حوزه تربیت بدنی آموزش و پرورش خوب نیست و این مهم فقط با ورود جدی مسئولان ارشد ساماندهی می‌شود.

خلیلی در پایان با بیان این‌که معاونت تربیت بدنی آموزش و پرورش یزد آماده همکاری با تمام هیأت های ورزشی و نهادهای فرهنگی و آموزشی است، گفت: امیدوارم بتوانیم به کمک دستگاه های شریک در حوزه ورزش بیش از پیش بحث حمایت همه جانبه از نهادینه کردن فرهنگ ورزش را در جامعه و بین اقشار مختلف اجرایی کنیم.

انتهای پیام/الف

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش یزد دانش آموزان مصطفی خلیلی اداره کل آموزش و پرورش یزد خبرگزاری فارس هفته تربیت بدنی استاندار یزد مهران فاطمی آموزش و پرورش استان یزد آموزش و پرورش یزد سند تحول بنیادین درصد دانش آموزان تربیت بدنی سواد حرکتی سال تحصیلی معلم ورزش اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۵۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد

ایسنا/اصفهان فرماندار اردستان گفت: برای مجموعه حاکمیت شهرستان قابل قبول نیست که اداره آموزش و پرروش اردستان هفت ماه است معاونت آموزشی و پرورشی ندارد و اداره کل استان توجهی به این مهم ندارد.

سید محمدهادی احمدی طباء، امروز(پنجشنبه،۶ اردیبهشت‌ماه) در شورای آموزش و پرورش شهرستان اردستان، اظهار کرد: علیرغم تهاجم‌ فرهنگی و جنگ نرمی که نسل نوجوان و جوان جامعه را مورد هجمه قرار داده است، دانش‌آموزان ما پای دین و دینداری ایستادند که نمونه آن حضور پرشور در آیین‌های ملی و مذهبی است.

وی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب بر احیا و نگهداری از هویت ملی افزود: بخشی از هویت ملی هویت منطقه‌ای است موضوعی که در شهرستان اردستان دچار مشکل و معضل است و خیلی افرادی که از شهرستان مهاجرات می‌کنند، حتی پسوند خانوادگی خود را تغییر می‌دهند.

به گزارش ایسنا، فرماندار اردستان گفت: یکی از برنامه‌های سالانه آموزش و پرورش باید تکریم و تجلیل از بازنشستگان و فرهنگیان باشد. با توجه به نزدیک شدن به هفته گرامیداشت معلم ادارات آموزش و پرورش اردستان و زواره جوری برنامه‌ریزی کنند که مراسمی در شان و جایگاه مقام معلم باشد.

احمدی‌طباء با انتقاد از وضعیت معاونت‌های آموزش و پرورش اردستان، تصریح کرد: برای مجموعه حاکمیت شهرستان قابل قبول نیست که اداره آموزش و پرروش اردستان هفت ماه است معاونت آموزشی و پرورشی ندارد و اداره کل استان توجهی به این مهم ندارد. 

لزوم راه‌اندازی شرکت‌های تعاونی در مدارس اردستان

وی بر لزوم راه‌اندازی شرکت‌های تعاونی مدارس شهرستان توسط دانش آموزان تاکید کرد و گفت: ادارات آموزش و پرورش اردستان و زواره برای سال تحصیلی جدید برنامه‌ریزی داشته باشند تا در هر مدرسه شهرستان شرکت تعاونی دانش آموزی را در راستای درآمدزایی برای مدرسه و دانش‌آموزان راه‌اندازی کند.

فرماندار اردستان از شهرداران و اعضای شورای شهر شهرهای اردستان، زواره و مهاباد خواست به‌عنوان نمانیده مردم در امور شهری در مدارس شهرستان و بین دانش‌آموزان حضور پررنگ‌تری داشته باشند و درد دل و پیشنهادات دانش‌آموزان و اقشار فرهنگیان را بشنوند.

آموزش و پرورش نیاز به یک آسیب شناسی تربیتی دارد

همچنین امام جمعه اردستان در این جلسه گفت: به نظر می‌رسد در مجموعه آموزش و پرورش شهرستان اردستان نیاز به یک آسیب شناسی در بخش تربیت باشد زیرا با بررسی‌های انجام شده هر مقدار که دانش آموزان و فرزندان جامعه علمشان زیاد می‌شود از تربیت دینی دور می‌شوند.

حجت‌الاسلام حسن دهشیری با بیان اینکه آموزش و پرورش باید آفت‌های سیستم آموزشی و تربیتی دانش آموزان را شناسایی کند، افزود: هرگاه دانش آموزان به هر نحوی از تربیت دینی دور شوند مشخص می‌شود عملکرد مدرسه و معلم، تربیت جهت دار نبوده است، زیرا هر گاه که علم و آگاهی انسان افزوده می‌شود باید عقیده آن هم کامل‌تر شود.

وی گفت: باید نوع تدریس معلمان و بیانی که در کلاس‌های درس دارند، در طول سال مورد توجه و ارزیابی قرار گیرد و آسیب‌شناسی کرد که چه اتفاقی در مدرسه و کلاس درس می‌افتد که دانش‌آموزان ما بعد چندسال به راه‌های مختلف کشیده می‌شوند.

امام جمعه اردستان با اشاره به هفته بزرگداشت مقام معلم، تصریح کرد: باید تکریم و تجلیل معلمان را به سمتی ببریم که معلم در نگاه دانش آموز ارجمند و در نگاه خانواده بزرگ‌منش باشد آن زمان بهترین بزرگداشت را انجام دادیم، ولی اگر بخواهیم با زور و از روی چشم و هم چشمی برای معلم هدیه‌ای ناچیز تهیه کنیم بیشتر به جایگاه معلم توهین شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد