Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی بهرامی زاده مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: گرید دانش بنیانی به شرکتی اعطا می‌شود که صلاحیت دانش بنیانی بودن آن توسط کارگروه ارزیابی و تشخیص تایید شود.

او افزود:  در ۶ ماهه نخست امسال همچنین شناسایی و فرآیند پیش ممیزی واحد‌های مستعد در زمینه اخذ گرید دانش بنیانی توسط شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی برای ۹ واحد صنعتی انجام گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی ادامه داد: اخذ گرید دانش بنیانی از جمله برنامه‌های شرکت شهرک‌های صنعتی استان برای ارتقای سطح فناوری و دانش فنی واحد‌های صنعتی است که کسب آن واحد را از ۱۰۰ مزیت و تمام حمایت‌ها و تسهیلات قانون حمایت از شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات بابت محصولات تأیید شده، بهره مند می‌کند.

بهرام زاده بیان کرد: در ۶ ماهه نخست امسال به منظور ارتقای سطح فناوری و دانش فنی واحد‌های صنعتی استان، پنج پروژه رفع نیاز فناورانه با توجه به نیاز واحد‌های صنعتی در حوزه فرمالاسیون، تامین دستگاه‌ها و ماشین آلات هایتک، منطبق با اعلام نیاز به شرکت شهرک‌های صنعتی و استفاده از مشاوره‌های تخصصی شهرک از طریق فناور‌ها و شرکت‌های داشن بنیان سطح استان اجرا شده است.

او تصریح کرد: پنج پروژه رفع نیاز‌های فناورانه مزبور را شامل تولید و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره زیرپوشانی شده خرفه و کاربرد آن به منظور استفاده در یک سیستم غذایی و لبنی، بررسی پایداری و کاربرد فرآورده‌های مواد غذایی مورد استفاده قنادی در محصولات مختلف، طراحی و ساخت فرمانتور تولید خمیر ترش، تهیه کامپوزیت‌های پلیمری زیست تخریب پذیر برای ساخت ظروف یکبار مصرف مواد غذایی، فرمولاسیون بستنی پروبیوتیک غنی شده برشمرد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی تاکید کرد: سطح فناوری واحد‌های صنعتی استان، این شرکت به منظور بهره مندی واحد‌ها از هیئت علمی دانشگاه‌ها و خبرگان علمی و دانشگاهی درصدد انعقاد تفاهم نامه‌هایی با مراکز آموزشی و نهاد‌های مختلف برآمده است.

بهرامی زاده اظهار کرد:در ۶ ماهه نخست امسال امضای تفاهم نامه همکاری با پارک علم و فناوری خراسان رضوی، دانشگاه فردوسی، جهاد دانشگاهی و اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان انجام گرفت و امضای تفاهم نامه‌های دیگری نیز با برخی از نهاد‌های مختلف استان در جریان است.

او افزود: این تفاهم نامه ها، برنامه ریزی و حمایت از برگزاری دوره‌های آموزشی برای شرکت‌های دانش بنیان و فناور به منظور ارتقای توانمندی‌ها و توسعه بازار صادراتی، اتخاذ رویکرد مبتنی بر ارزشگذاری دارایی‌های فکری و مدیریت و بهره برداری تجاری از آنها، برگزاری وبینار نیازسنجی دارایی‌های فکری، تجارت با پاکستان و هند و کمپین فکری و تجاری سازی اختراعات را دنبال می‌کنند.

 

انتهای پیام//ا.د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واحدهای صنعتی شرکت های دانش بنیان فناوری اطلاعات شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی واحد های صنعتی تفاهم نامه نامه ها واحد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۶۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی کشتکار ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه حداقل حمایت مورد انتظار سرمایه‌گذاران صنعتی تأمین امکانات زیربنایی سرمایه‌گذاری از قبیل آب، برق و گاز است، اظهار داشت: برای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) باید دستگاه‌های اجرایی مرتبط تعامل و همکاری بیشتری نظیر تکمیل ملزومات و بسترهای لازم در سطح شهرستان را مدنظر قرار دهند.

وی اضافه کرد: در راستای کمک به افزایش واحدهای صنعتی دشتستان اقدامات مهم و مؤثری نظیر اولویت قرار دادن پیگیری روند اجرایی طرح‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد و غیره در حال پیگیری و اقدام است.

کشتکار با اشاره به تکمیل و راه‌اندازی واحدهای صنعتی عنوان کرد: حمایت ویژه از واحدهای تولیدی، توجه به فعال‌سازی بنگاه‌های صنعتی راکد در شهرک‌‏ها و نواحی صنعتی شهرستان از دیگراولویت‌های مهم اداره صمت دشتستان است.

وی با بیان اینکه شهرستان دشتستان دارای یک شهرک صنعتی در برازجان و ۲ ناحیه صنعتی در گزبلند و خوشاب است، ابراز داشت: در دولت سیزدهم شاهد افزایش بیش از ۲ برابری اراضی صنعتی در شهرستان بودیم و مجموعاً ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی این شهرستان طی این مدت اضافه شده است که توانسته زمینه سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش‌های مختلف این شهرستان را فراهم نماید.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دشتستان با اشاره به اهمیت الحاق ۷۵ هکتار زمین به شهرک صنعتی برازجان گفت: ایجاد ناحیه‌های صنعتی تخصصی سیلیکا، وحدتیه و شبانکاره در این شهرستان نقش بسزایی در اشتغال و افزایش تولید خواهد داشت.

وی با اشاره به احیا یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان تشریح کرد: پروانه بهره‌برداری این واحد تولیدی شن و ماسه در سال ۱۳۹۰ با سرمایه گذاری هفت هزار و ,۳۰۰ میلیون ریال و اشتغال ۱۲ نفر به دلیل عوامل مختلف راکد شده بود، که با پیگیری و اقدامات متعدد مجدد فعال سازی شد.

کشتکار در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم با توجه به حمایت‌های مسئولان به‌صورت ویژه در بخش تولید و اشتغال، شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی در استان باشیم.

کد خبر 6086638

دیگر خبرها

  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • انعقاد ۱۸۲ قرارداد با سرمایه‌گذاران در شهرک‌های صنعتی فیروزآباد
  • ایجاد شهرک فناوری در خراسان شمالی با همکاری پارک علم و فناوری
  • حضور واحد‌های تولیدی شهرک صنعتی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • ایجاد ۳۰ هکتار شهرک فناوری در خراسان شمالی
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • شهرک‌های صنعتی فیروزآباد روی ریل توسعه
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد