Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مسئول نهاد آبادانی وپیشرفت شهرستان لنده گفت:در همین راستا با هدف و استراتژی افزایش عملکرد و توسعه رسته ابتدا اقدام به تشکیل شبکه و در ادامه ۱۰ تن شکر بین اعضا شبکه توزیع شد.

"مراد مرادی پور"،در گفت وگو با خبرنگار ایسنا افزود: با تکمیل گزارش تحلیل دینامیکی اشتغال و اقتصاد شهرستان لنده و شناسایی رسته های اولویت دار و پایه بر اساس مزیت بوم منطقه رسته زنبور عسل بعنوان یکی از رسته های اولویت دار شناسایی و زنجیره ارزش و برنامه عمل متناسب با حلقه مداخله تکمیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:  در همین راستا با هدف و استراتژی افزایش عملکرد و توسعه رسته ابتدا اقدام به تشکیل شبکه و در ادامه ۱۰ تن شکر بین اعضا شبکه توزیع گردید.

مسئول نهاد آبادانی وپیشرفت شهرستان لنده بیان کرد: در ادامه اجرای برنامه توسعه ای رسته حمایت های فنی اعتباری در قالب برگزاری کارگاه های آموزشی، مشارکت در خرید دارو به مبلغ ۶۰ میلیون تومان در ستور کار قرار می باشد که طبق برنامه توسط عامل توسعه و با نظارت معاونت اشتغال اجرایی خواهد شد.

مرادی پور عنوان کرد:یک دستگاه شکر ساب و موم ذوب کن به مبلغ ۱۴میلیون تومان خریداری و به تعاونی زنبور داران تحویل شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها شهرستان لنده بنياد مستضعفان شهرستان لنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۶۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۳ روستای خدابنده با جمعیت بالای ۲۰ خانوار از نعمت برق برخوردار است

حسنعلی پیری مدیر توزیع برق شهرستان خدابنده گفت: شهرستان خدابنده با بیش از پنج هزار کیلومترمربع مساحت، حدود ۱۷۰ هزار نفر جمعیت و ۲۴۰ روستا یکی از بزرگترین شهرستان‌های شمالغرب کشور است و بیش از ۶۹ هزار مشترک برق در تعرفه‌های مختلف دارد.

پیری افزود: حدود ۶۰ درصد از انرژی توزیع شده در این شهرستان در بخش کشاورزی مصرف می‌شود.

وی اضافه کرد: توزیع برق خدابنده حدود ۵۹ هزار مشترک خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی دارد که با سه هزار و ۳۰۰ کیلومتر شبکه توزیع برق با ظرفیت ۲۰۷ مگاولت آمپر پست های برق منصوبه، به مردم این منطقه خدمت رسانی می‌کند.

این مسوول در ادامه با اشاره به تبدیل یک هزار و ۳۵۰ کیلومتر از شبکه های فشار ضعیف این شهرستان از سیم مسی به کابل خودنگهدار، افزود: با اجرای این طرح و کاهش چشمگیر سرقت از شبکه‌های توزیع، میزان خاموشی ناشی از حوادث نیز بسیار کاهش می‌یابد.

وی افزایش ایمنی و پیشگیری از سرقت انرژی را از دیگر مزایای تبدیل سیم های برق مسی به کابل خود نگهدار بیان کرد و اظهار داشت: این طرح به منظور پیشگیری از فرسودگی شبکه و کاهش تلفات انتقال و توزیع انرژی اجرا شد.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • رسالت معلم تربیت انسان در طراز مقام توحیدی است
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • ۱۸۳ روستای خدابنده با جمعیت بالای ۲۰ خانوار از نعمت برق برخوردار است
  • تولیدات فاخر علمی از اهداف مهم بنیاد ملی علم
  • محققان حوزه ریاضی تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان حمایت می‌شوند
  • ۳۰۰ پرس غذای گرم در پارس‌آباد بین نیازمندان توزیع شد
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی مرجعیت علمی 
  • حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضی‌دانان
  • حمایت ۳ میلیاردی بنیاد علم ایران از طرح‌های نوظهور و ۱.۵ میلیاردی از ریاضیدانان