Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور گفت: امیدواریم با تدابیر استاندار انقلابی خوزستان که عضو خانواده معظم شهدا نیز هستند، بتوانیم به نتایج مطلوبی در در ارائه امور فرهنگی و البته تکمیل زیرساخت‌ها برسیم.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، جلسه دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور با استاندار خوزستان در خصوص وضعیت یادمان‌های دفاع مقدس استان خوزستان در محل دفتر استاندار خوزستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار «نادر ادیبی» در ابتدای این نشست به حرکت عظیم فرهنگی راهیان نور درسال جاری با توجه ویروس منحوس کرونا پرداخت و توضح داد: راهیان نور، بزرگترین رسانه برای مکتب سازی نوین ارزش‌ها است. خوزستان هم پایتخت دفاع مقدس و هم بزرگترین جغرافیای میزبان از حرکت عظیم راهیان نور است و نیاز به انجام امور فرهنگی در این استان همزمان با حضور کاروان‌های راهیان نور از دغدغه‌های ماست که امیدواریم با همت مسئولین استان در این حوزه به یک جمع بندی نهایی و تاثیرگذار برسیم.

دبیر ستاد مرکزی راهیان نور کشور گفت: رویکرد جدیدی در ارائه امور فرهنگی و البته تکمیل زیرساخت‌ها در یادمان‌های دفاع مقدس خوزستان مد نظر داریم که امیدواریم با تدابیر استاندار انقلابی خوزستان که عضو خانواده معظم شهدا نیز هستند، بتوانیم به نتایج مطلوبی در این خصوص برسیم.

در بخش دیگر این نشست، سردار مرادحاجتی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خوزستان استفاده بهینه از ظرفیت میلیونی راهیان نور را یک فرصت دائمی و پیوسته در خصوص انتقال ارزش‌ها دانست و بیان کرد: باید آسیب شناسی جدی در رویکرد‌های فرهنگی و اجتماعی مان نسبت به ظرفیت راهیان نور صورت بدهیم و برنامه‌های مد نظرمان را بر اساس مخاطب شناسی نسل امروز پی ریزی کنیم. طرح جامع گردشگری جنگ و تغییر مدیریت کاروان‌ها در مناطق عملیاتی و یادمان‌ها نیز از دغدغه‌هایی است که باید همت کنیم و آن را به سرانجام مطلوب برسانیم.

استاندار خوزستان هم در ادامه جلسه از آمادگی برای هر گونه همکاری در خصوص تکمیل زیرساخت‌ها برای راه اندازی مجدد حرکت راهیان نور در استان خبر داد و یادآور شد: خوزستان همیشه به میزبانی‌های پرافتخار به خصوص در عرصه‌های معنوی و ارزشی زبانزد بوده است.

وی حضور زائرین راهیان نور در استان را یک نعمت دانست و گفت: فرصت اینکه جوانان سراسر کشور با ذوق و علاقه وارد خوزستان شوند و دنبال شنیدن و دیدن صحنه‌های حماسی تاریخ جنگ باشند باید جز اولویت‌های فرهنگی، گردشگری و اجتماعی ما باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سردار ادیبی راهیان نور استاندار خوزستان تکمیل زیرساخت ها امور فرهنگی راهیان نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۶۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه رقم زدند / امام صادق(ع) منظومه جامع فکر تمدنی اسلامی را ارائه کردند

آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه های علمیه کشور، صبح امروز در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره علامه حلی(ع) در سالن همایش های مدرسه علمیه معصومیه قم با گرامیداشت روز معلم و یاده خاطره شهید آیت الله مطهری، اساتید را پایه رشد علمی و توسعه و پیشرفت خواند.

وی با تقدیر از عملیات وعده صادق و تسلیت سالرز شهادت امام صادق(ع) تصریح کرد: امام صادق(ع) یک نقطه عطف و تحول بزرگ علمی و فرهنگی و سیاسی در جهان بودند و جایگاه آن حضرت کاملا ممتاز و ویژه است.

آیت الله اعرافی به کتاب ۲۲ جلدی مسند الامام الصادق(ع) اثر مرحوم آیت الله حاج شیخ عزیزالله عطارودی(ره) اشاره کرد و گفت: مرحوم عطارودی احادیث موجود و باقی مانده از تراث امام صادق(ع) را جمع آوری کرده که به حدود ۴۰ هزار متن حدیثی و روایی از حضرت می رسد.

به گفته مدیر حوزه های علمیه کشور ثبت و ضبط ۲۱ هزار و ۴۴ راوی و شاگرد امام صادق(ع) نشان می دهد که عدد ۴ هزار شاگرد عدد بی ربطی نیست و حدود ۴۰ هزار حدیث و بیش از ۲۲ هزار راوی در مقیاس آن زمان فوق العاده بزرگ است و نشان می دهد که امام صادق(ع) چه جایگاه و تاثیر گذاری داشته اند.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: اگر حدود ۲۰ هزار حدیث امام باقر(ع) را به حدود ۴۰ هزار حدیث امام صادق(ع) اضافه کنید قریب ۶۰ هزار روایت و حدیث از صادقین(ع) در دست ماست و تقریباً نیمی از تراث حدیثی ماست و این دو امام بزرگوار بیش از نیمی از تراث روایی و حدیثی ما را افاضه فرموده اند.

به گفته آیت الله اعرافی معارف صادقین(ع) و به ویژه امام صادق(ع) از لحاظ شمول و استیعاب یعنی نسبت به تمام شاکله اندیشه دینی در رتبه اول است.

مدیر حوزه های علمیه کشور یادآور شد: امامین صادقین(ع) به ویژه امام صادق(ع) منظومه جامع فکر تمدنی اسلامی با قرائت خاندان پیامبر(ص) را ارائه کردند. البته ما ائمه اطهار(ع) را نور واحد می دانیم و اگر تفاضلی هم بیان می شود آسیبی به آن نور واحد نمی زند.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه با بیان این که امام صادق(ع) هم در میدان مواجهه با الحاد و اندیشه ها و فرق انحرافی بودند و هم در برابر کانون های سیاسی منحرف ایستادند و یک ساماندهی فرا زمانی را انجام دادند.

آیت الله اعرافی بر این نکته هم تاکید کرد که همه مدیون تراث عظیم امام صادق(ع) هستند و حوزه های علمیه به طور ویژه این منظومه را صیانت کنند و بازسازی متناسب با هر عصر و زمان را انجام دهند.

مدیر حوزه های علمیه کشور با تاکید بر این که حوزه علمیه قم در ۱۰۰ سال اخیر و به ویژه بعد از نهضت و انقلاب امام(ره) پرچمداری جامعی از مکتب امام صادق(ع) انجام داده است، تصریح کرد: امام خمینی(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه رقم زد.

دیگر خبرها

  • اتحادیه اروپا تحقیقات جدیدی را در مورد سیاست‌های انتخاباتی متا آغاز خواهد کرد
  • رویکرد فرهنگی دروازه قرآن باید تغییر یابد
  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • جزئیات طرح تقسیم تهران از زبان استاندار
  • بررسی و مطالعه تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران
  • تکمیل زیرساخت‌های اراضی ۴۸ هکتاری پردیسان تا مردادماه
  • امام(ره) فصل جدیدی در تاریخ را از فیضیه رقم زدند / امام صادق(ع) منظومه جامع فکر تمدنی اسلامی را ارائه کردند
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی