Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سیداحسان خاندوزی عصر امروز در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با اشاره به اقدامات خوبی که در سالهای اخیر نسبت به تسهیل فضای کسب و کار شده گفت: با این حال انتظاری که در کاهش رانت‌ها و وقوع جهش‌ها که در اواخر دهه ۸۰ نوید آن داده می‌شد دیده نمی‌شود و فعالان بخش خصوصی در حال حاضر سرخورده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این فعالان نیازمند کارعملی هستند تا این گره گشایی‌ها آرام آرام اعتماد را به بخش خصوصی برگرداند. دولت فقط می‌تواند مانع حرکت‌های مولد نباشد و نقش هدایتگری داشته و حافظ حقوق مالکیت و قراردادهای بخش خصوصی بماند. چرا که بدون این حفاظت‌ها چشم انداز فعالیت بخش خصوصی با ابهام روبرو است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: امضا کردن یا نکردن مدیران دولتی هزینه‌ای برای آنها ندارد. مدتهاست که درباره حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی صحبت می‌شود در حالی که حذف نکردن این نرخ ارز برای مدیران دولتی هزینه در پی ندارد. در حالی که برای بخش خصوصی فضای رقابت را تنگ‌تر کرده است.

خاندونزی با تاکید بر اینکه باید مدیران دولتی را مجاب کنیم که تمام فرایند صدور مجوزها الکترونیکی شود خاطرنشان کرد: مدیران دولتی علاقه‌ای به کوچک کردن میزهای خود ندارند و این گونه اقدامات همکاری عملی دولت و بخش خصوصی را می‌طلبد.

وی افزود: از زمان تصویب قانون تسهیل فضای کسب و کار و همچنین قانون اخیر گام‌های تکمیلی مؤثری برداشته شده و دیدید که در عمل مقاومت‌های وجود داشت. ماده ۷ قانون فضای کسب و کار که اخیراً در مجلس اصلاح شد، پراصلاح ترین قانون دهه اخیر بود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: حرکت ما در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی خلاف جهت رودخانه است اما نباید تسلیم شویم؛ این مقاومت‌ها در برابر تسهیل فضای کسب و کار همیشه وجود داشته است.

خاندوزی با تاکید بر اینکه شورای گفتگو رابطه مطالبه گرانه تری با رسانه‌ها داشته و صدای بخش خصوصی را منعکس کند افزود: پیشنهاد حضور رئیس جمهور در شورای گفتگو را مطرح و پیگیری می‌کنم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی یادآور شد: فعالان اقتصادی در جبهه نخست نبرد نابرابر اقتصادی قرار دارند. بارها گلایه کرده اند از برخی مشکلاتی که بیش از اینکه جنبه خارجی داشته باشد جنبه داخلی دارد.

وی ادامه داد: فعالان اقتصادی از متعدد بودن مجوزها گلایه مندند؛ مجوزهایی که نه تنها عامل رانت هستند بلکه به یک مانع بر سر فعالان اقتصادی تبدیل شده اند.
خاندوزی تصریح کرد: مقاومت برخی مدیران دولتی باعث شده علیرغم اقدامات خوب، نتوانیم برنامه‌های امیدبخش را در مرحله عمل برای فعالان اقتصادی پیاده سازی کنیم.

کد خبر 5330810

منبع: مهر

کلیدواژه: سید احسان خاندوزی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی ارز 4200 تومانی قیمت دلار سازمان بورس و اوراق بهادار گمرک ایران قیمت جهانی نفت رمز ارز شاخص کل بورس قیمت جهانی طلا قیمت سکه بهار آزادی بازار سرمایه سازمان برنامه و بودجه قیمت نفت سید احسان خاندوزی قیمت یورو قیمت طلا فعالان اقتصادی فضای کسب و کار مدیران دولتی بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۶۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ درآمدهای حیرت آور فرودگاه استانبول برای اقتصاد ترکیه

تین نیوز

چندی پیش در چارچوب یک نشست علمی در حوزه هواپیمایی سفری داشتم به ترکیه‌، میزبان فرودگاه بزرگ استانبول بود و مهمانان از کشورهای تراز اول دنیا در عالم هوانوردی، فارغ از جایگاهی که فرودگاه جدید استانبول طی سال های اخیر در عرصه بین المللی و منطقه ای کسب نموده و رکورد زمانی قابل توجهی که برای ساخت و رسیدن به این جایگاه مطرح است‌، فارغ از شبکه گسترده پروازی و تعداد شرکت های هواپیمایی خارجی فعال در این فرودگاه و درآمدهای حیرت آور این فرودگاه برای اقتصاد ترکیه‌، آنچه نظر مرا بیشتر جلب کرد دو نکته بود‌، بخش خصوصی قدرتمندی که ساخت و اداره این فرودگاه را برعهده گرفته بود و نیروی انسانی جوان و با انگیزه ای بود که اهداف مدبرانه مدیران عالی شرکت را با جسارت دنبال می کرد.

طی روزهایی که در این همایش حضور داشتم درخشش این نیروهای جوان در سایه حضور باوقار مدیران عالی را شاهد بودم که چگونه امیدوار و سرزنده کارها را به پیش برده و مشق مدیریت می کردند.

لابلای جلسات رسمی هم با مدیران ارشد و هم با نیروهای جوان گپ و گفت هایی داشتم که برایم بعضا از سخنرانی ها مدعوین و کارگاه های آموزشی پرفایده تر بود.

دیشب داشتم به فرصت هایی که در بازار هوانوردی عراق وجود دارد‌، فکر می کردم و دوباره به یاد فرودگاه بزرگ استانبول افتادم. در قیاس برای بهره گرفتن از موقعیت ها‌، با خودم فکر کردم که شرکت های دولتی که علی الاسلام السلام‌، اما بنا است کدام شرکت بخش خصوصی ما در عرصه رقابت و کدام نیروی انسانی باانگیزه مان پابه پای رقبا‌، فرصت ها را شکار کند و به توسعه اقتصادی کشور‌، شاید هم به نفوذ سیاسی و ژئواستراتژیک کمک کند.

یاد مالزیایی ها‌، هندی ها‌، کره جنوبی‌، چینی ها هم در ضلع شرقی که افتادم‌، تصمیم گرفتم به مدد قرص مسکنی‌، پای در بستر بگذارم و بیش از این شاخص های ساده و پیچیده را کنار هم قرار ندهم. آری سال هاست که به تضعیف بخش خصوصی کمر همت بسته ایم و نیروهای خوب مان را در نهایت سرخوردگی و تحقیر نگه می داریم.

عرصه هوانوردی‌، فرودگاهی و هواپیمایی عراق فرصتی است که‌، آرام آرام که چه عرض بکنم‌، خیلی سریع از لیست فرصت هایمان خارج می شود. 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • این خانه یک سرایدار است، همین قدر زیبا! (+تصاویر)
  • مقاومت کسب و کارهای کوچک اینستاگرامی در مقابل فیلترینگ
  • هشدار به مدیران بابت حجاب اعضای خانواده‌شان!
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • انتشار فراخوان جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی چهارمحال و بختیاری با استاندار
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • چرا فعالان بخش خصوصی از تعطیلی پنجشنبه‌ها استقبال نمی‌کنند؟
  • ◄ درآمدهای حیرت آور فرودگاه استانبول برای اقتصاد ترکیه