Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: ارز ۴۲۰۰ تومانی مانع فعالیت فعالان بخش خصوصی می‌شود و امتیازات ویژه‌ای برای برخی از افراد که دسترسی خاص دارند، است.

به گزارش مشرق، احسان خاندوزی امروز در اولین حضور خود در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی اظهارداشت: فعالان اقتصادی در بخش‌های غیردولتی که بازیگران اصلی نبرد نابرابر اقتصادی محسوب می‌شوند بارها در جلسات مختلف از مشکلاتی که بیشتر جنبه داخلی دارد تا خارجی گلایه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بازیگران جنگ اقتصادی ما از بار مجوزهای بی‌قاعده هم شکایت دارند افزود: مجوزهایی که نه تنها منشأ اعمال سلیقه و رانت است، بلکه به یک مانع اساسی برای هر فعالیت اقتصادی در کشور تبدیل شده است و مقاومت برخی مسئولان دولتی باعث شده باوجود اقدامات خوب برای تسهیل مجوزهای اقتصادی در آنجا هم نتوانیم هدف‌گذاری‌های امیدبخش را در مرحله عمل برای فعالان اقتصادی تسهیل کنیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: بهترین عملیاتی که از دولت در مواجهه با بخش خصوصی می‌توان انتظار داشت، این است که مسأله توسعه اقتصاد ایران باشد و از حقوق فعالان اقتصادی محافظت شود. این درحالی است که تصمیم‌گیری‌هایی که در بسیاری از نهادها و شوراها صورت می‌گیرد تحمیل هزینه آن بر فعالان بخش خصوصی است.

وی بیان داشت: بارها در مورد حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی صحبت شده اما عدم تغییر این تصمیمات هیچ هزینه‌ای برای مسئولان اجرایی ندارد، در حالی که باعث اعطای امتیازات ویژه برای کسانی می‌شود که دسترسی خاص دارند و همچنین مانع فعالیت فعالان بخش خصوصی می‌شود.

خاندوزی با بیان اینکه تصمیمات مجرد بخش خصوصی و دستگاه‌های دولتی بدون اضلاع دیگر به ثمر نمی‌رسد، اظهار داشت: مکلف کردن مدیران دستگاه‌های اجرایی به الکترونیکی شدن فرایندهای اداری در کمترین زمان تنها راه بازگرداندن امید به فعالان بخش خصوصی است.

وی افزود: باید مدیران دولتی را وادار کرد که میزهای خود را کوچک و از امضاهای طلایی برای توسعه اقتصادی ایران چشم‌پوشی کنند.

خاندوزی تصریح کرد: حرکت ما در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی حرکت برخلاف جهت حرکت رودخانه است بنابراین نباید ناامید شویم و باید بدانیم این مقاومت‌ها در برابر تسهیل کسب و کار در کشورهایی که مسیر توسعه را پیموده‌اند، ‌ وجود داشته است.

وی با اشاره به گلایه رئیس اتاق بازرگانی ایران در خصوص حضور نیافتن مسئولان دولتی در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی گفت: اگر جلسات شورا براساس موضوعات تخصصی برگزار شود ما می‌توانیم در هر جلسه از وزرای مرتبط بخواهیم که حتما در موضوع تخصصی خودشان حضور داشته باشند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی اظهار داشت: پیشنهاد رئیس اتاق بازرگانی در خصوص حضور رئیس جمهور در یکی از جلسات سالانه شورا را پیگیری خواهم کرد و پیشنهاد می‌کنم که برای رفع موانع کارآفرینی و سرمایه‌گذاری‌های خاص در بخش‌های مختلف کمیته‌ای برای رفع موانع سرمایه‌گذاری‌های خاص ذیل دبیرخانه شورا شکل بگیرد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان سید احسان خاندوزی مدیران دولتی بخش خصوصی اقتصاد ایران دولت وزیر اقتصاد شورای گفتگوی دولت امور اقتصادی و دارایی فعالان بخش خصوصی فعالان اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۷۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان، مصطفی حقیقی با بیان اینکه ۱۱۰۰ هکتار از منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد دارای سند است، اظهار کرد: منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۸۸۰ هکتار وسعت دارد که نزدیک ۱۱۰۰ هکتار آن سند گرفته و ۷۵۰ هکتار از این منطقه دارای طرح جامع است.

وی با بیان اینکه ۱۰۰ هکتار از اراضی منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد دیوارکشی شده است، تصریح کرد: ۱۰۰ هکتار از اراضی منطقه اقتصادی جهان‌آباد دیوارکشی شده و آماده واگذاری است که طی یک ماه آینده شروع به انعقاد قرارداد واگذاری به سرمایه‌گذاران خواهیم کرد.

حقیقی با اشاره به اینکه پتروشیمی ابن‌سینا پیشرفت قابل ملاحظه‌ای دارد، ادامه داد: ۱۰۰ هکتار از اراضی این منطقه به پتروشیمی ابن‌سینا واگذار شده که تاکنون ۱۱ درصد پیشرفت دارد و در بخش عملیات اجرایی ۳۰ درصد پیشرفت داشته است.

وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم در منطقه ویژه اقتصادی شرایط بندرگاهی را ایجاد کنیم، افزود: چند نمونه بندرخشک در کشور وجود داشته که موفق بوده و ما نیز به دنبال ایجاد بندرخشک در این منطقه هستیم که از این طریق امور گمرکی تسهیل شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با اشاره به اینکه مطالعات بندرخشک انجام شده است، یادآور شد: در مرحله اول ۲۰۰ هکتار زمین برای ایجاد بندرخشک دیده شده اما قابل توسعه است.

انتقال ۳ میلیون مترمکعب پساب به منطقه ویژه اقتصادی

این مسؤول درباره تأمین آب منطقه اقتصادی جهان‌آباد، با بیان اینکه دو منبع برای تأمین آب جهان‌آباد در نظر گرفته شده است، گفت: به منظور انجام مقدمات کار چاهی با ظرفیت ۱۰ لیتر در ثانیه حفر شده بود که این میزان آب کفاف صنایع کم‌آب‌بر را هم نمی‌دهد بنابراین به دنبال تأمین آب مورد نیاز از طریق پساب فاضلاب همدان هستیم. حقیقی تصریح کرد: خط انتقال یک میلیون مترمکعب پساب تصفیه شده فاضلاب همدان تا شهرک صنعتی ویان اجرا شده است و به واحدهای فولادی این منطقه پساب داده می‌شود.
وی با بیان اینکه برای انتقال پساب به منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۶ کیلومتر خط لوله باید اجرا شود که ظرفیت انتقال سه میلیون مترمکعب پساب به این منطقه را دارد، خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌کنیم این خط تا پایان سال ۱۴۰۳ به نتیجه خواهد رسید.

تملک ۳۰۰ هکتار زمین برای شهرک‌ها و نواحی صنعتی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با بیان اینکه ۳۰۰ هکتار زمین در سال ۱۴۰۲ تملک شده است، تأکید کرد: برای نخستین‌بار دو مصوبه برای ایجاد شهرک صنعتی در استان گرفته شده و مقدمات این دو شهرک آغاز شده به طوری‌ که شهرک صنفی بوعلی ۴ در پهنه ۷۵ هکتاری و شهرک عمومی در پهنه ۲۰۰ هکتاری تملک شده و کارهای اجرایی آن شروع شده است.

حقیقی با تأکید بر اینکه در ملایر ۵۰۰ هکتار برای ایجاد شهرک صنعتی به نتیجه رسیده و مقدمات آن فراهم شده است و به طور قطع امسال به سرانجام خواهد رسید، اظهار کرد: در تأمین برق و انرژی نیز ۶۰ مگاوات برق به نواحی و شهرک‌های صنعتی استان اضافه شده است.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229221 برچسب‌ها دانشگاه آزاد همدان همدان

دیگر خبرها

  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست