Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-07@09:16:30 GMT

رئیس رسانه ملی با جمعی از شاعران دیدار کرد

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۲۷۵۴۶

جمعی از شاعران جوان و پیشکسوت و استادان زبان و ادب پارسی، امروز با رئیس رسانه ملی دیدار کردند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، آقای دکتر پیمان جبلی، رئیس رسانه ملی در این دیدار با قدردانی از حضور این جمع فرهنگی در سازمان صداوسیما گفت: این دومین دیدار بنده با استادان زبان و ادب پارسی و شاعرانی است که سهم مهمی در پاسداشت شعر فارسی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آقای دکتر جبلی با اشاره به دو سرفصل مهمی‌که برای رسانه ملی حائز اهمیت است، افزود: برنامه‌های ما بر دو عنوان هویت و عدالت استوار است؛ هویتی که از آن غافل شده‌ایم و عدالتی که مهم‌ترین سرفصل گام دوم انقلاب اسلامی است و باید در رسانه ملی به آن توجه شود.
وی تصریح کرد: رسانه ملی در مسیری گام برخواهد داشت که به تقویت هویت و تحقق عدالت منجر خواهد شد.
رئیس رسانه ملی با بیان اینکه مهم‌ترین عنصر هویت بخش در تاریخ و تمدن ایران زبان و ادبیات فارسی است، گفت: هویت ما به زبان و شعر فارسی گره خورده است و این دو از هم قابل انفکاک نیست.
دکتر جبلی با تأکید بر نفوذ زبان و ادبیات فارسی در فراسوی مرز‌های کشورمان بیان کرد: در شهر هرات کتابی به دستم رسید که صد شاعر فارسی زبان معاصر از ۱۸ تا ۹۸ سال را با انضمام اشعارشان معرفی کرده بود. محتوای این اثر به قدری جذاب بود که برای من که شاعر نبودم هم قابلیت تولید رسانه‌ای داشت و با به تصویر درآوردن و معرفی این شعرا می‌شد مستندی در خور توجه تولید کرد.
وی ادامه داد: این آثار ثروت و نماد اقتدار ما در تمدن ایران هستند که مورد بی‌مهری قرار گرفته‌اند و تلاش همه دستگاه‌های فرهنگی خصوصا صداوسیما را برای ثبت و معرفی می‌طلبند.
رئیس رسانه ملی برپایی این نشست را نشان ارادت و اهمیت رسانه ملی به ادبیات فارسی دانست و گفت: شعر می‌تواند بخش مهمی از مفاهیم جامعه را به مخاطب نشان دهد و بازتاب مهمی از رویداد‌های جامعه باشد.
دکتر جبلی در پایان با قدردانی از محمد توکلی، شاعر جوانی که شعری در وصف فداکاری شهید نوجوان علی لندی سروده بود، افزود: این شعر به زیبایی فداکاری و رشادت نوجوان ایذه‌ای را وصف کرد و امیدوارم این شعر مطلعی برای تولید یک اثر رادیویی و تلویزیونی باشد.
این نشست صمیمی‌با حضور شاعران جوان و پیشکسوتی، چون سعید بیابانکی، ناصر فیض، علیرضا قزوه، مرتضی امیری اسفندقه، افشین علاء، مصطفی محدثی خراسانی، هادی سعیدی کیاسری، علی محمد مؤدب، افسانه غیاثوند، فریبا یوسفی، مریم زندی، عباس باقری، محسن کاویانی، محمد توکلی، سجاد سامانی، محمد حسن جمشیدی، محمد مهدی عبداللهی، سید عبدالله حسینی و احمد بابایی برگزار شد و رئیس رسانه ملی شنونده دیدگاه‌ها و پیشنهاد‌های آن‌ها برای ارتقای کیفی برنامه‌های رادیو و تلویزیون بود. برچسب ها: جبلی ، دیدار ، شاعران

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: جبلی دیدار شاعران رئیس رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۷۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه نوبل ادبی باید به فردوسی تعلق می‌گرفت

نشست رسانه‌ای بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی یکشنبه -۱۶ اردیبهشت- با حضور محمود شالویی رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، سعد سکندرخان رئیس موسسه فرهنگی اکو، سیدجواد موسوی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی و محمد حسین‌زاده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد.

محمود شالویی در این نشست با اشاره به اینکه جوانان باید بیش از هر زمان دیگر به هویت ایرانی افتخار کنند، گفت: فردسی مظهر افتخار به ایران به شمار می‌رود، امیدوارم با برگزاری برنامه‌هایی بتوانیم کاری کنیم تا او را به نسل جدید بشناسانیم. اقدامات انجمن مفاخر به کتاب، برگزاری بزگداشت‌ها و همایش‌ها محدود نمی‌شود، ساخت مجموعه تلویزیونی، پویانمایی و فیلم سینمایی در دستور کار ما قرار گرفته و در نشست خبری درباره همکاری بنیاد فارابی و سازمان سینمایی اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی با تاکید بر اهمیت معرفی جهانی فردوسی، افزود: امیدوارم در معرفی فردوسی از ابزار و زبان روز استفاده بیشتری شود و بتوانیم این برنامه‌ها را برای جهانیان قابل استفاده کنیم. در گرامیداشت فردوسی موضوع توجه به زبان فارسی بیش از هر زمان دیگری مورد توجه قرار می‌گیرد. در لابه‌لای اقدامات، محور بودن زبان فارسی را در مورد توجه قرار می‌دهیم. ترجمه شاهنامه به زبان‌های زنده دنیا را با جدیت آغاز خواهیم کرد و سال آینده از تعداد ترجمه‌ها سخن خواهیم گفت.

سعد سکندرخان با اشاره به اینکه یکی از وظایف موسسه فرهنگی اکو برگزاری رویداد‌های فرهنگی در زمینه بزرگداشت مفاخر است، گفت: شخصیت فردوسی فرصت خوبی برای برگزاری این رویداد‌ها است. شخصیت‌هایی مانند مولانا و فردوسی به یک مرز و بوم محدود نمی‌شوند و به همه جا تعلق دارند.

رئیس موسسه فرهنگی اکو ادامه داد: اشعار فردوسی آنقدر زیبا است که اگر قرار بود در آن زمان جایزه نوبل ادبی فعال باشد، قطعا این جایزه به فردوسی تعلق می‌گرفت. متاسفانه تا به حال ترجمه‌ای از شاهنامه فردوسی به زبان اردو ندیدم، آرزو دارم بتوانم این کتاب را به زبان اردو بخوانم. البته یادگیری زبان فارسی را آغاز کردم.

او با اشاره به همکاری میان موسسه اکو و انجمن مفاخر، توضیح داد: از سال گذشته همکاری میان اکو و انجمن مفاخر شروع شده است. یکی از مهم‌ترین آنها بزرگداشت سعدی بود.

محمد حسین‌زاده با تاکید بر اینکه فردوسی با پایداری و مقاومت زبان فارسی را حفظ کرد گفت: فردوسی با حفظ جغرافیای فرهنگی رستم‌ها، سیاوش‌ها را تربیت کرد، وظیفه ما است که با بزرگداشت او و میراث او یعنی شاهنامه به راهش ادامه دهیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی با اشاره به پیچیدن ندای مظلومیت مردم فلسطین در جهان، ادامه داد: امسال به همت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت میراث فرهنگی و انجمن مفاخر سازمان‌ها و نهاد‌های مختلفی برنامه‌هایی برای فردوسی ترتیب دادند. در مشهد تمرکز این اقدامات انجام می‌شود.

او با اشاره به اینکه در طول دو سال گذشته از حماسه پژوهان تقدیر شده است، افزود: آثار و تلاش‌های این پژوهشگران در تاریخ کشور ماندگار است. تلاش است ورودی شهر‌های مختلف در سراسر کشور به نام فارسی باشد و میدان یا خیابانی را با نام فردوسی داشته باشد.

سیدجواد موسوی حکیم ابوالقاسم فردوسی را متعلق به دنیا و ایران دانست و ادامه داد: روز ۲۵ اردیبهشت بزرگداشت فردوسی، برنامه‌هایی در بخش‌های علمی، پژوهشی، فرهنگ و هنر برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی ادامه داد: روز بزرگداشت فردوسی با ایام دهه کرامت مصادف شده است. دبیرخانه ستاد اجرایی نتیجه ۶ ماه اقدامات خود را انجام داد، تا معرفی شخصیت فردوسی در عرصه عمومی ممکن شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • استوری تند و تیز مدیر روابط عمومی سپاهان علیه رسانه فارسی‌زبان خارج از کشور + عکس
  • تبدیل برمودا به یکی از ویژندهای شبکه نسیم/ برنامه‌ای که قابلیت تولید در فصل‌های متعدد دارد
  • تبدیل «برمودا» به یکی از نماد‌های شبکه نسیم/ برنامه‌ای که قابلیت تولید در فصل‌های متعدد را دارد
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت
  • جایزه نوبل ادبی باید به فردوسی تعلق می‌گرفت
  • دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • ایران هراسی در مقابل آموزش زبان فارسی و تبلیغ سفر به ایران
  • شاعری که براساس دانش ادبی شعر نسروده!
  • گزارش تصویری | بازدید رئیس رسانه ملی و معاون سیما از پشت صحنه سریال «سلمان فارسی»