Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: در موضوع جمعیت و ترغیب فرزندآوری بهنگام مراکز مشاوره ورود می‌کنند تا از بحران جمعیتی به سلامت عبور کنیم.

به گزارش ایسنا، اعظم کریمی شامگاه دوشنبه ۲۶ مهرماه در آیین اختتامیه دوره ملی دانش‌افزایی مراکز مشاوره ویژه مدیران، روانشناسان و مشاوران مراکز تخصصی ازدواج و خانواده با بیان اینکه مشاوره قبل از ازدواج باید اجباری شود، افزود: پوشش بیمه‌ای مشاوره را دنبال می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بسیاری از پدیده‌هایی که امروز با آن مواجهیم تا چند دهه قبل نامشان به گوش ما نخورده بود، اظهار کرد: این پدیده‌ها امروز به آسیب‌های اجتماعی بدل شده و اگر با این آسیب‌ها مقابله نکنیم، عوارض جبران‌ناپذیری خواهند داشت.

کریمی مطرح کرد: اگر مشاوران به مسائل ورود نمی‌کردند شاهد فروپاشی خانواده‌های بسیاری بودیم در حالی‌که در حال حاضر مراکز مشاوره در حوزه ازدواج بسیار خوب عمل کرده و باعث شده‌اند ازدواج‌های پایداری رقم بخورد. 

وی با بیان اینکه حمایت از مراکز مشاوره سیاست ماست، گفت: ارائه مشاوران رایگان به اقشار مختلف مردم به ویژه افراد کم‌بضاعت یکی از برنامه‌ها است، علاوه بر این پوشش بیمه برای امور مشاوره را دنبال می‌کنیم.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان شرح داد: برای اجباری شدن مشاوره قبل از ازدواج باید بسترهای آن فراهم شود و مراکز مشاوره در همه نقاط کشور افزایش یابند تا شاهد اثر گذاری آنها باشیم. 

کریمی در ادامه بیان کرد: برای استفاده از ظرفیت استان‌های کشور و مشاوران خبره هیچ یک از دوره‌های آموزشی حوزه جوانان در تهران برگزار نشده و به استان‌ها سپرده شده است، علاوه بر این تا پایان سال هم چندین دوره نیز برگزار خواهیم کرد و امیدواریم این دوره‌ها به تحکیم خانواده منجر شوند. 

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان تغییر سبک زندگی خانواده‌ها را دغدغه دیگر این حوزه دانست و افزود: مراکز مشاوره در موضوع اثرگذاری شبکه‌های اجتماعی ورود کرده‌اند چراکه امروز بیشتر اعضای خانواده‌ها به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی دسترسی دارند و در واقع فضای مجازی بیشتر به زیان تحکیم خانواده بوده است.

به گزارش ایسنا، در پایان این آیین از همسر و فرزند شهید مجید صانعی تقدیر به عمل آمد، گفتنی است این شهید بزرگوار از جامعه ورزشکاران استان بود و در ۲۵ مهرماه سال ۹۴ در سوریه و در دفاع از حرم حضرت زینب(س) به درجه والای شهادت نایل آمد. همچنین در این مراسم از دکتر صادق چیت‌سازیان، برادر شهید علی چیت‌سازیان تقدیر شد و  از مراکز مشاوره برتر استان همدان نیز تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مراکز مشاوره ازدواج مراکز مشاوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۷۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون پیشگیری ازوقوع جرم دادگستری استان مازندران گفت: مرکز مهر خانواده دراستان‌ها راه اندازی شد تا ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام انجام شود و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند.

حجت الاسلام موسوی افزود:هم اکنون ۲۲ مرکز مهرخانواده دراستان درحال فعالیت هستند و ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز درسال گذشته وارد شد وتعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته ۲ هزارو ۳۴۳ مورد بوده است.

او همچنین به فعالیت مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه دراستان اشاره کرد و گفت: ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری استان مازندران است وبی شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهاد‌های مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و موثر باشند.

حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه ۱۴ هزارو ۴۱۴ فقره پرونده پارسال از محاکم دادگستری استان به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است، گفت: ۱۲۳ هزارو ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرارگرفت واز این تعداد ۲ هزارو ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شده که ۲۳ درصد آنها ازپرونده‌های طلاق بوده است.

دیگر خبرها

  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • موانع فرزندآوری باید رفع شود/ زوج‌های جوان و مجرد‌ها باید در مسیر رونق بخشی به خانواده قرار بگیرند
  • تعریف ظرفیت‌های مشاوره‌ای برای افرادی که در سن ازدواج هستند
  • ثبت ۶ هزار مراجعه به مراکز مشاوره پلیس سمنان
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است/ روند کاهشی در مرکز استان
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است / کاهش جمعیت در مرکز استان
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • برگزاری جشن‌های مادرانه در مساجد برای ترغیب مادران به فرزندآوری