Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور فرهنگی کمیته امداد، گفت:حمایت‌های کمیته امداد برای همه دانش آموزان تحت پوششی است که که انگیزه شرکت در کنکور داشتند، با توجه به بحران کرونا پلتفرم‌های آموزشی ما در قالب آموزش مجازی ارائه شده است از این رو با بهترین موسسات آموزشی کنکور برای آموزش این عزیزان قرار داد بسته و بهره مندی از این خدمات را اختیار این دانش آموزان قرار داده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو شاهد افزایش ۳۰ درصدی قبولی این عزیزان در کنکور ۱۴۰۰ بوده ایم. حجت‌الاسلام علی جعفری معاون امور فرهنگی کمیته امداد در گفت‌وگو با میزان در مورد خدمات آموزشی کمیته امداد به دانش آموزان تحت پوشش گفت: از جمله اقدامات و خدمات ارائه شده به دانش آموزان کنکوری در سال ۱۴۰۰ می‌توان به اجرای طرح آموزش آنلاین آمادگی در آزمون کنکور، آزمون‌های آزمایشی، طرح پشتیبانی تلفنی و تحصیلی، انتخاب رشته و تعاملات با موسسات و بنیاد‌های علمی و آموزشی اشاره کرد.
وی گفت: از ۷۳۰ هزار دانش آموز تحت پوشش کمیته امداد ۱۸ هزار نفر از آنان در کنکور سراسری شرکت کرده اند که که ۸ نفر از آن‌ها رتبه‌های زیر ۱۰۰ و ۶۵ نفر آن‌ها توانسته اند رتبه زیر ۵۰۰ را کسب کنند.

وی در مورد نوع خدمات ارائه شده از سوی کمیته امداد به دانش آموزان و به ویژه دانش آموزان کنکوری گفت: به طور کلی حمایت‌های کمیته امداد برای همه دانش آموزان تحت پوششی است که که انگیزه شرکت در کنکور داشتند، با توجه به بحران کرونا پلتفرم‌های آموزشی ما در قالب آموزش مجازی ارائه شده است از این رو با بهترین موسسات آموزشی کنکور برای آموزش این عزیزان قرار داد بسته و بهره مندی از این خدمات را اختیار این دانش آموزان قرار داده ایم.

حجت‌الاسلام و المسلمین جعفری خاطرنشان کرد:در کنکور سال ۱۴۰۰ با توجه به اینکه امر انتخاب رشته نیز توسط کمیته امدادبرای دانش آموزان عزیز انجام گرفت در حدود ۳۰ درصد افزایش قبولی را شاهد بودیم، از این رو در کنکور تنها در رشته پزشکی رشد محسوس را در شمار پذیرفته شدگان شاهد بوده ایم.

معاون امور فرهنگی کمیته امداد در پاسخ به این سوال که نحوه حمایت از کنکوری‌های تحت پوشش کمیته امداد با ورود به دانشگاه و شروع به تحصیل به چه صورت است گفت:خدمات ما در حوزه ورود به دانشگاه متفاوت است، کمک هزینه تحصیلی و همچنین حمایت از این عزیزان در صورت پذیرفته شدن در دوره‌ها و دانشگاه‌های شهریه پرداز به این افراد تعلق می‌گیرد.
وی اضافه کرد:طبق توافقات صورت گرفته با تمامی دانشگاه‌ها ۳۰ تا ۴۰ درصد از شهریه مصوب این دانشجویان توسط کمیته امداد پرداخت می‌شود و مابقی شهریه طبق توافقی که با صندوق رفاه صورت گرفته شده به صورت وام در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد با ضمانت کمیته امداد تا پس از فارغ التحصیلی و اشتغال آن‌ها بتوانند این مبالغ را بازگردانند.

وی در مورد حمایت از دانش آموزان مقاطع ابتدایی گفت: در حال حاضر حمایت از دانش آموزان مقاطع ابتدایی در قالب تهیه تبلت و در اختیار قراردادن هزینه اشتراک رایگان در برخی ازپلتفرم‌های آموزش مجازی و در اختیار قرار گرفتن هزینه اینترنت مصرفی آنان است.
وی در مورد نحوه شناسایی داشن آموزان نیازمند به ویِژه در دوره کرونا گفت: با توجه به تعاملاتی که با آموزش و پرورش صورت گرفته است دانش آموزانی که نتوانسته اند از آموزش مجازی استفاده کنند و در سامانه شاد حضور یابند و به نوعی آنلاین شوند مورد بررسی قرار گرفته و در صورت احراز این مورد که تواناتی تهیه و تامین لوازم کمک اموزشی هوشمند را ندارد در لیست ما جهت کمک برای تهیه تبلت یا سایر خدمات آموزشی وحمایتی قرار می‌گیرد.   بیشتر بخوانید: علاقه به مصرف دارو‌های ایرانی در کشور‌های همسایه
انتهای پیام/ برچسب ها: کمیته امداد دانش آموزان کنکور

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کمیته امداد دانش آموزان کنکور دانش آموزان تحت پوشش کمیته امداد آموزش مجازی ارائه شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۸۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ماراتن کنکور در کرمانشاه با پیشتازی بانوان

نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ در استان کرمانشاه در حالی برگزار شد که سهم قابل توجهی از داوطلبان را بانوان تشکیل می‌دادند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، نوبت اول کنکور 1403 نیز در حالی به‌کار خود پایان داد که همچون سال‌های گذشته شاهد آمارهایی نامتوازن در زمینه‌های مختلف بود که برخی از این عدم توازن‌ها ممکن است در آینده تبعاتی را به دنبال داشته باشد.

یکی از مواردی که در سال‌های اخیر بسیار قابل توجه بوده افزایش تعداد داوطلبان زن نسبت به مردان است که هر چند همه روی دلایل احتمالی آن اتفاق نظر دارند، اما درباره تأثیر این تفاوت چشمگیر در آینده نظرات متفاوت است.

براساس مطالعات انجام شده و نظرات کارشناسی مسائل اقتصادی و اجتماعی و تمایل پسران برای کسب درآمد تمایل آن‌ها به تحصیلات دانشگاهی را کاهش داد، اما در عوض ورود به دانشگاه و به دنبال آن بازار کار در بین دختران افزایش یافته است.

از نظر برخی از کارشناسان این عدم تعادل در تعداد دختران و پسران داوطلب دانشگاه‌ها نشان دهنده شرایط یکسان تحصیل برای مرد و زن و تشویق جمهوری اسلامی ایران برای حضور زنان در اجتماع است، اما از طرفی گروهی دیگر نیز اعتقاد دارند این موضوع ممکن است در آینده مشکلاتی را ایجاد کند.

یکی دیگر از آمار عجیب و غریب کنکور امسال که البته در سال‌های اخیر به امری عادی تبدیل شده افزایش تقاضا برای شرکت در رشته علوم تجربی است و بیشتر متقاضیان این رشته به امید پذیرش در یکی از رشته‌های پزشکی ثبت‌نام کرده‌اند و این در حالی است که ظرفیت پذیرش در رشته‌های پزشکی محدود است و بخش قابل توجهی از شرکت‌کننده موفق به قبولی در این رشته‌ها نمی‌شوند و تنها سرخوردگی را برای آن‌ها به دنبال دارد.

سجاد دادفر، نماینده سازمان سنجش در استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: امسال در استان کرمانشاه 39 هزار و 38 نفر در نوبت اول کنکور 1403 شرکت کردند که 62 درصد خانم و 38 درصد مرد بودند.

وی عنوان کرد: بیشترین داوطلبان با 52 درصد فراوانی مربوط به رشته علوم تجربی و کمترین آن با دو درصد مربوط به رشته هنر است و رشته علوم انسانی 34 درصد، ریاضی و فنی هفت درصد و زبان‌های خارجی پنج درصد داوطلبان را به خود اختصاص داده‌اند.

سلمان محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تمایل بیشتر بانوان برای شرکت در کنکور، اظهار داشت: برخلاف تبلیغات سوءدشمنان علیه نظام، این موضوع می‌تواند از نقاط اتکا و قوت جمهوری اسلامی باشد، زیرا در گذشته به ندرت زمینه برای تحصیل و حضور اجتماعی زنان فراهم می‌شد.

وی با تأکید بر توجه به عدالت آموزشی در کشور عنوان کرد: براساس شرایط یکسان فراهم شده، همه دانش‌آموزان می‌توانند در کنکور شرکت کنند و هیچ ظرفیت خاصی برای بانوان در نظر گرفته نشده و نمی‌توان محدودیتی نیز برای آن اعمال کرد.

محمدی گفت: برای اینکه بتوانیم ریشه بیکاری را در استان بخشکانیم باید به رشته‌های فنی و هنرستان‌ها بیشتر توجه شود که دانش‌آموزان مهارت را بیاموزند و این شرایط برای دختران و پسران یکسان است.

وی با بیان اینکه بارها به خانواده‌ها و در رسانه‌ها اعلام شده که ثبت نام در رشته علوم تجربی الزاما سبب خوشبختی نمی‌شود و این در حالیست که ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی محدود است افزود: گاهی خانواده‌ها آرزوهای دست نیافتنی خود را روی فرزندانشان پیاده می‌کنند که سبب سرخوردگی آن‌ها می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه، عنوان کرد: دانش‌آموزان و خانواده‌ها به هدایت تحصیلی، نظر کارشناسان و مشاوران تحصیلی مدارس اعتماد کنند و انتخاب رشته در کلاس نهم براساس استعداد و علایق و برگه هدایت تحصیلی باشد.

محمدی گفت: هر چند تمایل به تحصیل در رشته‌های کار و دانش و ریاضی و فنی افزایش یافته، اما انتظار می‌رود با همراهی خانواده‌ها این تقاضا افزایش هم پیدا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۶ درصدی کمک‌های مردمی به کمیته امداد
  • ارتقای سرانه آموزشی هرمزگان با ساخت ۶۰۰ کلاس درس جدید در سال جاری
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود
  • افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس در خراسان رضوی نسبت به سال قبل
  • گام سوم طرح یاس در اردبیل اجرا می‌شود
  • صحرایی: غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • برگزاری ماراتن کنکور در کرمانشاه با پیشتازی بانوان
  • افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان ایلام در سال جاری
  • روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور