Web Analytics Made Easy - Statcounter

نرخ پالایش روزانه نفت چین به دلیل کمبود خوراک و بازرسی محیط زیستی، در سپتامبر دوباره سقوط کرد و به پایین ترین میزان از ماه مه سال ۲۰۲۰ رسید.

به گزارش رویترز، اطلاعات اداره ملی آمار چین نشان داد تولید پالایشگاهی چین در سپتامبر ۲.۶ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش یافت و به ۵۶.۰۷ میلیون تن معادل حدود ۱۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶۴ میلیون بشکه در روز رسید. تولید سپتامبر از تولید ۱۳.۷۴ میلیون بشکه در روز در اوت که پایینترین رکورد ۱۵ ماهه بود هم پایینتر بود. میزان تولید در ۹ ماهه نخست امسال ۵۲۶.۸۷ میلیون تن معادل ۱۴.۰۹ میلیون بشکه در روز بود که بر مبنای سالانه ۶.۲ درصد رشد داشت.

چین با بدترین بحران کمبود نیرو در سالهای اخیر روبرو شده و حداقل ۱۷ منطقه در سراسر این کشور از کارخانه های صنعتی خواسته اند تولیدشان را به منظور مصرف کمتر برق کاهش دهند که کاهش تقاضا برای سوختهای حمل و نقل را به دنبال داشته است.

در این بین پالایشگاههای خصوصی با محدودیت سهمیه واردات نفت روبرو شده اند و وزارت محیط زیستی چین از اواخر اوت دور جدیدی از بازرسیها را برای پنج استان که شامل شاندونگ که قطب پالایش نفت است، انجام داده است.

طبق آمار شرکت مشاوره لونگ ژونگ، میانگین نرخ فعالیت پالایشگاههای نفت دولتی چین در سپتامبر ۶.۷۶ درصد بود که ۱.۰۵ درصد نسبت به ماه پیش از آن کاهش داشت در حالی که نرخ فعالیت پالایشگاههای نفت خصوصی در شاندونگ ۶۷.۱۱ درصد بود.

رویترز روز جمعه گزارش کرده بود که چین سهمیه های واردات نفت جدید به میزان ۱۴.۸۹ میلیون تن صادر کرده و مجموع مجوزهای واردات برای سال ۲۰۲۱ حدود چهار درصد کاهش در مقایسه با سال ۲۰۲۰ نشان می دهد که نخستین کاهش از سال ۲۰۱۵ است. چین همچنین قصد دارد شهرهای بیشتری را به کارزار آلودگی هوای زمستان ۲۰۲۱ اضافه کند که معمولا صنایع سنگین را ملزم می کند تولیدشان را برای مقابله با مه دود، کاهش دهند.

طبق جدیدترین آمار منتشره، تولید نفت چین در سپتامبر ۱۶.۶۱ میلیون تن معادل حدود ۴.۰۴ میلیون بشکه در روز بود که ۳.۲ درصد بالاتر از مدت مشابه سال گذشته بود. تولید در ۹ ماه نخست امسال ۲.۵ درصد رشد کرد و به ۱۴۹.۸۴ میلیون تن معادل ۴.۰۱ میلیون بشکه در روز رسید.

تولید گاز طبیعی چین در سپتامبر ۷.۱ درصد بر مبنای سالانه رشد کرد و به ۱۵.۷ میلیارد متر مکعب رسید. تولید گاز طبیعی در ۹ ماه نخست سال با ۱۰.۴ درصد رشد، به ۱۵۱.۸ میلیارد متر مکعب رسید.

برچسب هاپالایشگاه تامین خوراک چین خبرگزاری بین‌المللی رویترز (Reuters) کمبود گاز

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: پالایشگاه تامین خوراک چین کمبود گاز آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو میلیون بشکه در روز میلیون تن معادل چین در سپتامبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۰۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش بیش از ۵۵ هزار تن گوگرد در پالایشگاه گاز ایلام

به گزارش خبرگزاری  جام جم آنلاین ؛ رضا شیرخانی با اشاره به اینکه بیشترین خریداران گوگرد این پالایشگاه، واحد‌های تولید اسید، کود و مجتمع‌های پتروشیمی هستند، افزود: گوگرد در صنایع مختلف همچون تولید اسید سولفوریک، صنعت ساخت مبلمان، تهیه کودها، تهیه قارچ کش‌ها و آفت کش ها، نگهداری مواد غذایی، داروسازی و سایر مصارف صنعتی مصرف داشته و کاربرد آن روز به روز بیشتر می‌شود.

وی به خلوص و کیفیت بالای گوگرد تولیدی در این پالایشگاه اشاره و اظهار داشت: در سال گذشته با پیگیری‌های انجام گرفته و تشکیل جلسات متعدد کارشناسی در سطح وزارت نفت، دستورالعمل جامع نرخ گذاری و عرضه گوگرد تدوین، و به کلیه تولید کنندگان اعم از شرکت‌های پالایش نفت و گاز دولتی و خصوصی محصول ابلاغ گردیده است.

رئیس امور قرارداد‌های شرکت پالایش گاز ایلام با بیان اینکه مطابق این دستورالعمل، تمامی تولیدکنندگان گوگرد مکلف به عرضه از طریق بورس کالا هستند، تصریح کرد: این امر منجر به شفاف سازی روند معامله و کشف قیمت به شیوه رقابت بین خریداران می‌شود، خوشبختانه از ۲ سال گذشته تاکنون در این شرکت، فروش محصولات تنها از طریق بورس کالا انجام می‌گردد.

شیرخانی با اشاره به اینکه گوگرد تولیدی این شرکت به واسطه فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه بازاریابی و ارتقا جایگاه آن در بازار‌های داخلی از سوی خریداران در رینگ داخلی بازار فیزیکی بورس کالا خریداری می‌شود، گفت: مهمترین برنامه واحد فروش شرکت، ارتقا جایگاه گوگرد تولیدی در سطح بازار‌های داخلی است که به یقین باعث افزایش درآمد، ارزش افزوده بیشتر، شکوفایی منطقه و اشتغال زایی در صنعت حمل و نقل و گردش مالی قابل توجهی در استان ایلام خواهد شد.

وی با بیان اینکه در شرایط مساوی، مشتری‌ها محصولی را خریداری می‌کنند که کیفیت و کارایی بالاتری داشته باشند، افزود: استراتژی بخش فروش امور پیمان‌های پالایشگاه گاز ایلام بر روی بهبود مستمر، شناسایی مشتریان جدید و نیاز‌های آن‌ها و در نهایت تعریف روش فروش و تسهیلات جذب مشتری متمرکز می‌شود.

رئیس امور قرارداد‌های شرکت پالایش گاز ایلام با بیان اینکه در آینده نزدیک شرکت بازرگانی گاز ایران، متولی فروش داخلی گوگرد تولیدی شرکت‌های زیر مجموعه شرکت ملی گاز ایران به صورت متمرکز خواهد بود، اظهار داشت: با مجموعه اقدامات انجام شده در این پالایشگاه، درآمد فروش گوگرد سال جاری نسبت به سال قبل افزایش داشته است.

دیگر خبرها

  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • کاهش ۱۰۰ درصدی تصادفات فوتی در کردستان
  • فروش بیش از ۵۵ هزار تن گوگرد در پالایشگاه گاز ایلام
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • جریمه واحد تولیدی فرآورده خوراک دام و طیور در چهارمحال و بختیاری
  • مقابله با آلودگی هوا در چین با رونمایی از نخستین موتور دیزلی جهان