Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج،یوسف دادگرنوبران مدیرعامل شرکت تراکتورسازی کردستان در نشست با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان اظهار داشت: هم اکنون بیش از پنج هزار نفر در شرکت تراکتورسازی ایران مشغول فعالیت هستند که سهم کردستان ۱۰۴ نفر است و این شرکت در مجموع ۱۶ نوع تراکتور را در سبد تولید دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به قابلیت‌های شرکت تراکتورسازی کردستان افزود: این شرکت در سال ۱۳۸۳ در استان راه اندازی شده و از تولید روزانه پنج دستگاه تراکتور اکنون به ۱۴ دستگاه رسیده و مجوزهای لازم برای خریداری ۹ هزار مترمربع زمین را برای توسعه فعالیت خود اخذ کرده است.

مدیرعامل شرکت تراکتورسازی کردستان گفت: یکی دیگر از افتخارات این شرکت تولید انحصاری تراکتور مدل ۲۸۵ که ویژه صادرات است و خریداران خوبی در کشورهای منطقه دارد.

دادگر در خصوص سایر تغییرات در افزایش کیفیت تراکتورهای تولید شده در این شرکت اظهار داشت: تراکتورسازی کردستان برای ارائه محصولی مرغوب و باکیفیت، با انجام برخی تغییرات سعی می کند رضایت بیشتر مشتریان خود را جلب کند.

اوافزود: تغییر نوع فرمان تراکتور از مکانیکی به هیدرولیک، تغییر موتور از حالت پیستون و سوپاپ به مدل MN در راستای افزایش قدرت به ۷۵ است بخار واقعی، تغییر داشبورد از حالت عقربه‌ای به دیجیتالی، استفاده از رنگ پودری به جای رنگ مایع برای مقاومت بیشتر در برابر گرما و سرما و استفاده از لاستیک های مرغوب از جمله تغییرات صورت گرفته در تراکتور تولید شده است.

 مدیرعامل شرکت تراکتورسازی کردستان  در باره اینکه چرا تاکنون این شرکت تیم ورزشی در کردستان تشکیل نداده است گفت: تجربه ثابت کرده که ما صنعت گران در زمینه ورزش و تیم داری موفق نیستیم و به همین خاطر در این عرصه وارد نشدیم اما از ورزشکاران حمایت خواهیم کرد.

دادگر با اشاره به فشارهای مالیاتی بر این شرکت گفت: با توجه تحریم ها و مشکل صادرات در سال‌های گذشته مدل ۲۸۵ را از طریق شرکت تراکتورسازی تبریز صادر می‌شد و اما در اظهارات مالیاتی تعبیر متفاوتی از قانون وجود دارد.

او گفت: در حالی که تراکتورسازی کردستان در اوج شکوفایی خود بود و مدیران شرکت در فکر توسعه و افزایش تولید بودند، با افزایش چند برابری مالیات شرکت در وضعیت نامطلوبی قرار دارد و مالیات سالانه شرکت از یک ملیارد ریال در سال به رقم ۲۵ میلیارد ریال افزایش یافت.

 مدیرعامل شرکت تراکتورسازی کردستان  افزود: این افزایش مالیات به خاطر فروش مدل ۲۸۵ قبل از صادرات به تراکتورسازی تبریز بود و این در حالی است که این شرکت از شفافیت مالی بسیار خوبی برخوردار است و کسی منکر عدم پرداخت مالیات منصفانه نیست.

دادگر گفت: با توجه به شرایط پیش آمده اکنون مدیران شرکت مجبور شدند که مدل ۲۸۵ که انحصاری تولید آن در کردستان است، از خط تولید حذف کنند.

او در خصوص نحوه فروش در شرکت تراکتورسازی ایران افزود: این شرکت به دنبال افزایش تولید در کنار ارتقای کیفیت است و برای اینکه تراکتور تولید شده به دست کشاور برسد، مساله فروش را با جهادکشاورزی با استفاده از تسهیلات بانکی منوط کرده است.

کارخانه تراکتورسازی کردستان که شعبه‌ای از کارخانه بزرگ تراکتورسازی ایران است در سال ۱۳۸۳تاسیس شده و هم اکنون با مشغول شدن ۱۰۴ نفر در یک شیفت کاری و ۹۵ درصد قطعات ساخت داخل،روزانه ۱۴ دستگاه تراکتور مونتاژ و روانه بازار داخلی و خارجی می‌کند.

گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده ادوات کشاورزی با هفت شرکت اقماری در تبریز، ۲ شرکت در سنندج و ارومیه فعال بوده و با حدود پنج دهه فعالیت در زمینه تولید تراکتور، در عرصه تولید ۷۱ نوع انواع موتور در بخش های کشاورزی، صنعتی و خودرو فعالیت دارد.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تراکتورسازی کردستان جهاد کشاورزی تراکتورسازی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۰۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان

سرهنگ رضا همتی‌زاده اظهار کرد: بر اساس تجزیه و تحلیل آمار تصادفات در فروردین ماه عدم توجه به جلو با ۴۰ درصد، عدم رعایت حق تقدم با ۳۲ درصد و تخطی از سرعت مطمئنه با ۲۸ درصد مهم‌ترین علت رخ داده تصادفات درون‌شهری در کردستان بوده است.

رئیس پلیس راهور کردستان افزود: در فروردین ماه سال‌جاری تصادفات فوتی در مقایسه با مدت مشابه با سال گذشته ۱۰۰ درصد کاهش، تصادفات جرحی ۱۵ درصد کاهش و تصادفات خسارتی با ۲۰ درصد افزایش ثبت شده است.

وی گفت: علی‌رغم وجود تعطیلات نوروزی که افزایش سفر‌های نوروزی را در پی داشت، با برنامه‌ریزی پلیس، جلب همکاری سازمان‌های مرتبط و همچنین حضور پررنگ کارکنان، تصادفات فوتی و جرحی در ماه اول سال کاهشی بوده است.

همتی‌زاده گفت: تصادف عابرین پیاده با ۶۰ درصد و موتورسیکلت با ۳۵ درصد بیشترین عوامل شکل‌گیری تصادفات درون شهری کردستان در فروردین ماه بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • پرسپولیسی‌ها در لیست سیاه گل‌محمدی
  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • تمایل زیمبابوه به استفاده از صنعت تراکتورسازی ایران
  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • تولید متانول سبلان ۶۹ درصد افزایش یافت
  • «مالیات برعایدی سرمایه» چرا صدای ۲ درصد از جامعه را درآورد؟
  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان
  • چرا فرهاد مجیدی سرمربی‌گری تراکتورسازی را نپذیرفت؟