Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با انتشار نگاره فراخوان دوازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار، با طراح این نگاره به گپ و گفت نشستیم.

گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو- رضا معراج؛ رامین ندیمی طراح نگاره فراخوان دوازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو با اشاره به اهمیت جشنواره فیلم عمار و اهمیت آن در توضیح نگاه محتوایی این نگاره گفت: جشنواره عمار به عنوان یکی از بزرگترین و البته متفاوت‌ترین جشنواره‌های فیلم کشور، همواره مرکز توجه مردم و رسانه‌ها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطعا برگزاری هرچه بهتر چنین جشنواره‌ای با اهداف و محتوایی ناب و منطبق با اصول انقلابی اهمیت بسیاری دارد، لذا در روند طراحی پوستر نیز مهمترین هدف ما کمک به هرچه بهتر دیده و فهمیده شدن این اهداف بود که از اولین جلسه ایده پردازی تا خروجی پایانی حدود ۲۰ روز زمان برد.


این طراح جوان کشور با اشاره به مفهوم این تصویر و هدف پیامی خود در این طراحی گفت: قصدی که داشتیم ارائه یک تصویر متفاوت از مفهوم عدالت رسانه‌ای بود. مصداق‌های زیادی هم در این رابطه داریم. قهرمان‌های خارج از کادر دوربین سینماگران مانند ننه عصمت، شهدای مدافع حرم و...، سانسور رسانه‌ای مردم واقعی چه در رسانه‌های داخلی و چه خارجی، دیکتاتوری اقلیت سرگرمی ساز بر سینما و محوریت گیشه در مقابل دغدغه‌های واقعی مردم از جمله مصداق‌های بی عدالتی رسانه‌ای بودند. سعی کردیم این مفاهیم که بسیاری از آن‌ها با مدل اکران مردمی عمار پیوند خورده بودند را، در قالب نگاره فراخوان جشنواره در معرض دید مخاطبین قرار دهیم.

ندیمی در تشریح نماد‌های استفاده شده در طراحی این نگاره افزود: در مرحله ایده پردازی دو مفهوم متضادی که می‌خواستیم در پوستر وجود داشته باشند را انتخاب کردیم و شروع به پیدا کردن نماد‌های مربوط به هر کدام کردیم، سینمای مردمی و سینمای اقلیت حاکم. در نهایت نتیجه بر آن شد که صندلی‌های مختلف می‌توانند به عنوان نماد استفاده شوند. یک صندلی راحت و لاکچری سینما که جلوتر از همه نشسته و در حال خوردن پاپ کورن خیالش راحت است که صندلی‌های عادی نمی‌توانند از حریمی که با نوار ورود ممنوع ایجاد کرده رد شوند‍! البته این مسئله به شکل دیگری هم نشان داده شده و آن هم نوع نور پردازی که متمرکز بر صندلی‌های ساده مردمی به جای صندلی سینما است.


وی ادامه داد: خیلی راحت می‌شود با نگاه به لیست پرفروش‌ترین فیلم‌های سینما به این نکته پی برد که متاسفانه در شرایط کنونی جو حاکم بر سینما سنخیتی با اهداف و آرمان‌های متعالی انقلاب ندارد. عمار می‌خواهد این شرایط را تغییر دهد و به سمت سینمای مردمی دغدغه‌مند حرکت کند. سعی کردیم این هدف را با به تصویر کشیدن تعداد بالای صندلی‌های عادی در برابر تک صندلی سینمایی نشان دهیم.


ندیمی در پاسخ به سوال خبرنگار درباره علت تنوع بالا صندلی‌ها و موضوعیت آن نیز گفت: یکی از مزیت‌های جشنواره عمار نسبت به جشنواره‌های مشابه، اکران‌های مردمی آن است. فیلم‌های عمار هر جایی که مردم هستند اکران می‌شود؛ از سینما و سالن‌های آمفی تئاتر گرفته تا مسجد و مدرسه و حتی اتوبوس! در دوران شیوع کرونا هم این اکران‌های مردمی ادامه داشت و سال گذشته فیلم‌ها در فضا‌های باز (مثل پارک‌ها) اکران می‌شدند. هر کدام از صندلی‌هایی که استفاده کردیم مربوط به یکی از این اکران هاست.


وی در پایان گفت: جلسات فشرده ایده پردازی پوستر اصلی جشنواره از این هفته شروع شده و انشالله اثر متفاوت تری را به مردم ارائه خواهیم کرد.


گفتنی است فراخوان دوازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار در ۱۱ مهر ماه منتشر و دریافت آثار تا ۲۰ آبان ماه ادامه دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جشنواره عمار پوستر جشنواره عدالت رسانه ای فیلم عمار رسانه ای صندلی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۱۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ اثر به جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد راه یافت

امین بسیم در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: دو اثر تولیدی دفتر تئاتر مردمی بچه‌های مسجد حوزه هنری چهارمحال و بختیاری به پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد راه یافت.

وی افزود: از ۱۴ اثر حاضر در پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد، ۲ نمایش از آثار تولیدی دفتر تئاتر مردمی بچه‌های مسجد حوزه هنری چهارمحال و بختیاری نیز حضور دارند.

مدیر واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری چهارمحال و بختیاری ادامه داد: پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد به همت مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت در شهرستان بافق استان یزد برگزار خواهد شد.

بسیم عنوان کرد: نمایش «لیلا» به نویسندگی محمد پورجعفری و کارگردانی فاطمه جعفری از مسجد صاحب‌الزمان گوجان شهرستان فارسان و نمایش «گیلدا» به نویسندگی علی میرزا عمادی و کارگردانی مرضیه نفر سفیددشتی از مسجد جامع شهر سفید دشت شهرستان بروجن دو اثر راه یافته به این جشنواره هستند.

وی خاطرنشان کرد: در بازبینی آثار برای پانزدهمین جشنواره چهار اثر از چهارمحال و بختیاری مورد بازبینی قرار گرفت که دو اثر از آثار به مرحله کشوری راه پیدا کرد.

مدیر واحد هنرهای نمایشی حوزه هنری چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: بیش از ۴۵ گروه نمایشی در سراسر استان مورد حمایت دفتر تئاتر مردمی بچه‌های مسجد حوزه هنری هستند که ۳۳ گروه از این گروه‌ها در همایش استانی تئاتر بچه‌های مسجد شرکت کرده‌اند.

کد خبر 6087347

دیگر خبرها

  • آمار فروش فیلم‌های سینمایی در اولین هفته اردیبهشت/ «مست عشق» از «تمساح خونی» سبقت گرفت
  • تمساح خونی و سال گربه زیر سایه مست عشق
  • استقبال مخاطبین سینما از «مست عشق»
  • «مست عشق» رکورد مخاطب روز نخست اکران را شکست
  • اکران مردمی فیلم سینمایی آپاراتچی در برخوار
  • ماجرای ورورد فیلمساز مشهور آمریکایی به تهران
  • ۲ اثر به جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد راه یافت
  • «پرویز خان» در بخش نمایش خانگی اکران خواهد شد
  • ماجرای ورورد فیلمساز مشهور آمریکایی به تهران | من زمان جنگ ویتنام هم به آمریکایی بودنم افتخار می‌کردم اما حالا...| تصاویر
  • روزی که پل شریدر فیلمساز معروف آمریکایی به تهران آمد