Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصص تغذیه و عضو هیات علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تغییرات در سبک و شیوه زندگی و تغییر الگوهای غذایی منجر به افزایش معضل چاقی در سطح جوامع گردیده است.

دکتر عبدالرضا نوروزی به مناسبت روز جهانی غذا با بیان این مطلب که در چند سال اخیر مبارزه با چاقی از برنامه های سلامت محور، در دستور کار همه متخصصین و حوزه های سلامت قرار گرفته است، خاطر نشان کرد: بر اساس مطالعات صورت گرفته ، تامین فرآورده های غذایی بیشتر از نیاز در سطح جوامع  از سویی باعث چاقی و از سوی دیگر  باعث فشار مضاعف بر تامین کنندگان مواد غذایی مانند کشاورزان و دامدارن و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

... گردیده است.

وی با بیان این نکته که تغذیه فعلی ما وضعیت سلامت آینده ما را شکل می دهد خاطر نشان کرد: قطعا با افزایش چاقی و عدم رعایت الگوهای غذایی و شیوه و سبک زندگی، بیماریهای مزمن در سطح جوامع افزایش خواهد یافت چه بسا که در حال حاضر با این مشکل مواجه هستیم.

رییس انجمن تغذیه خراسان رضوی یاد آور شد: پایداری غذایی از مباحث مهم و مورد بحث متخصصین تغذیه در دنیاست تا همه مردم با رعایت الگوهای غذایی و استفاده به اندازه نیاز از فرآورده های غذایی در کاهش معضل چاقی و پیشگیری از  بیماری های ناشی از چاقی و اضافه وزن  سهیم باشند.

وی ادامه داد: حدود یک هفتم جمعیت دنیا شامل کشاورزان، دامداران، فروشندگان مواد غذایی، و طباخان  در جهت تامین غذا و فرآورده های غذایی مردم دنیا در حال فعالیت هستند و درصورت عدم تعادل در مصرف مواد غذایی روند هماهنگ خدمات غذایی شامل تولید و توزیع با عث اختلال خواهد شد.

شعار روز جهانی غذا با موضوع:  وضعیت غذایی حال حاضر ما سلامت ما را در آینده شکل می دهد بصورت جهانی اطلاع رسانی گردیده است تا همه مردم با فراگیری و رعایت الگوهای تغذیه، نقش مهمی در پیشگیری از چاقی و بیماری های مزمن، و ترویج ورزش و تحرک کافی در برنامه های روزانه ایفاء نمایند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: چاقی تهدید رژیم لاغری روز جهانی غذا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۲۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • گفتگو با با تولیدکننده خلاق گلاب در رادیو
  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • ۵ خوراکی که سلامت دندان را تهدید می‌کند
  • نوشیدن آبمیوه طبیعی در کودکی می‌تواند از ابتلا به چاقی در بزرگسالی جلوگیری کند