Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدراعظم آلمان و رئیس جمهور مصر در ویدئو کنفرانسی ضمن بررسی برخی موضوعات مهم و مشترک از جمله بحران لیبی درباره لزوم برگزاری انتخابات ملی این کشور در تاریخ مقرر و بیرون کردن تروریست‌ها از خاک آن به توافق نظر رسیدند.

 به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، دولت آلمان در بیانیه‌ای اعلام کرد که آنگلا مرکل، صدراعظم این کشور در ویدئو کنفرانسی با عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهور مصر درباره وضعیت لیبی، توافق هسته‌ای ایران، درگیری‌ها در خاورمیانه و همه‌گیری کرونا گفتگو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق این بیانیه دو طرف درباره لزوم پیشبرد روند سیاسی در لیبی تا رسیدن به مرحله برگزاری انتخابات ملی در دسامبر آتی و بیرون کردن تمامی نیروهای خارجی و تروریست‌ها از خاک این کشور توافق کردند.

طبق بیانیه سخنگوی دفتر ریاست جمهوری مصر، سیسی عصر دوشنبه با مرکل درباره موضوعات مهم مشترک از جمله توسعه معاملات تجاری، تقویت حضور گردشگران آلمانی در مصر، همکاری در حوزه مبارزه با پیامدهای کرونا، مسایل آموزشی و تحصیلی نسل آینده و همکاری در زمینه انرژی‌های جدید و تجدیدپذیر گفتگو کردند.

طبق این بیانیه، مرکل و سیسی درباره برخی مسایل منطقه‌ای مهم و مشترک دو کشور و در راس آنها تحولات بحران لیبی گفتگو کرده و بر لزوم استمرار رایزنی‌ها درباره این مساله مهم در این دوره تاکید کردند.

بر اساس بیانیه یاد شده، در این گفتگو بر نقش حیاتی مصر در حل قطعی این بحران و نقشی که آلمان تحت رهبری مرکل برای هماهنگ‌سازی اقدامات بین‌المللی در پرونده لیبی ایفا می‌کند، تاکید شد و دو طرف درباره لزوم پیشبرد روند سیاسی در لیبی تا رسیدن به مرحله برگزاری انتخابات ملی در دسامبر آتی و بیرون کردن تمامی نیروهای خارجی و تروریست‌ها از خاک این کشور به توافق‌نظر رسیدند.

در ادامه بیانیه مصر آمده است: در این تماس تلفنی تحولات مساله فلسطین و آخرین تحولات مساله سد النهضه نیز بررسی شدند و سیسی بر موضعگیری کشورش در این چارچوب برای رسیدن به یک توافق قانونی و الزام‌آور درباره آب‌گیری و راه‌اندازی سد تاکید کرد.

همچنین دو طرف توسعه روابط اقتصادی دو کشور در سال‌های اخیر با همکاری‌های جدی و مشارکت مصر با برخی شرکت‌های بزرگ آلمانی را ستوده و بر اهمیت توسعه همکاری‌های اقتصادی در سایر بخش‌های اقتصادی و صنعتی تاکید کردند.

سیسی در اوت گذشته از همکاری‌ها و اقدامات مرکل در طول دوره مسؤولیتش تقدیر و تشکر کرد که باعث ایجاد تغییری کیفی در مشارکت دو کشور در تمامی سطوح سیاسی، اقتصادی و تجاری شد./ ایسنا 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۲۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نفت در مدار رشد؟

روز جمعه قیمت نفت افزایشی شد. برنت به ۸۹دلار و ۵۳سنت و WTI آمریکا به ۸۴دلار و ۱۲سنت در هر بشکه رسید.

به گزارش دنیای اقتصاد، رشد تولید ناخالص داخلی، کاهش تورم و عدم کاهش نرخ بهره آمریکا در کنار نگرانی از افزایش تنش‌ها در خاورمیانه، از عوامل اصلی رشد قیمت نفت بوده‌اند. ترس از استمرار تنش‌های ژئوپلیتیک در منطقه خاورمیانه، همچنان بر نگرانی بازار جهانی انرژی نسبت به عرضه پایدار نفت افزوده است و از قیمت این کالای استراتژیک حمایت می‌کند.

قیمت جهانی نفت در اولین ساعات تجارت در روز جمعه مورخ ۷ اردیبهشت ماه، روند افزایشی در پیش گرفت. طبق اعلام وزارت خزانه داری ایالات متحده، چشم انداز اقتصادی این کشور در شرایط باثبات تری در مقایسه با سه‌ماهه اول سال‌جاری میلادی قرار دارد.

 از طرف دیگر نگرانی فعالان بازار انرژی در مورد عرضه جهانی نفت به واسطه استمرار منازعات در منطقه نفت‌خیز خاورمیانه کماکان پابرجاست. روز گذشته و در لحظه تنظیم این گزارش، قیمت هر بشکه نفت‌برنت دریای شمال با ۴۱‌سنت افزایش به ۸۹ دلار و ۵۳‌سنت رسید. شاخص دیگر یعنی وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا هم با ۳۶‌سنت افزایش در رقم ۸۴ دلار و ۱۲‌سنت به ازای هر بشکه معامله شد.

در همین رابطه، وزیر خزانه‌داری آمریکا، اعلام کرد منحنی رشد اقتصاد این کشور از آنچه که پیش‌بینی‌ها از انتظار رشد برای سه‌ماهه اول سال‌جاری میلادی نشان می‌دادند، در شرایط بهتری قرار دارد.

وی افزود: تولید ناخالص داخلی در ایالات متحده در سه‌ماهه اول سال‌۲۰۲۴ افزایش داشته، ضمن آنکه تورم این کشور تا سطح قابل قبولی پایین آمده‌است. این در حالی است که تا پیش از اظهارات جنت یلن، شواهد حاکی از افزایش تورم در این کشور بود که به نوبه خود بر بازار نفت تاثیر می‌گذاشت، چرا که پیش‌بینی سرمایه‌گذاران نفتی حاکی از آن است که فدرال‌رزرو نرخ بهره را حداقل تا پیش از ماه سپتامبر کاهش نخواهد داد. واقعیت این است که ادامه تنش‌های ژئوپلیتیکی در منطقه خاورمیانه همچنان بر نگرانی فعالان بازار و سرمایه‌گذاران نسبت به عرضه نفت، افزوده و از قیمت این کالای استراتژیک حمایت می‌کند.

دیگر خبرها

  • اجلاس اتاق های بازرگانی کشورهای عضو ACD-اصفهان
  • اتاق‌های بازرگانی برای شبکه‌سازی به دنبال گسترش ارتباطات باشند
  • موضوعات مشترک کشور‌های عضو ACD پیگیری شود
  • موضوعات مشترک کشورهای عضو ACD پیگیری شود
  • آغاز دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود
  • بازداشت ۳۸ نفر به ظن همکاری با داعش در ترکیه
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • نفت در مدار رشد؟