Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اتاق خبر، به نقل از اتاق ایران، مرکز آمار ایران در گزارشی نتایج طرح آمارگیری از فرهنگ رفتاری خانوار در حوزه تغذیه و دخانیات را منتشر کرده است. مرکز آمار در راستای اجرای این طرح در سال ۹۹ در میان افراد ١٥ ساله و بیشتر، به ۴۳ هزار و ۷۰۰خانوار نمونه شهری و ۱۸ هزار و ۸۶۰ خانوار نمونه روستایی و در کل به ۶۲ هزار و ۵۶۰  خانوار مراجعه کرده و اطلاعات مرتبط با حوزه کتاب و نشریات، موسیقی، شبکه­‌های اجتماعی، فعالیت‌های ورزشی، تغذیه، سرمایه اجتماعی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. آن‌ها را جمع‌آوری کرده است.

بر اساس مهم‌ترین یافته‌‌های این طرح در حوزه تغذیه و دخانیات، به‌طور متوسط سرانه مصرف شیر افراد مورد بررسی ۲,۹۸ لیوان در هفته برآورد شده است که استان اردبیل با ۳.۶۳ لیوان در هفته بیشترین سرانه مصرف شیر افراد ١٥ساله و بیش‌تر را در بین استان‌های کشور دارا بوده است. این در حالی است که سرانه مصرف نوشابه افراد ١٥ساله و بیش‌تر در هفته به‌طور متوسط  دو لیوان برآورد شده که استان کرمان با سرانه مصرف ۲.۷۷ لیوان نوشابه در هفته، بیشترین سرانه را در بین استان‌های کشور داشته است.

بر اساس نتایج این بررسی در سال ۹۹، به‌طور متوسط سرانه ماهانه مصرف ماهی افراد ۱,۷ وعده بوده که استان هرمزگان با ۵.۶۷ وعده در ماه بیشترین سرانه مصرف ماهی افراد ١٥ساله و بیش‌تر را در بین استان‌های کشور داشته است.

همچنین در سال ١٣٩٩، سرانه مصرف فست‌فود افراد ١٥ساله و بیش‌تر به‌طور متوسط ۱,۳۴ دفعه در ماه برآورد شده است.

بر مبنای این بررسی، ١١درصد از خانوارهای کشور در سال٩٩ غذای بیش از نیاز مصرفی خود را در ماه منتهی به زمان آمارگیری در سطل زباله ریخته‌اند.

نتایج این بررسی درباره مصرف دخانیات هم نشان می‌دهد در سال ١٣٩٩، ۵,۸ درصد افراد ١٥ساله و بیش‌تر اظهار کرده‌اند سیگار می‏کشند به‌طوری‌که ۸۹.۶ درصد از این افراد سیگاری، هر روز سیگار می‏‌کشیدند. به‌عبارت‌دیگر، ۵.۲ درصد افراد ١٥ساله و بیش‌تر در این سال، روزانه سیگار می‌کشیدند.

همچنین در سال گذشته، ۴ درصد افراد ١٥ساله و بیش‌تر اظهار کرده‌اند، قلیان می‎‏کشند که ۲۲,۷ درصد از این افراد به‌طور روزانه  قلیان می‌کشیدند. به‌عبارت‌دیگر، ۰.۹ درصد افراد ١٥ساله و بیش‌تر هرروز قلیان می‌کشیدند.

   

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: پوکی استخوان طور متوسط سرانه مصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۳۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد

صندوق بین‌المللی پول از کاهش قابل توجه بدهی خارجی ایران در سال ۲۰۲۳ خبر داد و اعلام کرد ایران و الجزایر کمترین میزان بدهی خارجی را در منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی طی این سال داشته‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، صندوق بین‌المللی پول در گزارش جدید خود موسوم به چشم‌انداز اقتصاد منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی به بررسی میزان بدهی خارجی 28 کشور منطقه از جمله ایران پرداخته است.

بر اساس محاسبات این نهاد بین‌المللی ایران به همراه الجزایر کمترین نسبت بدهی خارجی به تولید ناخالص داخلی در سال 2023 را در مقایسه با سایر کشورهای منطقه داشته‌اند.

در این گزارش نسبت بدهی خارجی ایران به تولید ناخالص داخلی در سال 2023 تنها 1.7 درصد اعلام شده است که کمتر از همه کشورهای خاورمیانه و آسیای مرکزی به‌جز الجزایر است.

بدهی خارجی ایران در سال 2023 کاهش قابل توجهی نسبت به سال قبل داشته است. در سال 2022 نسبت بدهی خارجی ایران به تولید ناخالص داخلی 2.2 درصد اعلام شده بود که بر این اساس این رقم در سال 2023 کاهش 22 درصدی داشته است.

میزان بدهی خارجی الجزایر به تولید ناخالص داخلی این کشور در سال گذشته میلادی 1.3 درصد گزارش شده است. بحرین با بدهی 201.4 درصدی بدهکارترین کشور خاورمیانه شناخته شده است.

متوسط بدهی کشورهای منطقه خاورمیانه، شمال آفریقا و آسیای مرکزی به کل تولید ناخالص داخلی آن‌ها در سال 2023 برابر با 47.8 درصد برآورد شده است.

نسبت بدهی کشورهای صادرکننده نفت منطقه به تولید ناخالص داخلی‌شان در این سال نیز 42.9 درصد اعلام شده است. بر این اساس متوسط بدهی خارجی منطقه 28 برابر ایران بوده است .

صندوق بین‌المللی پول نسبت بدهی خارجی عربستان به تولید ناخالص داخلی این کشور در سال 2023 را 26.6 درصد محاسبه کرده است که 15 برابر بدهی خارجی ایران است. بدهی خارجی امارات متحده عربی نیز معادل 94.7 درصد تولید ناخالص داخلی آن در سال جاری برآورد شده که 55 برابر ایران است.

نسبت بدهی خارجی برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلی‌شان در این سال عبارت است از: آذربایجان 9.8 درصد، عراق 22.8 درصد، کویت 35.8 درصد، عمان 60.3 درصد، مصر 50.1 درصد، گرجستان 71.8 درصد، اردن 84.1 درصد، مراکش 48.8 درصد، پاکستان 40.1 درصد، تاجیکستان 64.7 درصد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • راهکارهایی برای کمتر گرسنه شدن
  • برق کمتر مصرف کنید خودرو جایزه بگیرید
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • توقف لیورپول در روز درگیری صلاح و کلوپ + فیلم
  • کاهش تورم ماهانه اجاره مسکن به کمتر از میانگین ۸ ساله
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان
  • رشد کمتر از انتظار اقتصاد ژاپن