Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرورزشی – سفرهای انجام شده در فدراسیون فوتبال مدتی است که به عنوان یکی از مباحث اصلی در این فدراسیون مطرح است. به عنوان مثال در سفر به لیتوانی در جام جهانی فوتسال افراد اضافه‌ای در کنار عزیزی خادم دیده می‌شدند تا جایی که علیرضا خسروی، دبیر شورای برون مرزی وقتی در گفت‌وگویی رادیویی در این باره مورد سؤال قرار گرفت اعلام کرد که این موضوع را از فدراسیون پیگیری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماجرا از این قرار است که فدراسیون فوتبال یا هر فدراسیون و تیم ورزشی که راهی مسابقات یا حتی اردوی تدارکاتی می‌شود، باید از شورای برون مرزی مجوز بگیرد. در این مجوز تعداد نفرات به تفکیک مشخص می‌شود و هر فدراسیون یا تیمی که مازاد بر مجوز اقدام به اعزام نفرات کند، باید پاسخگوی نهادهای نظارتی از جمله سازمان بازرسی کل کشور باشد. در این مورد حتی سابقه داشته فردی که بدون مجوز چنین کاری را انجام داده به انفصال از خدمت محکوم شده است.

این در شرایطی است  که فدراسیون فوتبال در سفر به بحرین (خرداد ماه سال جاری در مرحله مقدماتی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲) اقدام به اعزام ۱۲ مسافر مازاد بر مجوز شورای برون مرزی کرده است.

طبق مجوزی که شورای برون مرزی در تاریخ ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ صادر کرده و این نامه به امضای علیرضا خسروی، دبیر شورای برون مرزی رسیده، فدراسیون فوتبال برای اعزام تیم ملی به بحرین برای ۴۷ نفر مجوز داشته است. طبق این نامه، بنا به درخواست فدراسیون فوتبال در جلسه مورخ ۱۳ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ شورای برون مرزی، برای اعزام ۴۷ نفر به بحرین مجوز صادر شد که این تعداد شامل ۲۵ ورزشکار، ۷ عضو کادرفنی، یک سرپرست، یک نماینده وزارت، ۳ عضو کادر پزشکی، ۲ ماساژور، ۳ عضو تدارکات، یک مترجم، یک خبرنگار و همچنین رئیس دپارتمان تیم‌های ملی، مسئول روابط بین‌الملل و رئیس فدراسیون فوتبال بود. با این حال طبق اسناد موجود ۵۹ نفر که ۱۲ نفر مازاد بر مجوز شورای برون مرزی است، راهی بحرین شده‌اند.

کادرفنی تیم ملی با توجه به فشردگی مسابقات که ۴ دیدار پیاپی به صورت متمرکز در بحرین برگزار می‌شد، ترجیح داد ۲۹ بازیکن در اردو داشته باشد که در صورت مصدومیت یا ابتلا به کرونای بازیکنان، بتواند نفرات دیگری را جایگزین کند. یعنی فدراسیون فوتبال ۴ بازیکن را مازاد بر مجوز شورای برون مرزی به بحرین اعزام کرد که می‌توان گفت اعزام این نفرات توجیه داشته و برای موفقیت تیم ملی لازم بوده است. با این حال ۸ اعزام مازاد دیگر، قابل بررسی است که یک نفر از آنها نماینده وزارت بوده، یک ماساژور مازاد بر مجوز راهی بحرین شده، ۳ خبرنگار یا عضو تیم رسانه‌ای بدون مجوز تیم ملی را همراهی کرده‌اند و حمیدرضا مهرعلی، نایب رئیس فدراسیون فوتبال به همراه مشاور رئیس و یک آشپز هم در بحرین کنار تیم ملی حضور داشتند.

حال سؤال این است که اگر فدراسیون می‌خواسته این افراد را ببرد و حضورشان در کنار تیم ملی لازم بوده چرا از طریق قانونی و شورای برون مرزی اقدام نکرده و ترجیح داده قانون را  زیر پا بگذارد؟ چرا فدراسیون که با شعار قانونمندی روی کار آمده، قانون‌گریزی را ترجیح داده است؟ فدراسیون فوتبال چرا تصمیم گرفت نایب رئیس فدراسیون را به بحرین ببرد آن هم در حالی که عزیزی خادم در ایران نبود و فدراسیون عملاً بدون رئیس و نایب رئیس اول به کارش ادامه می‌داد؟

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: شهاب الدین عزیزی خادم فدراسیون فوتبال ایران مجوز شورای برون مرزی فدراسیون فوتبال مازاد بر مجوز تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۴۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الزام شورای عالی معماری جهت تعیین حدود مرزی شهر پردیس

سخنگوی کمیسیون اصل نود گفت: شورای معماری باید نسبت به بازنگری و جابجایی حدود مرزی شهر پردیس اعلام نظر کند و تصمیمات لازم در چارچوب کمک به تولیدکنندگان در سال ۱۴۰۳ که به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شده است، اتخاذ شود. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست این کمیسیون در خصوص تعیین تکلیف مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود اظهار داشت: این مجموعه صنعتی که در فاصله 120 کیلومتری شرق تهران قرار دارد، دارای زمین‌هایی با موقعیت تجاری است که از سال 1375 به متقاضیان آن اختصاص یافته است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: این در حالی است که شرکت بالادستی عمران پردیس از تعیین تکلیف مالکیت این زمین‌ها با استناد به مصوبه هیأت وزیران، عدول کرده و از این رو شکایتی از سوی مالکان این زمین‌ها در خصوص طرز کار دستگاه‌های دولتی به ویژه وزارت راه و شهرسازی به کمیسیون اصل نود واصل شد. 

خضریان در ادامه با اشاره به نتیجه این جلسه، بیان داشت: در این جلسه ضمن بررسی جوانب موضوع و پس از استماع مشکلات نماینده مالکان و همینطور نمایندگان وزارت راه و سازمان حفاظت محیط زیست، مقرر شد گزارشی از سوی شورای عالی محیط زیست جهت تعیین تکلیف این منطقه و لکه‌های صنعتی فاصله 120 کیلومتری تهران ارائه شود. 

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: بر اساس این گزارش شورای معماری باید نسبت به بازنگری و جابجایی حدود مرزی شهر پردیس اعلام نظر کند و تصمیمات لازم در چارچوب کمک به تولیدکنندگان در سال 1403 که به شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شده است، اتخاذ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دقیقی: دورنمای شمس‌آذر در این فصل گرفتن سهمیه آسیایی بود
  • جدیدترین پیام رئیس برای انصرافی‌های تیم ملی
  • معاونت قوانین به تخلف کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ورود کرد
  • کسب یک هزار و ۳۰۰ مدال کشوری و ۴۰ مدال برون مرزی توسط ورزشکاران قمی
  • کمیته فنی شورای ترافیک دیلم بر نقاط حادثه خیز نظارت کند
  • واکنش دبیرکل فدراسیون فوتبال به قرارداد سرمربی تیم ملی و تعیین پاداش‌ها
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • الزام شورای عالی معماری جهت تعیین حدود مرزی شهر پردیس
  • جایگاه شورا در اداره امور کشور نادیده گرفته می‌شود
  • یک مدرسه غیر انتفاعی به دلیل اضافه دریافتی ۲۰ میلیارد جریمه شد