Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@04:13:44 GMT

فروش کفش ایرانی با نام و ظاهر برندهای معروف جهان

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۳۵۴۶۷

فروش کفش ایرانی با نام و ظاهر برندهای معروف جهان

رئیس انجمن صنفی کارفرمایی کفش و صنایع وابسته ایران از هدف‌گذاری برای تولید یک میلیارد جفت کفش خبر داد و گفت: در حال حاضر شاهد هستیم که بخشی از کپی کالاهای خارجی که در بازار ایران با عنوان کالای خارجی های‌کپی فروخته می‌شود، در داخل تولید شده و فقط برند خارجی دارد.

به گزارش ایسنا، علی اژدرکش در نشست خبری با اشاره به اشتغال مستقیم ۲۰۰ هزار نفر در تولید و ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار نفر در توزیع کفش و صنایع وابسته، گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی ایران، بازار  دو میلیارد جفتی کفش در منطقه وجود دارد، اما سهم ایران از این بازار ۷۰۰ میلیون جفت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هدف انجمن را رسیدن به تولید یک میلیارد جفت کفش در سال عنوان کرد و گفت: در حال حاضر بر اساس آمار غیر رسمی، تولید کفش در سال ۲۵۰ میلیون جفت است، اما توان تولید تا ۵۰۰ میلیون جفت تخمین زده می‌شود.

رئیس انجمن صنفی کارفرمایی کفش، ساماندهی تولید و توزیع و ورود به بازارهای جدید صادراتی از جمله آسیای میانه، حاشیه خلیج فارس و سی آی اس را از جمله راه‌های رسیدن به افزایش تولید عنوان کرد و گفت: همچنین تا سال ۱۴۲۰ جمعیت ایران به ۹۵ تا ۱۰۰ میلیون نفر می‌رسد که اگر میانگین مصرف کفش در دنیا، یعنی سه جفت در سال را در نظر بگیریم، فقط ۳۰۰ میلیون جفت کفش در داخل مصرف می‌شود، بنابراین برنامه ما صادرات ۷۰۰ میلیون جفت کفش است.  

به گفته وی نرخ میانگین کفش در حال حاضر در دنیا ۸.۵ دلار است که تا سال ۱۴۲۰ احتمالاً به بیش از ۱۰ دلار می‌رسد و در صورت صادرات ۷۰۰ میلیون جفتی ارزآوری آن معادل شش میلیارد دلار خواهد بود.  

چین، اولین صادرکننده کفش دنیا 

اژدرکش با بیان اینکه در صادرات دسته بندی های مختلف کفش رتبه اول در دنیا را دارد اظهار کرد در حال حاضر ۱۲ میلیارد جفت از ۲۲ میلیارد جفت کفشی که در دنیا مصرف می‌شود، در چین تولید می‌شود. اما اندونزی اخیراً توانسته صادرات خود را به دو میلیارد جفت برساند در بخش کفش‌های پارچه‌ای رتبه اول را از چین بگیرد.  

وی در ادامه با اشاره به ممنوعیت واردات کفش، کیف و متعلقات آن از سال ۱۳۹۷، تصریح کرد: بنابراین در حال حاضر هیچ وارداتی از مبادی قانونی انجام نمی‌شود. البته سهم قاچاق کالا هم در بازار قابل اعتنا نیست.  

البته به گفته رئیس انجمن صنفی کارفرمایی کفش ایران، قاچاق و واردات، قبل از سال ۱۳۹۷ با ورود گسترده کالاهای چینی آسیب جدی به این صنعت وارد کرد، اما بعد از ممنوعیت واردات و افزایش نرخ ارز، از طرفی کفش‌های خارجی گران شد و وضعیت معیشت مردم اجازه نمی‌داد این کالاها را بخرند و از طرف دیگر کیفیت کالاهای داخلی بهبود چشمگیری پیدا کرد.  

فروش کالای ایرانی با برند و ظاهر برندهای معروف جهان 

وی افزود: در حال حاضر شاهد هستیم که بخشی از کپی کالاهای خارجی که در بازار ایران با عنوان کالای خارجی های کپی فروخته می‌شود، در داخل تولید شده و فقط برند خارجی دارد. چرا که همچنان تقاضا برای برخی برندهای معروف خارجی به ویژه بخش ورزشی وجود دارد و کالای داخلی نیز قابل رقابت با کالاهای خارجی است.  

این مقام صنفی در ادامه با اشاره به لزوم تامین مواد اولیه از داخل و خارج برای ایجاد تنوع در ابعاد مختلف از جمله قیمت، کیفیت و غیره در تولید کفش، تصریح کرد: تولیدکنندگان داخلی باید بتواند با مواد اولیه روز دنیا هم آشنا شوند.  

هشدار به خریداران کفش طبی 

وی درباره استاندارد کفش های طبی نیز گفت: کفش طبی باید کاملاً چرم باشد، اما در حال حاضر شاهد هستیم که در بازار کفش غیر چرمی به عنوان کفش طبی فروخته می‌شود.  


اژدرکش در ادامه از اجرای طرحی برای تعیین استاندارد پای ایرانیان با همکاری دانشگاه و شهرک صنعتی تبریز خبر داد و گفت: برای تعیین این استاندارد از یک میلیون پا نمونه برداری خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كفش برند میلیارد جفت حال حاضر میلیون جفت جفت کفش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۵۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شگفتی هیات‌های تجاری قطر و ترکیه از توانمندی صادراتی دانش بنیانها

به گزارش خبرگزاری مهر، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری همزمان با برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴)، توانمندی های صادراتی فناوران فعال در شرکت های دانش‌بنیان ایرانی را در معرض دید بازدیدکنندگان خارجی قرار داده است.

این نمایشگاه بزرگترین رویداد تجاری در ایران است که به منظور ارتباط با بازارهای بین‌المللی و معرفی توانمندی‌های صادراتی صنایع ایران برگزار می‌شود و رویداد فرصتی استثنایی برای تولیدکنندگان داخلی فراهم می‌کند تا محصولات خود را به تجار و بازرگانان بین‌المللی معرفی کنند و به این ترتیب، ظرفیت‌های خالی کارخانه‌ها را پر کرده و به سمت افزایش صادرات حرکت کنند.

آی‌هیت نیز به عنوان یک پل ارتباطی میان تولیدکنندگان ایرانی و بازرگانان خارجی میزبان بازدید کنندگان است و امکان برقراری تعاملات تجاری و شبکه‌سازی را فراهم می‌کند.

حدود ۷۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور ایرانی در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حاضر هستند و دستاوردهای خود را به بازدیدکنندگان خارجی ارائه می‌دهند.

همچنین طی پنج روز برگزاری این نمایشگاه که از روز شنبه در محل دائمی نمایشگاه های بین‌المللی تهران آغاز شده، شاهد جلسات اختصاصی B۲B بین بازدیدکنندگان خارجی و شرکت‌های ایرانی، گردهمایی‌های صنعت محور با بازدیدکنندگان خارجی، تورهای تخصصی داخل نمایشگاه برای بازدیدکنندگان خارجی، معرفی دسته محصولات منتخب ایران، معرفی محصولات منتخب صنایع پزشکی، ارائه خدمات مشاوره در طول برگزاری نمایشگاه، دسترسی به نرم افزار اختصاصی، دسترسی به مترجم و سایر موارد ارائه نیز خواهیم بود.

امروز در روز دوم این نمایشگاه هیأت تجاری قطر و ترکیه‌ به منظور گسترش ارتباطات تجاری و اقتصادی از آی هیت بازدید کردند. هیئت‌های مذکور از محصولات و دستاوردهای شرکت‌های ایرانی در حوزه‌های مختلف از ۱۵ گروه کالایی از جمله صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی، محصولات شیمیایی، آرایشی و بهداشتی، صنعت ساختمان و خدمات فنی‌مهندسی، پتروشیمی، صنایع خلاق از جمله انیمیشن، بازی و …بازدید کردند.

معاون وزیر صنایع قطر طی نشستی در حاشیه این بازدید دستاوردهای دانش‌بنیان ایرانی را در بالاترین سطح فناوری دانست و آمادگی قطر را جهت انعقاد قراردادهای تجاری با ایران اعلام کرد.

رییس اتاق بازرگانی ترکیه هم حین بازدید از آی‌هیت شگفت‌زدگی خود را از کیفیت محصولات ایرانی بیان کرد و افزود: در حال حاضر کشور ما در حال انجام فعالیت‌هایی در زمینه تولید محصولات دفاعی است ولی ایران این مراحل را به بهترین شکل ممکن به اتمام رسانده است.

وی اظهار کرد: دوست داریم با ایران در تمام زمینه‌ها تجارت ‌داشته باشیم.

کد خبر 6091093 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • معرفی دو گزینه اروپایی سرمربیگری تیم ملی بسکتبال
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • شگفتی هیات‌های تجاری قطر و ترکیه از توانمندی صادراتی دانش بنیانها
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • خرید شکلات تلخ بهتر است یا  شکلات شیرین؟
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم