Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزندانی که دارای ماداران معتاد هستند، معمولاً زودرنج، پرخاشگر، مضطرب، ناامید و خجالتی و کم رو اعتماد به نفس کمتری دارند و این امر بر زندگی اجتماعی آنها تاثیر گذاشته و روابط آنها با دیگران و اجتماع را دچار اختلال می کند.

به گزارش برنا؛ مادرانی که مواد مصرف می کنند زمان زیادی از خانواده را تلف می کنند چه زمانی که برای تهیه مواد صرف می شود، چه زمانی که صرف مصرف مواد مخدر می کنند و چه زمانی که دچار عوارض متعدد مواد مثل خواب آلودگی، سر درد و افسردگی شده و این دوران را می گذرانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین کودک آنها مورد بی توجهی به نیازهای اولیه اش مثل خوراک پوشاک و غیره شده و دقت کافی برای تربیت روحی و روانی او نمی شود که از جمله آنها تفریحات کودک  بوده که به شدت مورد غفلت قرار گرفته و به آن آسیب می رساند. 

زمانی که والدین به خصوص مادر بایستی با کودک خود سپری کند صرف مصرف مواد مخدر می شود. همینطور مادری که افسرده است به دلایل مختلف از جمله اعتیاد به مواد ممکن است که کودکش را در معرض کودک آزاری فیزیکی قرار بدهد یعنی صبر و حوصله نداشته باشد و تا کودک از او درخواست چیزی بکند کودکش را کتک میزند و او را دچار ترس و اضطراب میکند. 

بنابر این در حوزه ی مصرف مواد ما شاهد ظلم به کودکانی هستیم که مادرانشان مصرف کننده ی مواد هستند. البته اگر پدر خانواده مصرف کننده ی مواد باشد احتمال کودک آزاری به خصوص کتک خوردن کودک مضاعف می شود.

زنان و مادران یکی از سدهای مهم برای عدم نفوذ اعتیاد و مواد مخدر به کانون خانواده ها هستند. اگر زن و مادری که از روی تعهدمندی  برروی وظیفه شناسی و تکالیف مقدس خود ایستاده، درمقابل نفوذ تمام بزه ها بویژه مواد مخدر به درون  خانواده بایستد که قطعا می ایستد نه همسر، نه نوجوان و نه جوانش به موادمخدر آلوده می شوند. چراکه مادران در اینگونه مواقع به جهت تعصب و غیرتی که بروی اعضای خانواده خود دارند تا جایی که بتوانند به هیچ عنوان نخواهند گذاشت هیچگونه بزه ای به درون خانه نفوذ کند و بالعکس وقتی خانم یا مادری دچار مصرف مواد می شود  قطعا خانواده  دچار مشکلات عدیده ای در خواهند شد چراکه همسر و فرزندان نو جوانش و جوانش می توانند به راحتی مواد مصرف کنند. 

حالا در حوزه ی نوجوان دو اتفاق می افتد یکی آن که مادر با مصرف مواد مخدر؛  الگوی رفتاری مهمی برای فرزندش به جای خواهد گذاشت یعنی این که چراغ سبزی که روشن کرده با زبان بی زبانی به فرزندش می فهماند که فرزندم زمینه برای مصرف مواد برای تو نیز فراهم است و  دیگر اینکه نوجوان به راحتی در داخل خانه مواد مصرف می کند و کسی معترض و مزاحم وی نیست. 

بدین ترتیب می بینیم که از هم گسیختگی خانوادگی و عدم وجود تربیت درست که یکی از علل آن ممکن است ناشی از وجود پدر و مهمتر از همه مادر معتاد در خانواده باشد از مسایلی است که امکان دارد خانواده به نحوی از نتایج آن در رنج بوده و یا بر اثر آن ناگریز از انتخاب های مشکل اخلاقی گردند.

فرزندان دارای ماداران معتاد هستند، معمولاً زودرنج، پرخاشگر، مضطرب، ناامید و خجالتی، و کم رو اعتماد به نفس کمتری دارند. و این امر بر زندگی اجتماعی انها تاثیر گذاشته و روابط آنها با دیگران و اجتماع را دچار اختلال می کند.

اکثر دانش آموزانی که مادران معتاد دارند در تحصیلاتشان موفقیت چندانی کسب نمی کنند، به مقررات مدرسه احترام نمی گذرانند، کمتر به فعالیت های اجتماعی می پردازند و در اصل به مدرسه علاقه چندانی نشان نمی دهند.پدرو و مادر در خانوادهابی که مادر دچار بیماری است در بین فرزندانشان از احترانم چندانی برخوردار نیستند. 

توصیه ما در حوزه ی اعتیاد این است که هر پدر و مادر در حوره ی شناخت انواع موادمخدر و  انواع نوشیدنیهای الکلی اطلاعاتش را از فرزندش در هر سنی که هست بیشتر نماید و یا حداقل به اندازه ی وی باشد. بنابر این اگر شما جزء پدر و مادرانی هستید که در این حوزه اطلاعاتی ندارید خواهشمان این است که برای این که جلو گیری کنید از اعتیاد فرزندان خودتان بروید و اطلاعات مناسب در این حوزه را پیدا کنید.

فضای مجازی و اینترنت به تنهایی مکان و منبع خوبی برای کسب این اطلاعات نیست کتابها و یا نرم افزارهای موجود ویا سی دی های موجود که توسط افراد مطمئن تهیه شده استفاده کنید تا اطلاعاتتان را به روز کنید و یا به مراکز مشاوره معاونت اجتماعی نیروی انتظامی تهران بزرگ و دفاتر مشاوره تخصصی پیشگیری از اعتیاد پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب مراجعه کنید تا اگر خدای ناکرده فرزاندان شما مواد مصرف می کنند به طرقی که شما مطلع نیستید حتما زود متوجه بشوید و بتوانید برای درمان آنها و پیشگیری از مصرف مواد در آنها اقدامات مناسبی را انجام دهید. 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خانواده مواد مخدر افسردگی خوراک روحی و روانی والدین اعتیاد کودک آزاری پدر مشکلات معتاد اعتماد به نفس مدرسه پدر و مادر اینترنت مراکز مشاوره نیروی انتظامی پلیس مبارزه با مواد درمان اعتیاد افسردگی زنان مواد مخدر مواد مصرف مصرف مواد مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۵۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیش از ۳۰۰۰ مادر باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال در لرستان

فریبا ولی‌پور در خصوص اجرای ماده ۲۴ قانون جمعیت، اظهار کرد: براساس این قانون دولت مکلف است از کودکان زیر پنج سال حمایت داشته و سبد تغذیه را تقویت کند.

وی با بیان اینکه این اتفاق در لرستان در حال اجراست و روند مطلوبی دارد، بیان کرد: این حمایت نیز شامل مادران باردار و یا مادران دارای کودک شیرخوار زیر دو سال است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان گفت: با توجه به اینکه سال گذشته این قانون شامل حال مادران دهک یک است و برای امسال دهک یک، دو و سه را نیز شامل می‌شود.

ولی‌پور اضافه کرد: همچنین ماهانه یک مبلغی به این افراد پرداخت می‌شود که این مبلغ سال گذشته ۴۰۰ هزار تومان بوده و امسال ۶۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: همچنین شارژ کارت غیرنقدی نیز برای مادران اجرا می‌شود که این طرح تحت عنوان طرح «یسنا» است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان بیان کرد: تا پایان سال گذشته ۳۱۲۶ مورد شناسایی و به اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای ارائه خدمات به افراد مذکور معرفی شدند تا از سید حمایتی تغذیه‌ای بهره‌مند شوند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • ترک مصرف کافئین با ۲ روش ساده
  • اعتیاد به کافئین را بی دردسر ترک کنید
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر
  • گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • شناسایی بیش از ۳۰۰۰ مادر باردار و دارای کودک شیرخوار زیر دو سال در لرستان
  • عاقبت فرار از خانه به‌عشق خواستگار شیشه‌ای
  • نگاه دولت در عرصه پیشگیری از اعتیاد حمایتی است
  • بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی کلنگ‌زنی می‌شود