Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،دکتر ارتین کمالی ، مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان گفت: همدان مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان گفت: آمار تلفات مسمومیت با قرص برنج در شش ماه نخست امسال ۱۴ نفر بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۶ نفر افزایش داشته است.

 او بیان کرد: قرص برنج ماده‌ای با ساختار شیمیایی «فسفید آلومینیوم» است که برای از بین بردن شته داخل برنج استفاده می‌شود، اما به دلیل خطرات ناشی از این ماده و مرگ‌های ناشی از آن، استفاده از این ماده توصیه نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان افزود: آنچه هم اکنون در داروخانه‌ها به عنوان قرص برنج وجود دارد قرص‌های سیر فشرده است و به عنوان آفت کش برنج مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کمالی ادامه داد: قرص برنج «فسفید آلومینیوم» به رنگ طوسی مایل به خاکی و اندازه به نسبت بزرگی دارد که حتی مصرف نصف آن، در مجاورت اسید معده گاز بسیار سمی به نام «فسفین» ایجاد می‌کند که این گاز تنفس سلولی را در بدن مختل کرده و به مرگ فرد می‌انجامد.

او با بیان اینکه سال گذشته ۲۶ نفر بر اثر مسمومیت با این قرص جان خود را از دست دادند به خانواده‌ها توصیه کرد: داروها، شوینده‌ها و سموم را به هیچ عنوان از ظرف اصلی آن خارج نکنند به ویژه ریختن این مواد در ظرف مربوط به خوراکی مثل آبمیوه بسیار خطر آفرین است.

منبع ایسنا

انتهای پیام/غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پزشکی قانونی قرص برنج قرص برنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۵۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضربه مهلک قاچاق کالا بر پیکر اقتصاد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،مدیرعامل شرکت ملی توزیع فرآورده‌های نفتی کردستان می‌گوید: از ابتدای سال تا کنون ۶۳۸ مورد بازرسی از جایگاه‌های سوخت انجام شده است
نوکانی منطقی کردن مصرف سوخت، جلوگیری از قاچاق سوخت و بهینه سازی مصرف فرآورده‌های نفتی را از مزایای طرح پیشگیری از قاچاق سوخت بیان کرد.
اندازه گیری مخازن، محاسبه و اخذ عوارض بابت کلیه باک‌های همراه کامیون‌های ترانزیتی هنگام خروج از مرز و پلمپ باک کلیه کامیون‌های ترانزیتی عراقی، هنگام ورود به داخل بازارچه‌های مرزی از مباحث مورد بحث در این جلسه بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مرگ کودک ۷ ساله در مازندران با سقوط کمد
  • سقوط کمد سبب مرگ کودک ۷ ساله در قائمشهر
  • بازدید رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور از دادگستری سیریک
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد/ علوم پزشکی: در تهران فوت کرده
  • محکومیت ۲۶ پرونده قصور پزشکی در پزشکی قانونی کرمانشاه
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • جان‌باختن ۷۸۸ نفر بر اثر تصادفات رانندگی در آذربایجان‌غربی
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند
  • ضربه مهلک قاچاق کالا بر پیکر اقتصاد