Web Analytics Made Easy - Statcounter

ظهیر امامی با اشاره به این که انواع خدماتی که بانک ملی ایران به مجموعه ما ارائه می‌کند موجب شده شاهد جهش تولید در عرصه کار و تولید در کارخانه باشیم، گفت: اگر توانسته‌ایم به‌عنوان کارآفرین و صادرکننده نمونه معرفی شویم و یا اینکه حدود سه هزار و 300 نیروی مستقیم داشته باشیم به ‌واسطه همین تعامل و همکاری ها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، یک واحد تولیدی و صنعتی در استان فارس با حمایت ها و کمک های مالی بانک ملی ایران توانسته با دست یابی به دانش فنی و تکنولوژی روز دنیا لـوله های جی آر پی را طراحی، بومی سازی و تولید کند که با این اقدام عنوان بزرگترین تولید کننده محصولات لوله های کامپوزیتی در خاورمیانه و غرب آسیا را کسب کرده است. 

مهناز ظهیر امامی، مدیر کارخانه تولیدی - صنعتی فراسان با بیان این که حمایت ها و خدمات مالی بانک ملی ایران از صنایع موجب رشد و شکوفایی کشور شده است، گفت: طی سال های گذشته تولید ماشین آلات و لوله های GRP  (Glass  Reinforced Polymer Pipe) عمدتا در انحصار چند کشور در جهان بود اما اکنون با حمایت ها و تامین مالی بانک ملی ایران صددرصد این لوله ها در داخل کشور توسط شرکت فراسان در استان فارس تولید می شود.

 بنابر اعلام بانک ملی، مدیر کارخانه تولیدی - صنعتی فراسان با اشاره به این که لوله های فراتک لوله های کامپوزیتی هستند که با توجه به فناوری های کامپوزیت و نانو دارای قابلیت و کاربردهای مختلف جهت استفاده در زیر ساخت های کشور است، اظهار داشت: این لوله ها از ترکیب الیاف فایبرگلاس و رزین با نسبت های خاص تشکیل یافته اند و با مقاومت مکانیکی بسیار بالا و مقاومت کامل در برابر خوردگی، هم اکنون در پروژه های کلان در نقاط مختلف کشور و جهان به عنوان اولین گزینه مورد استفاده قرار می گیرند.

وی افزود: با حمایت های به عمل آمده این شرکت با تکیه بر جوانان ماهر و متخصصان داخلی با دستیابی به دانش فنی، تکنولوژی پیشرفته، استاندارد های روز دنیا و تلاش و پشتکار موفق شده این لوله ها را که در پروژه ملی انتقال آب خلیج فارس به استان های مرکزی کشور  بکار می رود را  طراحی و تولید کند.

وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو با اشاره به اینکه بانک ملی ایران تبدیل به بانک برتر در حوزه صدور ضمانت‌نامه‌ها، گشایش اعتبارات اسنادی و بانکداری بین‌المللی شده است، اظهار داشت: نوع خدماتی که بانک ملی ایران به مجموعه ما ارائه می‌کند باعث شده شاهد جهش تولید در عرصه کار و تولید کارخانه باشیم.

این کارآفرین برتر در استان فارس اظهار داشت: در این سال‌ها اگر مشکلی داشتیم، مجموعه بانک ملی ایران پشتیبانی های بی دریغی به ما داشته است و اگر توانسته‌ایم به‌عنوان کارآفرین و صادرکننده نمونه معرفی شویم و یا اینکه حدود سه هزار و 300 نیروی مستقیم داشته باشیم و با توسعه 6 خط تولید، محصولاتی با قـطر حداکثر 1200 میلیمتر و فـشار حداکثر 25 بار را تولید کنیم به ‌واسطه همین تعامل و همکاری بوده است که امیدوارم ادامه داشته باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدکاظم موسوی، رئیس کل دادگستری استان فارس در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی بانک ملی ایران گفت: بانک ملی ایران از جمله بانک‌هایی است که در هموارسازی تامین مالی صنایع کلیدی و زیر ساخت های اساسی در کشور و بویژه در استان فارس قدم‌های مطلوب و قابل توجهی را برداشته است. 

وی ضمن تقدیر از بانک ملی ایران برای اقدامات مؤثر در حمایت از صنایع استان تاکید کرد: تاکنون تسهیلات مختلفی از سوی بانک‌ ملی ایران به  واحدهای تولیدی و صنعتی مستقر در استان اعطا شده که این امر موجب توسعه و رشد صنایع شده و به دنبال آن زمینه اشتغالزایی جوانان متخصص در استان را فراهم کرده است.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بانک ملی ایران بانک ملی ایران استان فارس حمایت ها لوله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۶۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه

تین نیوز

ساخت دو کارخانه مشترک میان آلستوم فرانسه و راه آهن مصر در شهر اسکندریه

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز، وزیر حمل و نقل مصر از امضای تفاهمنامه مشترک با وزیر اقتصاد و دارایی فرانسه برای راه اندازی نخستین کارخانه تولید ناوگان ریلی فرانسوی در مصر خبر داد.

به نوشته ریل ژورنال، کامل الوزیر اعلام کرد که بر اساس مصوبه دولت مثر، قرار است از ظرفیت های شرکت آلستوم فرانسه برای ساخت و راه اندازی دو واحد کارخانه تولید ناوگان ریلی در شهر اسکندریه استفاده شود که بیش از ۱۲۰۰ شغل در این مسیر ایجاد خواهد شد.

به گفته کامل الوزیر، نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم به تولید ناوگان ریلی مورد استفاده در خطوط مترو، مونوریل، LRV و قطعات یدکی آنها خواهد پرداخت. کارخانه دوم نیز قرhv است بر تولید تجهیزات قطارهای برقی، سیتسم های علائم و ارتباطات و کابل و پنل های مورد استفاده از تجهیزات الکتریکی قطارهای آلستوم بپردازد.

 کامل الوزیر در جریان سفر خود به فرانسه، قرارداد ساخت خط ۶ مترو قاهره را با آلستوم به امضا رسانده است. همچنین قرار است دستکم، ۲۵ درصد از بودجه ۹۰۰ میلیون دلاری مورد نیاز ساخت خط ۶ مترو قاهره از سوی دولت فرانسه تامین شود. آلستوم در ادامه همکاری خود با راه آهن و وزارت حمل و نقل مصر، قرار است در توسعه خطوط ۱ و ۳ مترو قاهره نیز مشارکت داشته باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • (ویدیو) کارخانه مشهور چگونه صدها تن «ژامبون» تولید می‌کند؟
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه
  • راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • کاربرد ها و راهنمای خرید لوله استیل مانیسمان
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)