Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین گیلان، ارسلان سالاری در نشست هماهنگی با فرماندهان و مسؤولان سپاه نواحی سراسر استان با محوریت پیشرفت اجرای سند ملی واکسیناسیون در گیلان اظهار کرد: ۴۱ درصد افراد بالای ۱۲ سال برای نوبت اول و همچنین ۵۹ درصد افراد بالای۱۲ساله در نوبت دوم «به‌صورت روزانه» در گیلان، در برابر کرونا واکسینه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به آخرین وضعیت واکسیناسیون در گیلان گفت: بالغ‌بر ۸۳ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال و همچنین حدود ۴۰ درصد همین جمعیت هر دو دز واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با مروری بر وضعیت واکسیناسیون عمومی علیه کرونا در استان در مقایسه با کشور بیان کرد: گیلان، در هر دو دز تزریق واکسن کرونا نسبت به متوسط کشوری پیشتاز است.

سالاری پوشش تزریق واکسن در برخی شهرستان‌ها را قابل‌توجه عنوان کرد و افزود: شهرستان‌های شفت، سیاهکل و رودسر، بیش از ۱۰۰ درصد در تزریق واکسن کرونا دانش آموزان موفق عمل کرده‌اند و علاوه بر آن شهرستان املش به‌صورت ۱۰۰ درصدی، لنگرود با پوشش ۹۸ درصدی و فومن، لاهیجان و آستانه‌اشرفیه پوشش بالای ۹۰ درصدی در پوشش تزریق دز نخست واکسن کرونا دانش آموزان را دارند. 

وی با بیان اینکه هم‌اکنون حداقل ۳۰۰ هزار دز واکسن کرونا دپو شده در شهرستان‌های استان وجود دارد، گفت: خوشبختانه هیچ کمبودی در تأمین واکسن در گیلان وجود ندارد. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به برخی از چالش‌ها در اجرای طرح ملی واکسیناسیون در گیلان تصریح کرد: عدم ثبت تزریق واکسن در سامانه سیب و همچنین ازدحام در برخی مراکز از عمده چالش‌ها در اجرای این طرح هست و در این راستا نیازمند همراهی بیشتر سپاه و بسیج هستیم. 

سالاری بر لزوم شناسایی و اقناع‌سازی مردم در تزریق واکسن کرونا تأکید کرد و گفت: بسیج و شبکه بهداشت و درمان، مردم را خانه به خانه می‌شناسند و باید از این دو ظرفیت برای شناسایی افرادی که واکسن دریافت نکرده‌اند و اقناع آن‌ها برای واکسیناسیون علیه کرونا استفاده شود. 

وی با بیان اینکه حدود ۱۰۰۰ مرکز بهداشت، تجمیعی و سیار در استان وجود دارد، افزود: ظرفیت واکسیناسیون در گیلان بسیار بالا است و برای شتاب در واکسیناسیون صرفاً نیاز به برنامه‌ریزی و کار جهادی است. 

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، همراهی مثال‌زدنی و انقلابی سپاه و بسیج گیلان با نظام سلامت استان را مورد تقدیر قرار داد و تصریح کرد: سپاه بدون هیچ درخواست و منتی از ابتدای شیوع کرونا در کنار کادر بهداشت و درمان بوده‌اند و تمام مأموریت‌های خود را برای پایداری سلامت در استان به حالت تعویق درآورده است. 

سالاری با اذعان به اینکه بدون همراهی سپاه، پیشرفت و شتابگیری در اجرای سند ملی واکسیناسیون محقق نمی‌شد، گفت: بدون شک اگر همراهی بسیج و سپاه نبود پیشرفت قابل‌قبولی در اجرای طرح واکسیناسیون محقق نمی‌شد و لازم است شهرستان‌هایی که در تزریق واکسن هنوز شتاب ندارند، همراهی و همدلی خود را با مجموعه سپاه بیشتر کنند.

وی ساماندهی باتدبیر و مدیریت شهرستانی مراکز واکسیناسیون در شهرستان‌ها را مورد تأکید قرار داد و افزود: اگر در شهرستان‌ها تصمیم بر شبانه‌روزی کردن مراکز واکسیناسیون باشد، مدیران شبکه و فرماندهان نواحی می‌توانند با استفاده از ظرفیت بسیج، هلال‌احمر و همچنین حداقل یک هزار نفر از دانشجویانی که اعلام آمادگی کرده‌اند، مراکز شبانه‌روزی را راه‌اندازی کنند.

 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: ارسلان سالاری علوم پزشکی گیلان رشت واکسیناسیون در گیلان واکسن کرونا تزریق واکسن شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۶۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق جان دوباره به اورژانس کشور

رئیس اورژانس ۱۱۵ کشور از تزریق ۱۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان فوریت‌های پزشکی کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، جعفر میعادفر، امروز_ دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در دیدار با استاندار کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته، تا پایان سال‌جاری با تزریق یک‌هزار و ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان فوریت‌های پزشکی استان‌های سراسر کشور، مشکل فرسودگی نیمی از این خودروهای زندگی‌بخش مرتفع می‌شود.

وی با اشاره به فعالیت ۵۳ پایگاه اورژانس زمینی در استان کهگیلویه و بویراحمد و یک پایگاه اورژانس هوایی در مرکز استان، افزود: با توجه به وضعیت استان، فاصله زیاد شهرستان گچساران با مرکز استان و همچنین ظرفیت مناطق نفت‌خیز، نیازمند همراهی این مجموعه برای راه‌اندازی و توسعه اورژانس هوایی در این شهرستان هستیم.

رئیس اورژانس ۱۱۵ کشور گفت: امیدواریم با هم‌افزایی در جهت حل مشکلات اورژانس هوایی در چارچوب مسئولیت اجتماعی بتوان مشکلات این شهرستان را حل کرد و خدمات مورد نیاز مردم و همچنین کارکنان حوزه نفت و گاز کچساران را ارائه کرد.

وی تصریح کرد: تأمین ۳۰۰ آمبولانس آفرود برای امدادرسانی در مناطق کوهستانی و سخت گذر مانند کهگیلویه و بویراحمد در دستور کار است.

به گزارش ایمنا، در سفر دو روزه رئیس اورژانس ۱۱۵ کشور، به کهگیلویه و بویراحمد، کلنگ ساختمان پایگاه اورژانس جاده‌ای آب سفید با اعتبار ۲۵ میلیارد ریال و به مساحت ۲۴۰ مترمربع واقع در محور یاسوج بابامیدان، ساختمان پایگاه اورژانس جاده‌ای شهرک صنعتی یاسوج و پایگاه اتوبوس آمبولانس با اعتبار ۳۵ میلیارد ریال و مساحت ۳۶۰ مترمربع، واقع در شهرستان بویراحمد جاده کمربندی ورودی شهرک‌های صنعتی و ساختمان پایگاه اورژانس جاده‌ای لیشتر با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال و به مساحت ۴۵۰ متر مربع، واقع در شهرستان گچساران منطقه لیشتر به زمین زده شد.

کد خبر 749107

دیگر خبرها

  • تزریق جان دوباره به اورژانس کشور
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!