Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین گفت که تعطیلی دفتر اطلاعات "ناتو" در مسکو هیچ تاثیری بر روسیه نمی‌گذارد؛ زیرا به هر حال هیچ گفت‌وگویی بین طرفین صورت نگرفته است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: تعطیلی دفتر اطلاعات ناتو در مسکو هیچ تاثیری بر روسیه نمی‌گذارد؛ اما به طور کلی اگر پیرامون این مسئله صحبت کنیم، وضعیت امور به صورت دو فاکتو رسمی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین خاطرنشان کرد که ناتو قصد خود را برای "مهار" روسیه اعلام و با اقدامات خود نیز از آن حمایت کرد.

پسکوف افزود: اخراج دیپلمات‌های روسی همچنین کاسه صبر ما را لبریز کرده است. بعلاوه، روسیه فراتر از تعهدات خود در زمینه کنترل تسلیحات عمل نمی‌کند و با توجه به برنامه دفاع موشکی آمریکا اقداماتی را برای تامین امنیت ملی انجام می‌دهد.

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه نیز اظهار کرد که مسکو به دلیل اخراج دیپلمات‌های روسی، فعالیت‌های دفتر ناتو را متوقف کرده است.

نشست گروه ۲۰ و افغانستان

کاخ کرملین اعلام کرد: ولادیمر پوتین، رئیس جمهور روسیه و ماریو دراگی، نخست وزیر ایتالیا درخصوص آماده سازی برای نشست گروه ۲۰ و افغانستان که قرار است در تاریخ ۳۰ الی ۳۱ اکتبر در رم برگزار شود، به صورت تلفنی گفت‌وگو کردند.

پوتین همچنین نسبت به شرکت در نشست گروه ۲۰ به صورت مجازی، اعلام آمادگی کرد.

پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین در خصوص گفت‌وگو درخصوص مسئله افغانستان گفت: روسیه توقع دارد که گفت‌وگوها پیرامون مسئله افغانستان پس از نشست "فرمت مسکو" ادامه پیدا کند. همچنین ادامه گفت‌وگوها، تبادل نظرات، مقایسه موقعیت‌ها و تلاش برای درک هر آنچه در روسیه و افغانستان اتفاق می‌افتد، از انتظارات اصلی کشور روسیه است.

روابط روسیه با چین

پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین همچنین گفت: روسیه آزمایش‌های موشک مافوق صوت (هایپرسونیک) چین را تهدیدی برای خود نمی‌بیند. ما با چین روابطی داریم. چین در حال توسعه نیروهای مسلح و سیستم‌های تسلیحاتی خود است و همچنین از چارچوب تعهدات بین‌المللی فراتر نمی‌رود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روسيه ناتو افغانستان چین سخنگوی کاخ کرملین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۷۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) به نقل از سخنگوی وزارت خارجه این کشور اعلام کرد که پیونگ‌یانگ در پاسخ به استفاده واشنگتن از حقوق‌بشر به عنوان ابزاری برای تهاجم، رفتار خصمانه و ضد کره شمالی، گزینه‌های قاطع و محکمی را برای حفاظت از حاکمیت و امنیت خود انتخاب خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا هفته پیش گزارش سالانه خود را درباره «مسائل اساسی حقوق‌بشر» در کره شمالی را منتشر کرد و این کشورا را به «نقض حقوق‌بشر» متهم کرد.

سخنگوی کره شمالی همچنین با اشاره به پرتاب ماهواره کره جنوبی در ماه آوریل از فشارهای دولت آمریکا برای توقف آزمایش‌های موشکی و سایر پرتاب‌ها انتقاد کرد؛ واشنگتن مدعی است که آزمایش‌های موشکی کره شمالی، «نقض قطعنامه‌های سازمان ملل» است.

آزمایش‌های موشکی کره شمالی اخیراً به علت رفتارهای تحریک‌آمیز و آزمایش‌های مشترک آمریکا و کره جنوبی در شبه‌جزیره کره افزایش یافته است. هفته پیش رسانه‌های رسمی و دولتی کره شمالی اعلام کردند که ارتش این کشور یک آزمایش موشکی موفق دیگر را انجام داده است.

خبرگزاری رسمی کره شمالی (KCNA) در این‌باره گزارش داد که «اداره موشکی کره شمالی روز جمعه یک کلاهک بزرگ طراحی‌شده برای موشک کروز راهبردی «هواسال-۱ آرآ-۳» و همچنین یک موشک ضدهوایی «پیولجی۱-۲» را با موفقیت آزمایش کرد.»

بنابر این گزارش این موشک ضدهوایی، نوع جدیدی از موشک‌های ضدهوایی است.

این رسانه کره شمالی با اشاره به اینکه «این آزمایشها هیچ ربطی به شرایط پیرامونی ندارد.» افزود: آزمایش این تسلیحات بخشی از فعالیت‌های منظم و معمولِ اداره موشکی و موسسات علوم دفاعی وابسته به آن است.

در اوایل آوریل هم کره شمالی اعلام کرد که یک موشک مافوق صوتِ میان‌بردِ جدید با سوخت جامد را آزمایش کرده و رسانه های دولتی نیز تصاویری از پرتاب آن را با نظارت کیم جونگ اون رهبر کره شمالی منتشر کردند.

به نوشته الجزیره موشک‌های کروز از جمله مجموعه‌ای در حال رشد از سلاح‌های کره شمالی هستند که برای غلبه بر دفاع موشکی منطقه (آمریکا و کره جنوبی) طراحی شده‌اند. این موشک‌ها زرادخانه عظیم موشک های بالستیک کره شمالی از جمله انواع قاره پیما که گفته می شود در قاره ایالات متحده هدف قرار می گیرند را تکمیل می کنند.

تحلیلگران می گویند فناوری موشکی ضدهوایی عرصه‌ای است که کره شمالی می تواند در همکاری نظامی عمیق خود با روسیه از آن بهره‌مند، زیرا این دو کشور در مواجهه با رویارویی های جداگانه و تشدیدشونده خود با آمریکا همسو می شوند.

آمریکا و کره جنوبی کره شمالی را به ارائه گلوله های توپخانه و سایر تجهیزات به روسیه برای کمک به گسترش توانایی جنگی این کشور در اوکراین متهم کرده اند؛ اتهامی که پیونگ‌یانگ و مسکو آن را رد می‌کنند.

کره شمالی از زمان دومین آزمایش هسته‌ای خود در سال ۲۰۰۹ تحت تحریم های شدید بین المللی قرار گرفته، اما توسعه برنامه های هسته ای و تسلیحاتی این کشور بی وقفه ادامه داشته دارد.

کد خبر 6089441

دیگر خبرها

  • پسکوف: ترس به جان اوکراینی‌ها افتاده؛ باید کار را تمام کنیم
  • هشدار تند کرملین به توقیف‌کنندگان غربی دارایی‌های روسیه
  • روس‌ها: ترس به جان اوکراینی‌ها افتاده است/ باید کار را تمام کنیم
  • کرملین: انگلیس مانع توافق آتش‌بس اوکراین شد
  • مسکو: انگلیس مذاکرات صلح اوکراین را خراب کرد
  • کرملین: روسیه و چین فشارهای غرب را تحمل می‌کنند
  • کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • پسکوف: پارلمان اروپا «ماشین روس هراسی» است
  • پسکوف: روسیه پیروز جنگ است