Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد هادی ایمانیه روز سه شنبه در نود و هفتمین جلسه ستاد استانی  مدیریت بیماری کرونا با تاکید بر اهمیت واکسیناسیون در کنترل شیوع کرونا، عنوان کرد: عموم مردم اعم از دانش‌آموزان، دانشجویان و افرادی که مشمول دریافت واکسن هستند و تاکنون اقدام نکرده‌اند باید هر چه سریع تر به مراکز تزریق واکسن مراجعه کنند.

در این جلسه همچنین اعلام شد : به دستور استاندار فارس، طرح قرنطینه هوشمند از تاریخ دوشنبه سوم آبان ماه در سراسر استان اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر ایمانیه بیان کرد: بر اساس این طرح کارمندان همه بخش‌ها از جمله ادارات، نهادها، بانک‌ها، صاحبان کسب و کارهای مختلف و بخش حمل و نقل زمینی، ریلی و هوایی حتما باید تزریق واکسن را انجام داده باشند.

به گفته وی مسافرینی که قصد استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی برای سفر دارند تنها در صورت تزریق واکسن یا ارائه تست منفی تشخیص کرونا(PCR) می‌توانند از اتوبوس، قطار یا هواپیما استفاده کنند.

استاندار فارس یادآور شد: طبق مصوبه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا هر نوع صدور و تمدید مجوز در حوزه فعالیت‌های مختلف منوط به تزریق واکسن است.

به دستور نماینده عالی دولت در استان فارس، همه ادارات و نهادها مکلف به همکاری برای نظارت و اجرای کامل طرح قرنطینه هوشمند و برخورد با متخلفین بر اساس مقررات و ضوابط هستند.

استاندار فارس همچنین از مسئولان دانشگاه‌های سراسر استان خواست اقدامات لازم را برای تکمیل واکسیناسیون دانشجویان انجام دهند.

دکتر ایمانیه عنوان کرد: با تصویب ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا همه شهرداری های استان موظف هستند در بخش‌های مختلف حمل و نقل شهری  به اجرای طرح قرنطینه هوشمند پرداخته و واکسیناسیون رانندگان را کامل کنند.

 تداوم طرح شهید سپهبد سلیمانی در دو موضوع واکسیناسیون و قرنطینه هوشمند از دیگر مصوبات این جلسه بود.

استاندار فارس اظهار کرد: با توجه به احتمال وقوع پیک ششم کرونا دانشگاه‌های علوم پزشکی استان باید همه امکانات، تجهیزات و تجربیات خود را برای مقابله و پیشگیری به کار گیرند.

استاندار فارس همچنین درباره بازگشایی مدارس نیز تاکید کرد: این امر مشروط به رعایت کامل پروتکل‌ها و شیوه‌نامه‌ها و قوانین توسط دانشگاه علوم پزشکی است.

اطلاع‌رسانی صحیح با استفاده از ظرفیت صدا و سیما، رسانه‌ها، فضای مجازی و... نیز از دیگر نکات مورد تاکید رئیس ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا بود.

برچسب‌ها کرونا محمدهادی ایمانیه استانداری فارس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا استانداری فارس کرونا استانداری فارس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز مدیریت بیماری کرونا طرح قرنطینه هوشمند استاندار فارس ستاد استانی تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۷۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، احتمال می‌رود مواد شیمیایی که برای ایجاد رنگ در جلدهای سبز زمردی کتاب‌های قرن نوزدهمی استفاده شده‌اند، حاوی مواد سمی باشد و کتابخانه ملی فرانسه با شناسایی این کتاب‌ها، آن‌ها را قرنطینه کرده است.

به این منظور کتابخانه ملی فرانسه ۴ عنوان کتاب قرن نوزدهمی را که تصور می‌شود روی جلد سبز زمردی آنها با آرسنیک پوشانده شده باشد، از قفسه‌های خود حذف کرد.

این کتابخانه روز پنجشنبه خبر داد دست زدن به این کتاب‌ها که چاپ بریتانیا هستند، احتمالاً فقط آسیب جزیی ایجاد می‌کند؛ اما برای بررسی بیشتر از رده کتاب‌های در دسترس خارج می‌شوند. متصدیان کتابخانه گفته‌اند این آثار را در قرنطینه قرار داده‌اند تا در یک آزمایشگاه خارجی تجزیه و تحلیل شوند و میزان آرسنیک موجود در هر جلد تعیین شود.

مؤسسه پاریس پس از اینکه محققان آمریکایی دریافتند ناشران در دوره ویکتوریا از آرسنیک برای رنگ‌آمیزی صحافی‌های کتاب استفاده می‌کردند، نسخه‌های دربردارنده آن‌ها را شناسایی کرد. رنگدانه‌های سبز حاوی آرسنیک به نام یک شیمیدان آلمانی‌الاصل با عنوان سبز پاریسی، سبز زمردی یا سبز شِل نامیده می‌شدند.

محققان دانشگاه دلاوِر از سال ۲۰۱۹ با آزمایش صدها جلد کتاب برای تعیین میزان فلزات سنگین به کار رفته در آن‌ها، فهرستی از کتاب‌های بالقوه خطرناک را تهیه کرده‌اند.

کتابخانه ملی فرانسوی در بیش از ۱۶ میلیون عنوان خود، ۴ نسخه از کتاب‌های موجود در این فهرست را یافت که شامل ۲ جلد از «تصنیف‌های ایرلند» اثر ادوارد هیز که در سال ۱۸۵۵ منتشر شد، یک گلچین دو زبانه از شعر رومانیایی توسط هنری استنلی در سال ۱۸۵۶ و کتاب «انجمن سلطنتی باغبانی ۶۳-۱۸۶۲» است.

کتابخانه ملی فرانسه اعلام کرد که دیگر کتاب‌های دارای جلد سبز را که در فهرست پروژه کتاب سمی جای ندارند نیز بررسی خواهد کرد.

سازمان بهداشت جهانی هشدار داده که قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آرسنیک و بیشتر استفاده از آب آشامیدنی و غذای آلوده، می‌تواند منجر به ایجاد زخم‌های پوستی و سرطان پوست شود. درباره کاربرد اشیای حاوی آرسنیک چیزی گفته نشده است.

برمبنای نتایج به دست آمده از «پروژه کتاب سمی» صحافی‌های سبزی که با آرسنیک پوشیده شده برای کتابداران، کتاب‌فروشان، گردآورندگان و محققان خطرات سلامتی ایجاد می‌کنند و باید در استفاده از آن‌ها جانب احتیاط را رعایت کرد.

کد خبر 6089030

دیگر خبرها

  • مسئولان زنجانی برای نجات پل تاریخی میربهاءالدین به خط شدند
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد + فیلم
  • افتتاح مرکز مدیریت هوشمند انرژی (مها) در همدان
  • آغاز طرح مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در شهرکرد
  • لرستان استانی امن و فعال با مشارکت مردم
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • مصرف بهینه آب در استان بوشهر ضروری است
  • طرح‌های مقابله با تنش آبی در نقاط مختلف استان بوشهر اجرا می‌شود
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود