Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه ایثار وشهادت ایرنا،‌ نشست هم‌اندیشی «دیپلماسی ایثار»، روز سه شنبه با حضور سردار «یعقوب سلیمانی» معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، «رحیم نریمانی» مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران، «علیرضا رجایی» رئیس کمیسیون بین‌الملل و حقوقی تشکل‌های شاهد و ایثارگر و «منصوره خرم‌باقری» معاون اموربین‌الملل و حقوق بشردوستانه هلال احمر جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف؛ ترویج فرهنگ ایثار و شهادت 

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست با تاکید بر این که ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، هدف اصلی در بنیاد شهید و امور ایثارگران است، گفت: با توجه به اهمیت این موضوع، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید در دستور کار همه دستگاه‎‌ها باشد.

سردار سلیمانی توضیح داد: سال گذشته از ۱۵ مستند با محوریت مدافعان سلامت که در استان‌های سراسر کشور تولید شد، رونمایی بعمل آمد. برگزاری کنگره «لشگر فرشتگان تاریخ‌ساز» و تجلیل از ۱۷ هزار زن شهید، جانباز و آزاده اتفاق مبارکی بود. همه این فعالیت ها به برکت شهدا بوده و تاثیر این عزیزان را برگزاری و تولید برنامه‌ها به وضوح قابل مشاهده بود.

وی افزود: همچنین خاطره‌نگاری از والدین شهدا موضوع مهمی است که باید توجه ویژه‌ای به آن داشته باشیم تا به نتیجه مطلوب برسیم.

دیپلماسی ایثار، سرمایه فرهنگی و اجتماعی است

رحیم نریمانی مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست یادآور شد: آمارها نشان می‌دهد که ۲۰۰ تشکل در حال فعالیت هستند که بعضی از آنها کرسی‌های مشورتی دارند و در حوزه قربانیان ترور و جانبازان شیمیایی مطالباتی دارند. دیپلماسی ایثار هم سرمایه فرهنگی و اجتماعی است و باید با خردجمعی به جایگاه حقیقی‌اش برسد.  

جانبازان، سفیران دیپلماسی ایثارند

علیرضا رجایی رئیس کمیسیون بین‌الملل و حقوقی تشکل‌های شاهد و ایثارگر هم با بیان اینکه در هشت سال دفاع مقدس کشور ما مورد تجاوز دشمن قرار گرفته بود و دفاع کردیم، گفت: جانبازان در سخت‌ترین روزها جانشان را کف دست گرفتند و به میدان رفتند به همین دلیل شایسته است که بگوئیم این عزیزان «سفیران دیپلماسی ایثار» هستند و می‌توانیم از حضور آنها در مجامع بین‌المللی برای اثبات حقانیت‌مان استفاده کنیم. نمونه موفق دیپلماسی ایثار را می‌توان در راهپیمایی اربعین دید.

رجایی ادامه داد: باید طوری برنامه‌ریزی کنیم که در هنگام ورود نمایندگان کشورهای دیگر، جانبازان در کنار مسئولان باشند تا از این طریق جهانیان آنها را ببینند.

وی افزود: مرکز دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر ظرفیت‌های فراوانی در حوزه‌های مختلف دارد که باید از آنها حمایت شود. نکته مهم، توجه به «گردشگری مقاومت» است. گردشگری مقاومت با محور نگاه به سایرین یعنی افرادی به غیر از جامعه هدف برای اثبات حقانیت جمهوری اسلامی در هشت سال دفاع مقدس می‌تواند بسیار تاثیرگذار باشد.

تشکل‌های ملی و بین‌المللی زیادی در واردات واکسن کمک کردند

منصوره خرم‌باقری، معاون اموربین‌الملل و حقوق بشردوستانه هلال احمر جمهوری اسلامی ایران نیز در این جلسه عنوان کرد: ngoها و ingoهای زیادی در واردات واکسن به هلال احمر کمک کردند و در خصوص ایثار اجتماعی بین‌الملل آمادگی همکاری با بنیاد شهید و امور ایثارگران را داریم.

برچسب‌ها بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران معاون فرهنگی بنیاد شهید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران معاون فرهنگی بنیاد شهید بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران معاون فرهنگی بنیاد شهید بنیاد شهید و امور ایثارگران ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دیپلماسی ایثار جمهوری اسلامی بین الملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۸۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه اجرایی در دستور کار بنیاد ملی نخبگان

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان گفت: در فراخوان جدید جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی علاوه بر ۱۸ دستگاهی که در فراخوان قبلی مشارکت داشتند، ۱۵ دستگاه دیگر پای کار خواهند آمد و در مجموع جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه صورت خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا، یاسین کیخا با اشاره به ذکر آماری در خصوص جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی، اظهار کرد: طبق مصوبه هیأت وزیران در سال ۱۴۰۰ تاکنون ۳ فراخوان جذب از سوی بنیاد ملی نخبگان اعلام شده است. فراخوان اول و دوم در سال ۱۴۰۱ اعلام شدند که حدود ۷ هزار نفر ثبت نام کردند.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان افزود: بعد از بررسی پرونده‌ها، ارزیابی و معرفی به کانون‌های ارزیابی در سال ۱۴۰۲ به صورت تدریجی انجام شد و در نهایت پرونده ۱۳۷۰ نفر در مجموع تأیید شد. در حال حاضر بیش از هزار نفر تعیین تکلیف و به دستگاه‌های اجرایی معرفی شدند و برای تعدادی هم کد استخدامی صادر شده است.

کیخا در ادامه خاطرنشان کرد: بهمن ماه سال ۱۴۰۲ فراخوان سوم بنیاد ملی نخبگان با حدود ۳ هزار و ۲۱ کدشغل از ۱۸ دستگاه اجرایی اعلام شد که ۲۵ هزار نفر موفق به ثبت نام و تأیید نهایی پرونده خود شدند.

وی به نسبت جنسیتی متقاضیان جذب در دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و گفت: در فراخوان اول و دوم حدود ۶۰ درصداز متقاضیان آقا و حدود ۴۰ درصد خانم بودند، ولی در فراخوان سوم نسبت جنسیتی متقاضیان برعکس شد،به طوری که حدود ۶۰ درصد متقاضیان خانم و ۴۰ درصد آقا هستند.

معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان بیان کرد: در فراخوان اول و دوم میانگین سنی خانم‌ها ۳۵ سال و آقایان ۳۳ سال بود و بیشترین متقاضیان فارغ‌التحصیلان دکتری تخصصی و از استان تهران بودند.

کیخا ضمن اعلام اینکه در فراخوان اول و دوم وزارت جهاد کشاورزی، وزارت نیرو و وزارت راه و شهرسازی در بحث جذب نهایی نخبگان معرفی شده نسبت به سایر دستگاه‌ها موفق‌تر عمل کردند، تصریح کرد: بیشترین ظرفیت جذب و کدشغل‌ها در فراخوان سوم مربوط به وزارت آموزش و پرورش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت نیرو وزارت دفاع است. به طور مثال وزارت آموزش و پرورش در فراخوان سوم حدود ۸۰۰ کدشغل اعلام کرده است که نسبت به سایر دستگاه‌ها معنادارتر است.

وی همچنین با اشاره به ذکر آماری در خصوص بیشترین درخواست‌ها نسبت به کدشغل‌های اعلام شده، گفت: به طور مثال سازمان استاندارد ایران فقط ۴ کدشغل اعلام کرده است، ولی مابه ازای هر کدشغل سازمان ۱۳۸ نفر انتخاب اولویت داشتند. بیشترین نسبت انتخاب افراد ما به ازای کدشغل مربوط به سازمان استاندارد ایران و وزارت نفت است.

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان، معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان با اعلام اینکه در حال برنامه‌یزی هستیم که فراخوان چهارم جذب را بزودی و در مناسب‌ترین زمان اعلام کنیم، گفت: قرار است در این فراخوان علاوه بر ۱۸ دستگاهی که در فراخوان قبلی مشارکت داشتند، ۱۵ دستگاه دیگر پای کار بیایند و در مجموع جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق نشات گرفته از فرهنگ ایثار و شهادت است
  • در برنامه‌ریزی‌ها استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود
  • دغدغه اهالی هرمز درباره گلزار شهدا چه زمانی رفع می‌شود؟
  • گلستان شهدای جروکان ساماندهی شد
  • شهادت جانباز ۷۰ درصد سیلاوی در اهواز
  • تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • برنامه ریزی برای واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه اجرایی در دستور کار بنیاد ملی نخبگان
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا