Web Analytics Made Easy - Statcounter

تلاش می کنیم یک کارگر هم بیکار نشودتلاش می کنیم یک کارگر هم بیکار نشود

به گزارش اقتصاد ملی آنلاین پیش از آنکه مدیر و کار آفرین خوبی باشد انسان خوبی است و پرونده کارآفرینی و اشتغال زایی او این موضوع را تایید می کند . کافی است سری به کارگاه هایی که او مدیر عامل آنها است بزنید و باب گفتگو را با کارگران باز کنید .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انها نیز تایید می کنند که در شرایط بد این روزها که کرونا بسیاری از مشاغل را تعطیل کرد و فوج فوج بر آمار افراد بیکار و مشکلات اقتصادی مردم اضافه شد کارگاهها و شرکت های ایشان سر پا بودند و این نتیجه تلاش مدیریت موفق مجموعه است.

سجاد عیسوند را فوتبالی ها زیاد می شناسند یک استقلالی دو اتیشه که بیشتر دوستانش را هم پرسپولیسی ها تشکیل می دهند . نشان به همان نشان که شجاع خلیل زاده او را دوست مشترک خودش و سیامک نعمتی معرفی کرده است .عیسوند که در حال حاضر عضو هیات مدیره باشگاه فوتبال خیبر خرم آباد است پشتکار و اولویت دادن به کارگر را از جمله مهمترین عوامل موفقیتش در کارها عنوان می کند .

او توضیح می دهد که شرکتی که تحت مدیریت اوست در سال های اخیر گوی سبقت را از دیگر رقبای خود ربوده است تا آنجا که شرکت ماشین سازی عیسوند در سال ۱۳۹۹ موفق شده است که کارآفرین برتر ایران در حوزه اشتغالزایی شود.

همین هم کافی بود که پای این شرکت در جشنواره ها و تقدیر و تایید ها باز شود در مهر ماه امسال نیز از این شرکت و فعالیت هایی که برای کارآفرینی انجام داده است تقدیر شد .

عیسوند می گوید: در حال حاضر این شرکت به دلیل فعالیت های سازنده ای که در سال های اخیر داشته است نامزد دریافت برند برتر ایران است.

او با اشاره به اینکه که با وجود مشکلاتی که کرونا در این دوره برای تولید کنندگان به وجود آورد باز هم ما تلاش کردیم که فضایی را مهیا کنیم که چرخ کارخانه از کار نیفتد ادامه می دهد: کرونا شرایط را برای همه سخت کرده است و در این میان مهمترین ضرر به بدنه اقتصاد وارد شد بسیاری از مشاغل در این دوران تعطیل شدند و آمار بیکاری افزایش پیدا کرد اما با این وجود تمام تلاش خود را به کار بستیم که کارگری در مجموعه ما بیکار نشود و سفره ای بی نان نشود . تمام دلخوشی ما در این دوره این بود که با وجود همه سختی هایی که با ان روبرو بودیم یک کارگر هم تعدیل نشد و همه به کار خود ادامه دادند .

وی ا اشاره به اینکه در کنار شرکت ماشین سازی فعالیت های جنبی دیگری نیز در حال انجام است ادامه می دهد : در حال حاضر در حال راه اندازی بزرگترین بازار مبل ایران در جنوب غرب تهران هستیم که کارهای آن نیز در حال انجام است و راه اندازی این بازار نیز می تواند حجم بالایی از اشتغال زایی را برای بخش اقتصاد و تولید رقم بزند.

مدیر عامل شرکت ماشین سازی عیسوند که قطعات صنعتی تولید می کنند به فعالیت گروه هلدینگ خودرو این شرکت نیز اشاره کرد و افزود که این موضوع نیز می تواند ارز آوری خوبی برای کشور داشته باشد

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: یک کارگر هم بیکار نشود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۸۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم

سرپرست سازمان خصوصی سازی از آزادسازی وثیقه و به نام شدن بیش از ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی متعلق به ۶۴ هزار و ۱۶۱ نفر از کارگران خبر داد.

به گزارش مشرق، با اعلام سازمان خصوصی سازی، ابراهیم بازیان با تبریک روز جهانی کار و کارگر و هفته کار و کارگر اعلام کرد: تعداد ۵ میلیارد و ۲۲۱ میلیون و ۶۲۷ هزار و ۷۱۰ سهم متعلق به ۶۴ هزار و ۱۶۱ نفر در ۱۵۴ شرکت که در سال‌های قبل واگذار شده بود، از وثیقه آزاد و سهام به نام کارگران منتقل شده است.

وی ادامه داد: با توجه به سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی مبنی بر گسترش مالکیت در سطح عموم مردم به منظور تامین عدالت اجتماعی، تشویق اقشار مردم به پس‌انداز و سرمایه‌گذاری و بهبود درآمد خانوار و در اجرای تبصره (۳) ماده «۲۰» قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴، از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون تعداد ۳۰۵ میلیون و ۸۹۳ هزار و ۵۶۲ سهم دولت در ۱۰ شرکت مشمول واگذاری به ۳۰۰۸ نفر از کارکنان و کارگران شاغل و بازنشسته به عنوان سهام ترجیحی واگذار شده است.

سرپرست سازمان خصوصی سازی افزود: مطابق مقررات، واگذاری سهام ترجیحی به صورت صد درصد اقساط با مدت ۱۰ سال صورت می‌گیرد و بهای سهام واگذار شده از محل سود سهام مورد واگذاری پرداخت می‌شود.

ارائه تخفیف قیمتی در واگذاری سهام ترجیحی به کارگران

بازیان در بخش دیگری از سخنان خود، از برنامه دولت برای حمایت از کارگران خبر داد و گفت: دولت در نظر دارد با هدف حمایت از کارگران؛ قیمت سهام ترجیحی شرکت‌های قابل واگذاری را با اعمال تخفیف به آنها واگذار کنند.

وی اضافه کرد: کلیات این پیشنهاد به تصویب هیات واگذاری رسیده و پس از تصویب جزئیات و طی مراحل قانونی، در واگذاری سهام ترجیحی مبنای عمل قرار خواهد گرفت.

سرپرست سازمان خصوصی سازی از یک تصمیم دیگر هیات واگذاری خبر داد و گفت: به موجب تصمیم دیگر هیات واگذاری، سهام ترجیحی مستقل از سهام بلوکی به کارکنان واگذار خواهد شد و بر این اساس کارکنان شرکت مشمول واگذاری، صرف‌نظر از فروش یا عدم فروش سهام بلوکی؛ قبل از خرید سهام توسط بخش خصوصی، سهامدار شرکت محل اشتغال خود خواهند شد.

دیگر خبرها

  • دستگاه قضایی به فعال شدن ۷۸ بنگاه راکد اقتصادی در کرمان کمک کرد
  • ایران در حوزه صادرات توانمندی‌های فناوری در تراز بین المللی قرار گرفته است
  • فعال بودن 56 شعبه اخذ رای در شهرستان درمیان
  • ساختار هیأت امنای محلات تهران شبیه فعالیت شورایاری‌هاست/حضورنهادهای فعال محلات در هیأت‌های امنا
  • مراسم روز کارگر در شرکت نیشکر (+عکس)
  • ۵.۲۲ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد/ واگذاری سهام به ۳۰۰۸ کارگر در دولت سیزدهم
  • کارگران پیش قراولان جهش تولید هستند
  • ۵ میلیارد سهم به نام کارگران شد
  •  تلاش برای شاد کردن کودکان غزه
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر