Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید موسی حسینی کاشانی عصر سه شنبه در گفت و گویی، با اشاره به اینکه شهر قم جایگاه ویژه و ممتازی در حوزه دین دارد، اظهار کرد: با عنایت به این جایگاه مهم و همچنین ظرفیت هایی همچون حوزه علمیه، موسسات حوزوی و فرهنگی و همچنین رسانه های استان قم برآن شدیم با پیگیری های صورت گرفته در سه سال گذشته جشنواره ای ملی با محوریت دین با عنوان جشنواره مطبوعات دینی را برگزار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به جلسات برگزار شده در قم و تهران و هماهنگی های صورت گرفته و کسب موافقت های لازم برای برگزاری نخستین جشنواره ملی مطبوعات دینی، گفت: این جشنواره را به صورت ملی فراخوان کردیم تا گامی اثرگذار در راستای تقویت نشریات تخصصی حوزه دین و دیگر نشریات مکتوب و برخط که در زمینه دین نیز تولید محتوا دارند برداریم.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با اشاره به اینکه این جشنواره در تقویم جشنواره های سالانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است، گفت: شورای سیاست گذاری جشنواره سه بخش اصلی را در نظر گرفته است که این بخش ها شامل بخش حرفه‌ای، موضوعی و نشریات تخصصی است.

حسینی کاشانی ادامه داد: سرمقاله، مقاله و یادداشت، مصاحبه، گزارش (خبری –تحلیلی - تحقیقی)، خبر، تیتر، عکس (خبری –گزارش تصویری) ، گرافیک، طراحی و صفحه‌آرایی و غیره موضوعات بخش حرفه ای جشنواره هستند که تمام نشریات مکتوب و برخط می توانند در آن شرکت کنند.

وی افزود: در بخش دوم نشریاتی که به صورت تخصصی به موضوع دین می پردازند باید سه شماره آخر خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند تا پس از بررسی و ارزیابی توسط هیئت داروان بهترین نشریه حوزه دین معرفی شود.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به موضوعات بخش موضوعی جشنواره اشاره کرد و گفت: ایثار و شهادت، نماز، امر به معروف و نهی از منکرف فرهنگ عمومی، اخلاق و فرهنگ شهروندی، مسجد، رکن محله‌محوری شهری و حجاب و عفاف در این بخش قرار گرفته است.

حسینی کاشانی با اشاره به اینکه نظر دکتر اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز به برگزاری این جشنواره در قم مثبت است، بیان کرد: رایزنی هایی با جامعه المصطفی انجام دادیم تا برای سال بعد این جشنواره را به صورت بین المللی فراخوان و نشریات خارج از کشور که در حوزه دین فعالیت می کنند را نیز در این رقابت وارد کنیم.

وی از استقبال خوب نهادها و دستگاه های فرهنگی در برگزاری این جشنواره خبر داد و اظهار کرد: حوزه علمیه، سازمان اوقاف، سازمان تبلیغات اسلامی، کمیته امداد، شهرداری قم، سازمان فرهنگی ورزشی، کنگره شهدای قم، خانه مطبوعات، بسیج رسانه و ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد از جمله دستگاه هایی هستند که در برگزاری این جشنواره به یاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم آمده اند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در پایان ضمن دعوت از اصحاب رسانه و مطبوعات برای شرکت در این جشنواره، خاطرنشان کرد: ان شالله با استقبال خوبی که از نخستین جشنواره مطبوعات دینی می شود بتوانیم جایگاه این جشنواره را به صورت دائم در قم تثبیت کرده و گامی در جهت توسعه‌ی مطبوعات دینی در فضای رسانه‌ای کشور، برجسته‌سازی مسائل و سوژه‌های حوزه دینی، ارتقای کمی و کیفی تولیدات رسانه‌ای حوزه دین و تقویت فضای رقابتی برای تولید محصولات رسانه‌ای دینی برداریم.

برچسب‌ها حوزه علميه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوزه علميه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قم حوزه علميه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قم کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مطبوعات دینی حوزه دین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۸۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ارشاد خبر داد: تغییر نامِ جزیره «ابوموسی» به «بوموسی» و احتمال ثبت عملیات «وعده صادق» در تقویم

به گزارش جماران؛ هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور امروز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت) با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور برگزار شد.

به نقل از  مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی (وزیر ارشاد) با تبریک روز معلم، روز کارگر و روز خلیج فارس گفت: تغییر نام جزیره ابوموسی به بوموسی در دستور کار دولت قرار دارد؛ یاد شهدایی که در خلیج فارس به شهادت رسیدند از جمله شهید مهدوی را نیز گرامی می‌داریم. 

وی همچنین با گرامی‌داشت یاد شهدایی که در جنگ با پرتغال به شهادت رسیدند، افزود: روز ملی خلیج فارس روز فتح بندرعباس و مناطق در اختیار پرتغال و روز شکست غربی‌ها از ملت ایران است که دولت شیعی صفوی توانست در این مبارزه پیروز شود. 

وزیر فرهنگ پس از ارائه گزارش معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز گفت: کسانی که از میانسالی عبور کرده‌اند ارزش اقدامات مربوط به سلامت را می‌دانند؛ در همین راستا به تبیین گسترده در مورد ضرورت این کار نیاز داریم، ان شاءالله این رویکرد به عنوان بخش مهمی از فرهنگ عمومی کشور که تاثیر مستقیم بر سبک زندگی دارد، تلقی شود. 

وی در ادامه پس از شنیدن گزارش رئیس شورای فرهنگ عمومی زنجان گفت: روند اینگونه است که اولویت‌های ملی را اعلام می‌کنیم که اولویت‌های استانی و شهرستانی هم در آن قرار دارد؛ اما مسأله واحدی نیستند؛ سال گذشته پیمایش ارزش‌ها و نگرش‌ها و سبک‌زندگی را انجام دادیم، به ازای هر شهرستان می‌توانیم خروجی کتاب مستقلی را ارائه کنیم امسال هم مشابه سال ۱۴۰۲ اولویت‌هایی اعلام کردیم و وضعیت توصیفی ملی آن‌ها بیان می‌شود. 

اسماعیلی افزود: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها برش استانی خود را خواهند داشت؛ شهرستان‌ها نیز همینطور، ممکن است در شهرستانی مسأله طلاق پررنگ باشد در شهرستانی دیگر مسأله مواد مخدر که باید همه این مسائل مدنظر قرار گیرد. 

وزیر فرهنگ درباره عملیات وعده صادق گفت: بیش از ۷۰ درصد مردم از این عملیات احساس غرور کردند که عدد بسیار بالایی محسوب می‌شود و همه پاسخ جمهوری اسلامی را مبتنی بر اصول جهانی در حوزه تعاملات دیپلماتیک دانستند، پشتیبانی از اقدام نظامی در این سطح برای ما مغتنم است. 

اسماعیلی ادامه داد: در سفر اخیر به پاکستان و سریلانکا هیچ اجتماعی نبود مگر اینکه مردم مسلمان این کشورها با شور و شعف از این اقدام جمهوری اسلامی تشکر کنند. 

با توجه به صورت گرفتن عملیات وعده صادق علیه رژیم صهیونیستی، در مورد ثبت این روز در تقویم نیز بحث و بررسی صورت گرفت. 

در این جلسه حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گزارشی از اقدامات انجام شده در هفته سلامت و محمدامین محمدی دبیر کارگروه تغذیه و سلامت خانواده در رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه گزارشی در مورد اقدامات اجرایی در حوزه سفره خانواده و ارتقای سطح سلامت تغذیه در بین جوانان و اعضای خانواده و توجه به جنگ فرهنگی و تغییر سبک تغذیه سالم در جامعه ارائه کردند. 

در ادامه جلسه علی خاتمی رئیس شورای فرهنگ عمومی زنجان نیز گزارشی از فعالیت‌های شورای فرهنگ عمومی این استان ارائه کرد. 

بررسی مناسبت‌های تقویم ۱۴۰۴هجری شمسی نیز از دیگر دستورکارهای این جلسه بود.

دیگر خبرها

  • دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تغییر کرد
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه
  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید
  • وزیر ارشاد خبر داد: تغییر نامِ جزیره «ابوموسی» به «بوموسی» و احتمال ثبت عملیات «وعده صادق» در تقویم
  • جزئیاتی از طرح‌های مطالعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • ۱۰نظرسنجی مربوط به پیمایش حجاب انجام شده/احیای مرکز طرح‌های ملی
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس