Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایوب فصاحت درگفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با آغاز کشت پاییزه سال زراعی ۱۴۰۰-۱۴۰۱، تاکنون ۴ هزار هکتار زمین مزارع زیرکشت گندم و ۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی در استان تهران زیر کشت جو رفته است. 

وی اظهار داشت: برنامه امسال جهاد کشاورزی استان تهران، کشت ۳۳ هزار هکتار محصول جو است تا بخشی از نیاز دام استان تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به سیاست سازمان جهاد کشاورزی در حمایت از کشاورزان گفت: قرارداد خرید تضمینی کشت کلزا با کشاورزان منعقد شده و ۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان تهران امسال زیر کشت کلزا می رود.  

وی تصریح کرد: در همه شهرستانها ظرفیت های سطح کشت را ابلاغ کرده ایم و تاکنون حدود ۱۶۰۰ هکتار کشت کلزا، حدود ۴۵۰۰ کشت جو و ۴۰۰۰ هکتار کشت گندم در استان تهران انجام شده است.  

فصاحت در سال زراعی جدید، سطح زیر کشت دیم در استان تهران را جمعأ ۱۰ هزار هکتار عنوان کرد و اظهار داشت: بذرهای اصلاح شده در کشت به پایداری محصول در کم آبی کمک می کند و شهرستان های دماوند و فیروزه کوه بیشترین کشت دیم گندم را به خود اختصاص دادند. 

رئیس جهاد کشاورزی استان تهران گفت: باتوجه به کمبود منابع آبی و نزولات آسمانی به چند روش زراعت در استان انجام می شود و محصولاتی که کشت می کنیم زودرس هستند و نیاز آبی کمی دارند و در هر هکتار ۱۵۰۰ مترمکعب در مصرف آب صرفه جویی می شود.  

فصاحت افزود: در استان تمام نهاده ها از جمله کود و بذر در اختیار بهره برداران قرار گرفته و هیچ گونه کمبودی نداریم، امسال اولین سالی است که حواله ها بصورت الکترونیکی صادر می شود .

وی با اشاره به خشکسالی شدید در سال زراعی گذشته، گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم برای تهیه و تأمین نهاده‌های مورد نیاز شامل کودهای شیمیایی و بذر اصلاح شده و دیگر تسهیلات برای کمک به کشاورزان انجام شده است.

وی ادامه افزود: کشاورزان از بذرهای اصلاح شده استفاده و با مصرف متعادل کودهای شیمیایی، رعایت اصول زراعی در مرحله کاشت، بیمه کردن محصولات و توسعه روش‌های آبیاری نوین، محصولات با کیفیتی را برداشت کنند.

برچسب‌ها ایرنا استان تهران سازمان جهاد کشاورزی استان تهران تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایرنا استان تهران سازمان جهاد کشاورزی استان تهران ایرنا استان تهران سازمان جهاد کشاورزی استان تهران تهران جهاد کشاورزی استان تهران هزار هکتار زیر کشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۹۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد مشایخی ظهر شنبه در دیدار با معاون وزیر و رئیس سازمان امور اراضی کشور به همراه معاون توسعه و ساماندهی اراضی سازمان امور اراضی کشور گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۰۰ پرونده حفظ کاربری و ۴۰۰ پرونده واگذاری اراضی ملی و دولتی از سنوات گذشته مورد بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: همچنین ضمن بازدید از محل اجرای درخواست‌های تغییر کاربری اراضی کشاورزی در نیمه دوم سال با بیش از ۸۰ درصد درخواست‌ها بر اساس بازدید صورت گرفته مخالفت شد که ۷۸ مورد به مساحت ۸۸ هکتار مجوز تغییر کاربری صادر شده است.

مشایخی گفت: با توجه به وجود پرونده‌های سنواتی باید اقدامات لازم در خصوص رضایت‌مندی ارباب رجوع فراهم شود که با توجه به امکانات و وضعیت نیروها این مهم تحقق یافت و همین امر موجب شد انجام برخی از اهداف سازمانی ابلاغ شده کمتر از حد انتظار بوده و برنامه‌ریزی در انجام امور محوله موجب تحقق آن را فراهم می‌آورد.

برون سپاری وظایف غیر حاکمیتی

وی بیان کرد: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال جاری با استفاده از تمام ظرفیت‌ها و امکانات شاخص‌های ابلاغی تحقق یابد.

مشایخی با اشاره به متمرکز بودن واگذاری‌ها در شهرک‌های کشاورزی و صنعتی اظهار داشت: در سال گذشته، ۱۱۰ هکتار از اراضی ملی به شهرک صنعتی و بیش از ۷۳۲ هکتار به شهرک‌های کشاورزی واگذار شده است تا با این گونه واگذاری‌ها از پراکنده بودن واگذاری‌ها خودداری شود.

وی همچنین در خصوص برون سپاری کردن وظایف غیر حاکمیتی بیان کرد: در راستای تفاهم نامه با سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان ضمن انعقاد تفاهم نامه دوره‌های آموزشی برای کارشناسان نظام مهندسی برگزار و احکام جهت نظارت بر طرح‌های اراضی واگذاری صادر شده است.

وی یادآور شد: امیدواریم با استفاده از ظرفیت این کارشناسان متخصص نسبت به بازدیدهای منظم از طرح‌های واگذاری و مجوزهای تغییر کاربری پیشرفت فیزیکی تعیین و از معطل ماندن اراضی جلوگیری شود.

کد خبر 6089958

دیگر خبرها

  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ