Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر جمهوری اسلامی ایران در اتریش گفت: کمک های سازمان های بین المللی تنها هفت درصد هزینه های ایران برای میزبانی از مهاجران را پوشش داده و بقیه هزینه ها توسط ایران تامین شده است.

به گزارش مشرق، کنفرانس بین المللی مهاجرت وین صبح امروز  (سه شنبه) با سخنرانی وزیر کشور اتریش افتتاح شد.

«عباس باقرپور اردکانی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در وین در نخستین پانل این نشست به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: هیچ کس تردید نمی کند که وضعیت جاری در افغانستان در درجه اول نتیجه مستقیم مداخله نظامی ایالات متحده و دیگر نیروهای خارجی در افغانستان و خروج غیرمسئولانه آنها بعد از ۲۰ سال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 وی افزود: کمک های سازمان های بین المللی تنها هفت درصد هزینه های جمهوری اسلامی ایران برای میزبانی از مهاجران را پوشش داده و مابقی را کشورمان پرداخت کرده است.  

سفیر ایران در اتریش خاطرنشان کرد: هم اکنون سیل مهاجران افغانستانی در حال ورود به ایران هستند، ولی به دلایل مشخص این هجوم در اروپا خبری نمی شود. هم چنین ناامید کننده است که برخی کشورهای اروپایی به طور علنی اعلام می کنند از پذیرش پناهندگان افغانستانی امتناع می کنند.  

باقرپور خاطرنشان کرد: پناهندگان افغانستانی از امکانات درمانی و آموزشی ایران در شرایطی استفاده می کنند که جمهوری اسلامی ایران به میلیاردها یورو پول مسدود شده در نتیجه تحریم های غیرقانونی و غیرانسانی آمریکا دسترسی ندارد. ما حتی نتوانستیم با استفاده از پول خود واکسن کرونا برای مهاجران تهیه کنیم.

این دیپلمات ارشد ایرانی خاطرنشان کرد: علاوه بر کمک های مالی، ما از ابزارها و تجهیزات مراقبت های بهداشتی پیشرفته برای بیمارستان های مرزی خود و هرگونه ابزار لجستیکی دیگری که برای زندگی روزمره پناهندگان از جمله تحصیل و ایجاد شغل بیشتر ضروری است، استقبال می کنیم. ارائه تجهیزات لازم و پیشرفته برای ردیابی مرزها و جلوگیری از سوء استفاده قاچاقچیان مواد مخدر از پناهندگان نیز بسیار مهم است.

وی یادآور شد: نیازی به بیان نیست که مبارزه ایران با قاچاقچیان مواد مخدر، برای حفاظت از اروپایی ها برای کشور ما بسیار پرهزینه بوده است.

 باقر پور در پاسخ به سؤال یکی از حضار اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران آمادگی گفتگو با اتحادیه اروپا در زمینه مهاجران افغانستانی را دارد. ولی لازم است این گفتگو بر مبنای تفاهم درباره اصول مشترک و بازنگری این اتحادیه در اصول سیاسی خود با هدف کمک موثر به پناهندگان باشد.  

گفتنی است، ششمین کنفرانس بین المللی مهاجرت وین به همت سازمان بین المللی توسعه سیاست های مهاجرتی از ۲۷ مهرماه به مدت ۲ روز در وین در حال برگزاری است

در نشست امسال که به دلیل محدودیت های کرونایی به صورت حضوری و آنلاین برگزار می شود، دستور کار اصلی کنفرانس موضوع تحولات افغانستان است. وزیر مهاجرت و پناهندگی یونان، وزیر خارجه مجارستان و وزیر امنیت بوسنی هرزگوین نیز در نشست مزبور حضور داشتند.

«عبدالله عبدالله» به صورت مجازی و معاون وزیر خارجه تاجیکستان و سفیر ترکیه نیز در نشست به صورت حضوری سخنرانی کردند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان سفیر ایران در اتریش مهاجرت افغانستان عبدالله عبدالله ایالات متحده آمریکا جمهوری اسلامی ایران بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۹۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت مجلس با جدول مربوط به هزینه‌کرد یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت صبح امروز در ادامه بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ جدول شماره ۱۲ با عنوان «هزینه‌کرد یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی موضوع ماده پنج قانون مدیریت خدمات کشوری» را به تصویب رساندند.

حمیدرضا حاجی‌بابایی رئیس کمیسیون تلفیق در توضیح این جدول اظهار کرد: در زمان تصویب بخش اول بودجه طبق محاسبات ما یک درصد هزینه‌های شرکت‌های دولتی که باید برای مسائل فرهنگی هزینه می‌شد، ۲۸ همت می‌شد منتها دولت در جداول ۳۶ همت را برای توزیع آورده است.

وی اضافه کرد: کمیسیون تلفیق با همکاری کمیسیون فرهنگی اصلاحاتی در این جداول اعمال کرد که از جمله آن اختصاص منابع بیشتری برای آموزش و پرورش، وزارت علوم و وزارت بهداشت و درمان بود همچنین تلاش شد که این توزیع عادلانه باشد.

وی افزود: امسال برای اولین‌بار بودجه در مرحله اول به شکلی تصویب شد که کسی نمی‌تواند بودجه حوزه فرهنگ را پرداخت نکند.

اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد نیز اظهار کرد: برای اولین‌بار ما توانستیم در دولت توافقات خوبی را درباره این جدول داشته باشیم که در مجلس شورای اسلامی نیز بر این موضوع همت شد و کار مهمی صورت گرفت. انتظار می‌رود شاهد تحولاتی باشیم.

همچنین نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به جدول شماره ۱۶ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور (بخش دوم- جداول) با عنوان «تعرفه‌های درآمد‌های موضوع جدول شماره ۵»، با تصویب این جدول موافقت کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • وزیر نیرو:ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • تراژدی جدید برای پناهندگان در نزدیکی جزایر قناری اسپانیا
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • موافقت مجلس با جدول مربوط به هزینه‌کرد یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران
  • تقدیر سرلشکر سلامی بابت پوشش رسانه‌ای وعده صادق
  • جام بین‌المللی یا آبروریزی ملی! چرا جام تختی با این شکل برگزار می‌شود؟/ شعار بیلبوردهای شهردار را باور کنیم یا میزبانی درجه۳ دبیر را ؟