Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسوول بسیج سازندگی در جلسه بررسی پیشنهاد‌های احیای جهاد سازندگی گفت: در حال حاضر سه پیشنهاد اصلی در مورد احیای جهاد سازندگی وجود دارد، اما آنچه که مورد اجماع قرار گرفته «تشکیل شورای عالی جهاد سازندگی» است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست بررسی طرح پیشنهادی احیای جهاد سازندگی دولت سیزدهم از نگاه فعالان و صاحبنظران اقتصادی امروز به میزبانی مجمع مرکزی جهادگران کشور در محل سالن شهید سلیمانی بسیج اقشار برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست گروه‌های مختلف جهادی به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند، همچنین دو پیشکسوت جهاد سازندگی و از اعضای اولیه شورای مرکزی جهاد سازندگی شامل آقایان جلیل بشارتی و خداکرم جلالی نیز در این جلسه حضور داشتند.

در این مراسم، سردار محمد زهرایی، مسوول بسیج سازندگی، اظهار کرد: نگاه همه گروه‌های جهادی کمک به دولت در بحث احیای جهاد سازندگی است و ما از آقای رئیس‌جمهور متشکر هستیم که با این پیشنهاد گفتمان جهادی را در سطح جامعه و مردم مطرح کرد و حضور رئیس‌جمهور در جمع مردم با نیت خیر انجام می‌شود امیدواری نیتی که آقای رئیسی دارد در بدنه دولت هم وجود داشته باشد.

وی گفت: الان بحث معامله نیست و بسیج سازندگی هم نمی‌خواهد معامله کند بلکه نظریه احیای جهاد سازندگی مطرح شده که رئیس‌جمهور در محضر مقام معظم رهبری مطرح کرده و تأیید ضمنی رهبری نیز گرفته شده است و همانطور که رئیس‌جمهور گفته است قرار نیست گروه‌های جهادی تبدیل به تشکل‌های دولتی شوند و دولت فقط می‌خواهد از گروه‌های جهادی موجود حمایت کند، اما نمی‌خواهد آن‌ها را دولتی کند.

وی افزود: آقای رئیسی از بسیج سازندگی نام برده است و می‌گوید گروه‌های جهادی کار می‌کنند و قرار نیست دولتی شوند.

به گفته مسؤول بسیج سازندگی برای احیای جهاد سازندگی اولاً مسأله روستا مطرح است که روستا در کشور متولی ندارد زیرساخت‌ها وجود دارد، اما اقتصاد روستا آسیب دیده و باید اقتصاد روستا احیا شود؛ در بدنه دولت ممکن است عده‌ای دنبال این باشند که گروه‌های جهادی را دولتی کنند، اما خود رئیس‌جمهور می‌خواهد گروه‌های جهادی بمانند و بلکه تقویت شوند.

وی گفت: شورای عالی روستا و عشایر در ۸ سال گذشته و در دولت قبلی فقط یکبار برگزار شده است یعنی به مسأله روستا و عشایر بی‌توجهی شده است.

زهرایی با اشاره به پیشنهاد‌های احیای جهاد سازندگی، اضافه کرد: در حال حاضر سه گزینه وجود دارد یکی اینکه نهاد جهاد سازندگی مشابه اول انقلاب ذیل نظر رهبری راه بیفتد و شورای عالی جهاد سازندگی متشکل از نهاد‌های درگیر و چند وزیر مرتبط تشکیل شود که کارش فقط تنظیم‌گری باشد.

وی ادامه داد: پیشنهاد دوم این است که عده‌ای می‌گویند معاونت توسعه روستایی که اکنون ذیل معاونت اول رئیس‌جمهور وجود دارد ارتقاء یابد و این معاونت به عنوان دبیر شورای عالی جهاد سازندگی باشد و در هیأت دولت کرسی داشته باشد.

وی اضافه کرد: پیشنهاد سوم این است که در وزارت جهاد کشاورزی دو معاون کل باشد که یکی در بخش کشاورزی و یکی هم در بخش سازندگی باشد که همان معاون دبیر شورای عالی جهاد سازندگی شود.

زهرایی همچنین گفت: یک پیشنهاد هم فرمانده سپاه مطرح کرد مبنی بر اینکه که شما به مدت دو سال اختیارات را به بسیج سازندگی بدهید اگر گروه‌های جهادی تقویت شد ادامه پیدا کند و اگر نشد در جای دیگر دنبالش بگردید، آنچه که الان مسلم است همه گروه‌ها بر روی بحث تشکیل شورای عالی جهاد سازندگی توافق دارند که این شورا برای روستا به عنوان تنظیم‌گر و تسهیل‌گر باشد و موضوع گروه‌های جهادی تقویت و حمایت شوند.

وی گفت: مطرح شد که گاهی بسیج سازندگی حتی بودجه برای تهیه لباس برای گروه‌های جهادی را هم ندار‌د، با طرح احیای جهاد سازندگی قرار است همانند ققنوس جهاد سازندگی در ذیل نظر ولایت فقیه احیا شود و ما ادعا نداریم که فقط بسیج سازندگی باشد بنابراین روی این پیشنهاد‌ها صحبت و جمع‌بندی کنید، ولی آنچه که اتفاق افتاده تا اینجای کار شورای عالی بسیج سازندگی مورد اتفاق نظر همه است.

زهرایی اضافه کرد: در جلسه‌ای که آقای رئیسی در محضر مقام معظم رهبری مسأله را مطرح کرده و تأیید ضمنی ایشان را گرفته است کسی نبوده است که دقیق بداند چه مسائلی مطرح شده است که مثلا آیا روستا‌ها را می‌خواهند با رویکرد جهادی آباد کنند؛ اما از ادبیات رئیس‌جمهور برمی‌آید که قصد ندارد ساختار بزرگ درست کند و این مثال را گفته بود که همانطور که در زمان امام خمینی (ره)‌مقداری پول در اختیار آقای بشارتی قرار داده بودند و این افراد سه نفره بدون داشتن هیچ تشکلی توانسته بودند ۹۰ مجتمع مسکونی را درست کنند و الان هم می‌خواهند بدون داشتن ساختار اداری چنین مجموعه‌ای را احیا کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جهاد سازندگی بسیج اقشار محمد زهرایی مجمع مرکزی جهادگران بسیج سازندگی شورای عالی جهاد سازندگی احیای جهاد سازندگی گروه های جهادی بسیج سازندگی رئیس جمهور آقای رئیس گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۹۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت رسانی

  غلامرضا ملایی اظهار کرد: بسیج سازندگی همواره برای رفع مشکلات مردم در زمینه‌های سازندگی، محرومیت زدایی، مسکن، فرهنگی و در همه بحران‌ها و شرایط در کنار مردم است.

وی ضمن گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی سپاه و بسیج و نیز هفته بزرگداشت بسیج سازندگی افزود: اهم برنامه‌های این هفته در دو سطح استانی و شهرستانی، برنامه‌ریزی شده است.

مدیر سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان، گفت: دیدار با امام جمعه، اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت رسانی و همچنین غبارروبی مزار شهدا، دیدار با خانواده معظم شهدای جهادگر، حضور جهادگران و بسیجیان در نماز جمعه و همچنین برپایی میز خدمت از ویژه برنامه‌های استانی در روزهای ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت امسال بود.

وی ادامه داد: ۱۵ اردیبهشت نیز به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع) در سطح استان موکب عزاداری نیز برپا می‌شود.

ملایی از سایر اقدامات این هفته به اهدای فرش سجاده‌ای به مساجد مناطق محروم منطقه سیستان در ۱۵ اردیبهشت ماه اشاره و خاطرنشان کرد: توزیع پانزده هزار بسته معیشتی و تهیه و توزیع ۲۰ سری اقلام و اثاث به منزل محرومان در ۱۶ اردیبهشت در سطح استانی انجام می‌شود.

مدیر سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان استان سیستان و بلوچستان، عیادت از بیماران خاص در ۱۶ اردیبهشت ماه را یکی از برنامه‌های ویژه شهرستان زاهدان اعلام کرد و افزود: اجرای طرح «هر گروه جهادی، یک خدمت بی‌منت» و اهدای خون توسط جهادگران در ۱۷ اردیبهشت گامی دیگر در راستای خدمت‌رسانی به هم نوعان در استان است.

وی ادامه داد: افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی، اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به نوعروسان، برگزاری دوره‌های آموزشی و همچنین افتتاح ۱۵ صندوق قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی و مردمیار در سطح استانی و نیز برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در سطح شهرستان زاهدان در ۱۸ اردیبهشت برنامه‌ریزی شده است.

ملایی از سایر فعالیت‌های سازمان بسیج سازندگی در ۱۹ اردیبهشت در سطح استانی به افتتاح ۲۵۰ پروژه محرومیت زدایی شامل ۱۰۰ باب احداث و مرمت مسکن محرومان، ۳۰ مورد گازکشی منازل، ۱۲۰ مورد احداث چشمه سرویس بهداشتی اشاره کرد و گفت: برگزاری کارگاه توانمندسازی جهادگران، تجلیل از جهادگران برتر در ۲۰ اردیبهشت از برنامه‌های مهم و پایانی این هفته است که در شهرستان زاهدان برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت رسانی
  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی
  • تلاش برای مردمی کردن اقتصاد در خراسان جنوبی
  • ساماندهی ۵۲۰۰ گروه جهادی در فارس
  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • ایجاد اشتغال برای بیش از 7 هزار نفر توسط صندوقهای قرض الحسنه بسیج سازندگی
  • حرکت‌های جهادی کارخانه انسان‌سازی است
  • ۳هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان اهداء شد