Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، حدود یک ماه از آغاز سال تحصیلی جدید می‌گذرد اما دو سالی هست که با شیوع کرونا مدارس به صورت غیرحضوری و به صورت مجازی برگزار می‌شود.

برگزاری کلاس‌ها به صورت غیرحضوری مشکلات خودش را دارد اما این روزها بحث حضوری برگزار شدن برخی از مدارس شهری استان با توجه به عدم حضوری برگزاری شدن کلاس‌های درس با دستورالعمل کارگروه مقابله با کرونای استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس دستورالعمل ستاد مقابله با کرونا از ابتدای ماه مهر باید تمامی مدارس شهری به جز کلاس‌های عملی و کارگاهی و همچنین کلاس‌های پایه اول و دوم به صورت غیرحضوری و مجازی برگزار می‌شد اما این روزها شاهد باز بودن برخی از مدارس داخل شهر بیرجند با ظرفیت کامل کلاس‌ها هستیم که متأسفانه این موضوع خانواده دانش‌آموزان را سر درگم کرده است.

والدین نگران سلامتی دانش‌آموزان

«محمد محمدی» یکی از دانش‌آموزان پایه دهم در گف‌وگو با فارس، با اشاره به اینکه از ابتدای سال تحصیلی جدید کلاس‌ها به شکل حضوری در مدرسه برگزار شده است، اظهار داشت: هر چند برگزاری حضوری کلاس‌های درس به نفع دانش‌آموزان بوده اما خانوادهای‌مان نگران سلامتی ما هستند.

وی افزود: مدرسه با تماس با ما پیگیری حضور دانش‌آموزان در کلاس‌ها بوده است.

عدم واکسیناسیون برخی از معلمان و حضور در کلاس های درس

یکی دیگر از دانش آموزان پایه ششم در ادامه این گفت‌وگو اظهار داشت: کلاس‌هایمان از ابتدای سال با حضور حدود ۱۵ تا ۱۰ نفر و در هفته‌ای چند روز برگزار شده اما با این وجود والدیمان نگران فرستادنمان به مدرسه هستند.

وی ادامه داد: برخی از دبیرانمان هنوز هر دو دز واکسنشان را تزریق نکرده‌اند و در کلاس‌ها حضور می‌یابند.

حضوری برگزار شدن کلاس‌ها با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی

«فرهاد اسفندیاری» یکی از والدین دانش‌آموزان بیرجندی در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: دخترم امسال در پایه اول ابتدایی تحصیل می‌کند و حضوری برگزار شدن کلاس‌های درس برای این پایه بسیار دارای اهمیت است.

وی با بیان اینکه باید حضور دانش‌آموزان در کلاس‌ها به صورت حضوری با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی انجام گیرد تا والدین نگران فرزندانشان برای فرستادن به مدرسه نباشند، یادآور شد: متأسفانه این روزها با شنیدن خبرها از روند رو به افزایش بیماری نگرانی‌ها افزایش یافته است.

شیوه آموزش حضوری و غیرحضوری با تصمیم ستاد استانی مقابله با کرونا

«رضا یکه‌خانی» دبیر ستاد پروژه مهر آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: بحث بازگشایی و فعالیت مدارس در حال حاضر تابع دستورالعمل‌های وزارتی بوده که ابلاغ شده اما ادامه روند و شیوه آموزش به صورت حضوری و غیرحضوری بستگی به تصمیماتی بوده که از سوی ستاد مقابله با کرونا در استان اعلام می‌شود.

وی با بیان اینکه تصمیم عدم حضوری برگزار شدن کلاس‌های درس در روزهای اخیر اعلام شده است، افزود: اما مطابق با شیوه‌نامه بازگشایی مدارس، مدارس روستایی در کلاس‌های زیر ۱۵ و ۳۰ نفر فعالیت خود را به صورت حضوری داشته‌اند و همچنین هنرستان‌ها برای دروس فنی و عملی آموزش خود را به صورت حضوری به دانش‌آموزان ارائه کرده‌اند.

بسته تعمیق یادگیری و جبران افت ناشی از وقفه آموزش‌های حضوری

دبیر ستاد پروژه مهر آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی به دستورالعمل دیگری مبنی بر بسته تعمیق یادگیری و جبران افت ناشی از وقفه آموزش‌های حضوری اشاره و یادآور شد: براساس این دستورالعمل کلاس‌های رفع اشکال را به تقاضای خود دانش‌آموزان برگزار کرده‌ایم.

یکه‌خانی با بیان اینکه هیچگونه اسراری برای حضور دانش‌آموزان در کلاس‌های درس نبوده و گزارشی تاکنون در این خصوص دریافت نکرده‌ایم، اضافه کرد: اگر به احتمال مدرسه‌ای دایر بوده و دانش‌آموزان فراخوانده شدند صرفا برای بحث جبران و کلاس‌های رفع اشکال بوده است.

وی نظارت بر شیوه‌های آموزشی را بر عهده مدیریت مناطق دانست و خاطرنشان کرد: افراد می‌توانند هرگونه مشکلی در این خصوص را برای رسیدگی به شماره تلفن ۳۲۴۲۴۷۳۴ مربوط به اداره ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش استان اعلام کنند.

انتهای پیام/۶۹۰۲۷/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان مدارس خراسان جنوبی بیرجند حضوری برگزار شدن مقابله با کرونا صورت حضوری کلاس های درس دانش آموزان شدن کلاس ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۱۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • برگزاری‌ مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد برگزار می‌شود
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت مدارس شهرستان رزن
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند