Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، محمدرضا شایقی، رئیس اداره میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی اردبیل گفت: یکی از مهمترین کارکردهای رشته‌های مختلف صنایع دستی افزایش فرصت‌های شغلی است که در این راستا نام‌نویسی ۳۳۰ نفر و ثبت اشتغال آنها در سامانه پنجره واحد اشتغال و رصد انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: ۱۷۰ نفر از متقاضیان دریافت تسهیلات اشتغال نیز در ۶ ماهه نخست امسال به بانک‌های عامل معرفی شدند تا این صنعتگران صنایع دستی از مبلغ ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات بهره‌مند شوند.

رئیس اداره میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی اردبیل بیان کرد: همچنین در این مدت ۲ مورد پشتیبان صنایع دستی برای دریافت وام به مبلغ چهار میلیارد ریال به بانک‌های مربوطه معرفی شدند.

شایقی در ادامه نیز به اقدام‌های دیگر این اداره در بخش صنایع دستی اردبیل اشاره کرد و گفت: در راستای رونق کمی و کیفی تولیدات صنایع دستی، آموزش‌های مرتبط در رشته‌های منبت‌کاری، چرم‌دوزی، معرق‌کاری، سفالگری و سنگ‌تراشی برای ۳۰۰ نفر در این شهرستان ارائه شد.

تاکنون ۲۹۹ رشته صنایع دستی در نقاط مختلف ایران شناسایی شده است که سهم استان اردبیل از آن به بیش از ۶۰ مورد می‌رسد و در حال حاضر نزدیک به ۳۰ هزار صنعتگر در این زمینه فعال هستند.

انتهای پیام/ع

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجوز صنایع دستی افزایش فرصت های شغلی تسهیلات اشتغال صنعتگران صنایع دستی صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۱۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رییس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: بافندگان فرش دستباف در استان خراسان رضوی به صورت فصلی و به صورت آزاد فعالیت می‌کنند، به همین دلیل میزان تولید سالانه فرش تغییر می‌کند و سرانه تولید فرش دستباف ۶ مترمربع است.

شادی قاسمی افزود:  پارسال ۹۰ پروانه تولید فرش دستباف و ۳۱۰ مورد کارت شناسایی قالی باقی و دیگر حرفه‌های مرتبط با آن صادر و هزار و ۲۲۶ فقره کارت شناسایی تمدید شده است.

وی گفت: پارسال کارت قالی بافی به تعداد هزار و ۲۵۲ مورد برای شرکت‌های تعاونی تولید فرش دستباف در استان صادر شد و ۴۴۸ نفر در آزمون رتبه بندی در رشته فرش دستباف در هنرستان‌ها شرکت کردند که گواهی نامه آموزشی مهارتی برای ۲۹۶ نفر صادر شد.

رییس اداره فرش اداره صمت خراسان رضوی افزود: در دوره‌های آموزشی این اداره کل در سال گذشته برای فعالان فرش دستباف هفت هزار و ۴۰۰ نفر- ساعت آموزش ارایه شد.

قاسمی گفت: یکی از مشکلات بافندگان فرش دستباف در استان دشواری بهره مندی از بیمه تامین اجتماعی است، به طوریکه از ۳۵ هزار نفر جمعیت قطعی بافندگان فرش دستباف این استان، ۱۱ هزار نفر زیر پوشش بیمه هستند.

رییس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: یکی از خواسته‌های بافندگان فرش دستباف خراسان رضوی افزایش تعداد بیمه شدگان این صنعت از سوی سازمان تامین اجتماعی است که امیدواریم این موضوع مورد پیگیری قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون آغاز شد
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • حضور میراث‌فرهنگی چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه اکسپو
  • 43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر اردبیل با شرکت ۷ کشور خارجی
  • حفاران غیرمجاز در شهرستان سنندج دستگیر شدند