Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان وزارت بهداشت، با عنوان این مطلب که هنوز سویه غالب در کشور همان سویه دلتا است، گفت: سویه جدیدی مشاهده نشده که مردم را نگران کند.

به گزارش مشرق، قاسم جان بابایی در گفتگو با شبکه خبر سیما، با بیان اینکه هنوز وارد پیک ششم کرونا نشده ایم، اما باید مراقب باشیم، افزود: نگرانی‌های مردم باید کاهش یابد، اما نباید بی توجهی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: باید خود را برای سخت‌ترین شرایط آماده کنیم. آغاز پیک‌ها با روابط اجتماعی و ارتباط با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مردم رخ می‌دهد.

جان بابایی افزود: در پیک چهارم و پنجم بیشترین جان باختگان مربوط به افراد بالای ۶۰ سال بود.

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: به دلیل روند واکسیناسیون، انتظار می‌رفت پیک پنجم شدید نباشد، اما آمار بستری‌ها ۲ تا ۳ برابر بیشتر از پیک‌های قبل بود.

وی افزود: هم اکنون ۱۸ هزار بیمار بستری داریم که ۴ هزار تن از آنها در بخش‌های ویژه هستند.

جان بابایی با اعلام اینکه از آغاز پیک پنجم تاکنون بیش از ۷۵۰ هزار بستری داشته ایم، گفت: نباید درباره احتمال شروع پیک‌ها زودتر تصمیم بگیریم.

معاون درمان وزارت بهداشت، در ادامه به وضعیت واکسیناسیون در کشور اشاره کرد و با بیان اینکه واکسن‌های ایرانی کرونا بسیار مطمئن هستند، افزود: از آنجایی که مسئول پیگیری عوارض واکسن هستم، چنانچه عارضه‌ای رخ بدهد، پرونده‌ها را تک تک بررسی می‌کنیم.

جان بابایی بر حفظ فاصله گذاری اجتماعی تاکید کرد و گفت: خطرناک‌ترین زمان برای مردم زمان بدون ماسک است.

وی افزود: هنوز درمان مؤثری برای بیماری کرونا در دسترس نیست و هیچ واکسنی اثر بخشی صد درصد ندارد.

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان وزارت بهداشت ویروس کرونا روزهای سخت سلامت معاون درمان وزارت بهداشت جان بابایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۱۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس اداره اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: براساس دستوالعمل ارائه خدمات ارائه خدمات رایگان به کودکان زیر هفت سال و ابلاغیه وزارت بهداشت در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت همه خدمات بستری و سرپایی کودکان زیر هفت سال در مراکز دولتی دانشگاهی و بیمارستان‌های دولتی موظف به ارائه کلیه خدمات بستری رایگان هستند.

دکتر طباطبایی افزود: وزیر بهداشت اسفند سال گذشته از خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال خبرداد که این طرح در استان از اول اردیبهشت به طور کام در حال اجرا است.

او گفت: در اجرای این طرح بیمارستان‌های دولتی موظفند این خدمات را ارائه دهند و هیچ گونه دریافتی از از بیماران زیر هفت سال نداشته باشند.

به گفته طباطبایی دارندگان بیمه پایه مشمول این طرح هستند و چنانچه بیماری فاقد بیمه پایه باشد، می‌تواند با مراجعه به سازمان بیمه سلامت برای بیمه خود اقدام کند و از مزایای این طرح بهره‌مند شود.

والدین کودکان زیر هفت در صورت مشاهده تخلف در روند اجرای این طرح می‌توانند از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت موضوع را در میان بگذارند. 

دیگر خبرها

  • حساسیت ایرانی‌ها به مسایل اخلاقی قابل تحسین است
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است