Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@14:11:32 GMT

هنر در حوزه مغفول مانده است

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۴۲۹۵۰

هنر در حوزه مغفول مانده است

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد شیخ الاسلامی در نشست خبری «پنجمین جشنواره بین المللی شعر حوزه(اشراق)»، با اشاره به اینکه قدیمی ترین نهاد هنری حوزه علمیه در دفتر تبلیغات اسلامی وجود دارد، گفت: این نهاد مقدس از حدود 40 سال قبل در زمینه هنر ورود کرده و از پرسابقه ترین نهادها در این زمینه محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی سابقه طولانی و درخشان دفتر تبلیغات اسلامی در عرصه هنر را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: پنجمین جشنواره بین المللی شعر حوزه(اشراق) به صورت رسمی آغاز به کار کرده و در حال طی کردن فرایندهای خود است.

معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی با بیان اینکه اختتامیه پنجمین جشنواره بین المللی شعر حوزه(اشراق) در آذرماه سال جاری برگزار می شود، خاطرنشان کرد: در دوره فعلی رود ما به زبان های دیگر، شکل کارمان را برجسته و متفاوت کرده است.

وی با اشاره به تنوع رشته ها در پنجمین جشنواره بین المللی شعر حوزه(اشراق) ابراز کرد: امروز برخی از نوحه ها و سرودهای آیینی که در کشور سروده می شود از غنای محتوایی تهی است و ما در این جشنواره درصدد آن هستیم تا در این زمینه نوعی فرهنگ سازی را صورت دهیم.

شیخ الاسلامی عنوان کرد: در پنجمین جشنواره بین المللی شعر حوزه(اشراق) سعی کرده ایم در شهرها و استان های مختلف کارگاه ها و جلسات کاربردی مختلفی را برگزار کرده ایم.

معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه مسأله هنر در حوزه علمیه باید به صورت رسمی شناخته شود، ابراز داشت: دستمایه اصلی هنر، خیال پردازی مثبت است، از این رو ما در جشنواره های اشراق به دنبال آن هستیم تا ظرفیت های حوزه علمیه در زمینه هنر را فعال کنیم، زیرا حوزه علمیه در این زمینه ظرفیت های تئوریک بالایی دارد که متأسفانه مغفول مانده و باید بدان توجه شود.

وی با ابراز تأسف از اینکه در بازتاب پرداخت به هنر و جایابی آن در باورهای دینی و تبلیغ دین موفق نبوده ایم، عنوان کرد: امروز اصحاب رسانه باید بر این موضوع کار کرده و جنبه های هنری حوزه علمیه را برجسته کنند.

شیخ الاسلامی با اشاره به اینکه هنر و حوزه های علمیه جدایی ناپذیرند، عنوان کرد: اگر به بناهای حوزه های علمیه دقت کنیم در می‌یابیم که هنر در حوزه های علمیه بسیار برجسته است، بنابراین رسانه ها در این زمینه باید بیشتر فعال شده و هنر در حوزه را بازتاب دهند.

وی با اشاره به شکل گیری بانک جامع اطلاعات شاعران طلبه در اداره هنرهای ادبی معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی، بر لزوم تقویت ارتباط این نهاد با رسانه ها تأکید کرد و گفت: کار ما بدون رسانه ها پیش نمی رود و از هر فرصتی برای ارتباطات رسانه ای استقبال می کنیم.

انتهای پیام/۷۸۰۲۳

منبع: فارس

کلیدواژه: هنر فضای مجازی رسانه دفتر تبلیغات اسلامی هنر در حوزه حوزه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۲۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی ابلاغ شد

به گزارش روابط عمومی معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغاتی، عباس محمدیان با اعلام این مطلب افزود: دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی بر اساس قانون و مصوبات شورای راهبری توسعه مدیریت و در راستای ساماندهی مجوزهای این وزارتخانه تهیه و پس از تصویب، از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اجرا به معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات ابلاغ شد.

وی گفت: بر اساس این دستورالعمل، معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات موظف شده است مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را از طریق درگاه ملی صدور مجوزها و بستر الکترونیک سامانه جامع تبلیغات با هماهنگی کامل با مراکز استان و شهرستان‌های سراسر کشور حداکثر ظرف 2 ماه صادر کند. بدین ترتیب و بر اساس مفاد دستورالعمل ابلاغ شده، تمامی متقاضیان دریافت مجوز فعالیت تبلیغاتی می‌توانند از طریق سامانه جامع تبلیغات که به درگاه ملی مجوزها مرتبط است، درخواست مجوز ارایه دهند.

محمدیان با اشاره به سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر تسهیل و تسریع فرآیندهای قانونی برای متقاضیان تأسیس مراکز فرهنگی افزود: در این ارتباط، دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی نیز هم‌راستا با سیاست‌های کلان دولت، بسترهای لازم را برای تحقق تسهیل روند صدور مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی فراهم کرده و این دستورالعمل به انجام فعالیت‌ها در چارچوب‌های تعیین شده، کمک خواهد کرد.

مدیرکل تبلیغات و اطلاع‌رسانی تاکید کرد: پیش از این، دستورالعمل انتشار محتوای تبلیغاتی نیز از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ وبر اساس آن، نحوه انتشار محتوای تبلیغاتی چارچوب انتشار انواع محتوا در حوزه تبلیغات را ترسیم شده است. بدین ترتیب، تمامی فعالیت‌های تبلیغاتی در چهار رسته «تبلیغات فضای مجازی»، «تبلیغات پخشی و سمعی و بصری»، «تبلیغات محیطی» و «تبلیغات چاپی» ملزم به دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.

کد خبر 847049 برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رسانه - آگهی

دیگر خبرها

  • تذکرات لازم در زمینه انتصابات را به شهردار قزوین داده ایم
  • فهرست شورای ائتلاف با شروع زمان تبلیغات منتشر می‌شود
  • محمدرضا مقدسی عضو شورای سیاستگذاری جایزه ملی سرآمدان ایران شد
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • رسانه‌ها تبلیغات دشمن پس از حمله به اسرائیل را خنثی کردند
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • حمایت بیش از هزار استاد حوزه علمیه قم از اجرای طرح «نور» در زمینه حجاب
  • گفتگو با رتبه اول مستندنگاری جشنواره پژواک
  • پرورش شتر؛ ظرفیت مغفول مانده در داورزن است
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی ابلاغ شد