Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر؛ سیامک محبی پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه ستاد پیشگیری؛ هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در محل سالن کرامت استانداری قم برگزار شد ضمن ارائه گزارشی از وضعیت ابتلاء به بیماری و واکسیناسیون استان عنوان کرد: در امر واکسیناسیون مادران باردار که جز گروه‌های پر خطر هستند بیش از ۸ هزار و۶۹۰ مادر باردار در سامانه سیب ثبت نام کرده‌اند و ۷ هزار و۶۰۹ مادر باردار واجد شرایط تزریق واکسن داریم این در حالی است که تنها یک هزار و۵۶۰ نفر واکسن تزریق کرده‌اند یعنی تنها بیش از ۲۰ درصد مادران باردار تحت پوشش واکسن در قم قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دلیل عدم استقبال واکسن از سوی مادران باردار مداخله برخی متخصصان و توصیه به عدم واکسیناسیون و هم چنین انتظار برخی مادران به تزریق واکسن فایزر است که برخلاف دستورالعمل‌های وزارت بهداشت خواهد بود و ما با این چالش با این گروه هدف روبرو هستیم.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان قم به وضعیت واکسیناسیون دانش آموزان قمی هم اشاره و بیان کرد: طبق آمار آموزش و پرورش ۱۰۱ هزار دانش‌آموز ۱۲ تا ۱۸ ساله جمعیت دانش آموزی است که باید تحت پوشش واکسن قرار بگیرند اما طبق آمار سامانه سیب ۱۲۶ هزار نفر واجد شرایط واکسیناسیون هستند که از این تعداد ۵۳ هزار و۱۳۱ دانش‌آموز واکسن تزریق کردند یعنی ۵۲ درصد و این عدم استقبال به خاطر مداخله و توصیه برخی متخصصان بر عدم تزریق واکسن می‌باشد.

محبی با بیان مشکلات و چالش‌های موجود بر سر تسریع در امر واکسیناسیون در استان قم افزود: چالش‌هایی که در استان با آن روبرو هستیم عدم همکاری مسئولان محلی در برخی روستاها برای تزریق واکسیناسیون است ما نیاز به اقناع سازی مردم روستایی برای اقدام به تزریق واکسن داریم در حالی که در شهر تبلیغ گسترده ایی در زمینه واکسیناسیون صورت گرفته در بافت روستایی اثری از اطلاع رسانی وجود ندارد.

وی عنوان کرد: در استان ۲۸ مرکز محله محور داریم که در زمینه تزریق گروه سالمندان فعالیت دارند در این گروه با افزایش ۱۰ درصدی تزریق واکسن روبرو هستیم اما نگرانی ما با عدم استقبال گروه‌های جوانان است که آمار تزریق این گروه سنی بسیار اندک است.

وی افزود: ما در زمینه زیرساخت‌های واکسیناسیون و تأمین واکسن جایگاه سوم کشوری قرار داریم اما در زمینه استقبال گروه‌های هدف به ویژه جوانان شرایط مناسبی قرار نداریم، در قم واکسن سینوفارم از استقبال خوبی روبرو است همچنین واکسن ایرانی برکت هم مورد تأیید شهروندان و گروه‌های مختلف قمی قرار دارد.

رئیس مرکز بهداشت با اشاره به وضعیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بین مردم در اماکن عمومی و دستگاه‌های اجرایی افزود: رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در ادارات و سازمان‌ها ۷۰ درصد، در صنایع ۶۸ درصد و هم چنین در مرکز شماره گذاری ۶۰ درصد می‌باشد در آرامستان‌ها ۵۰ درصد، در حرم مطهر و مسجد جمکران ۷۰ درصد و اماکن بین راهی ۸۰ درصد و در هتل‌ها ۷۰ است.

محبی گفت: استفاده از ماسک در بین مردم در اماکن عمومی هم ۶۲ درصد است که میانگین رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی استان بیشتر از میانگین کشوری است.

کد خبر 5332236

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا قم مرکز بهداشت استان قم استانداری قم زنان باردار واکسیناسیون کرونا ویروس کرونا بوشهر هفته وحدت آمار کرونا واکسن کرونا گرگان خطبه های نماز جمعه کرمانشاه شیوع کرونا عکس استانها واکسیناسیون کرونا زلزله زمین لرزه همدان مادران باردار تزریق واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۵۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازدیلی میل، به زودی وصله هایی کوچک جایگزین تزریق واکسن برای کودکان می شود. پزشکان امیدوارند این گزینه های بدون درد جایگزین تزریق واکسن با سرنگ شوند تا به این ترتیب والدین بیشتری به واکسینه کردن فرزندانشان ترغیب و از شیوع بیماری های مذکور جلوگیری شود. نیازی نیست وصله های گفته شده توسط پرسنل پزشکی آموزش دیده به بدن کودکان منتقل شوند.

آنها به نام وصله های میکروآرایه نیز معروف هستند به وسیله مجموعه ای از برجستگی های میکروسکوپی که به لایه رویی پوست نفوذ می کنند، دارو را به بدن می رسانند و دیگر نیاز به تزریق نیست.

از سوی دیگر واکسن های مایع حتما باید در یخچال نگهداری شوند و پرسنل آموزش دیده آنها را تزریق کنند و در کنار این موارد باید ایمنی و دور انداختن سرنگ ها نیز در نظر گرفته شود. اما وصله های جدید در مقابل حرارت مقاوم هستند، حمل ونقل آنها ساده تر است و انتقال آنها به بدل به آموزش کمی نیاز دارد. طبق نتایج تحقیق که در نشریه لنسنت منتشر شده، این امر سبب می شود انتقال واکسن به مناطق دور افتاده در انگلیس و همچنین سراسر جهان ساده تر باشد.

در آزمایش مذکور ۱۲۰ کودک ۹ تا ۱۰ ماهه، ۱۲۰ کودک نوپا ۱۵تا ۱۸ ماه و ۴۵ بزرگسال ۱۸تا ۴۵ ساله در گامبیا شرکت کردند. وصله ریز سوزن که روی بازوی آنها قرار گرفت واکنش ایمنی در بدنشان ایجاد کرد به اندازه واکنش ایمنی حاصل از تزریق واکسن های معمول قدرتمند بود.

آزمایش انتقال یک دوز از واکسن به وسیله وصله ریز سوزن نشان داد از هر ۱۰ کودک بیش از ۹ نفر در مقابل ابتلا به سرخک محافظت و تمام نوزادان پس از دریافت درمان در مقابل سرخجه نیز ایمن شدند.

کد خبر 6093759 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • چرا برخی مادران باردار مُهر می‌خورند؟
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • احتمال ابتلای مادران باردار به آلرژی در فصل بهار چقدر است؟
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان