Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش الف این بیانیه در پی انفجارهای مرگبار اخیر در مساجد شیعیان در قندوز و قندهار افغانستان صادر شده است که بر اثراین اقدام تروریستی دهها نفر از شیعیان زخمی و شهید شدند .

دکتر "محمد عزمی عبدالحمید" در این بیانیه آورده است : کشورهای اسلامی بایستی به افغانستان کمک کنند تا این کشور بتواند با تهدید و خشونتِ ناشی از گروه تروریستی "داعشِ خراسان" مقابله کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

...افغانستان در شرایط کنونی در معرضِ نیروهای مخربی قرار دارد که قصد دارند در این کشور ایجاد بی ثباتی کنند. کشوری که برای بیش از چهار دهه تجربه جنگ های ویرانگر از سوی قدرت های امپریالیست را دارد. 

در حالیکه ایالات متحده آمریکا با تحقیر و شکست از افغانستان خارج شده، جهان نمی تواند به سابقه استعماری طولانی مدتِ آمریکا در قبالِ یک ملت آسیب دیده و ضعیف نظیر افغانستان که توسط آمریکا متحمل خسارات فراوان شده، اعتماد کند. افغانستان نیاز دارد که ملت های مسلمان با یکدیگر متحد شوند و آن را یاری کنند تا این کشور بتواند هرگونه یورش و تهاجم نیروهای پیدا و پنهانی را که به نوعی سعی دارند بار دیگر کنترل افغانستان را به دست گیرند، خنثی سازد.

موقعیتِ راهبردی ژئوپلیتیکِ افغانستان که این کشور را در میانِ شرق و غرب جهان قرار داده، عملا این کشور را به سرزمینی تبدیل کرده که همواره مورد توجهِ قدرت های جهانی بوده است. گروه داعشِ خراسان عملا در زمین بازی قدرت های غربی کنشگری می کند. 

انفجار اخیر در "مسجد بی بی فاطمه" که متعلق به شیعیان افغانستان است به خوبی نشان داد که نزاع های قومی و فرقه ای، یکی از مهمترین چالش های طالبان جهت حکومت بر افغانستان خواهد بود. 

ایجاد درگیری های فرقه ای راحت ترین راه برای بی ثبات سازی افغانستان و هموار کردن مسیر جهت پیشبرد دستورکارِ قدرت های غربی در خاک افغانستان است. 

رژیم صهیونیستی با اقدامات پنهانی خود که معطوف به متوقف کردنِ روند توسعه افغانستان و تبدیل شدن آن به کشوری قدرتمند هستند، عملا راهبردی منطقی(از نظرِ خود) را جهت برچیدن دولتِ تازه کار افغانستان و عملکرد درست و کارآمدِ آن در پیش گرفته است. افغانستان در شرایط کنونی یکی از اهدافِ عمده و اصلیِ عملیات ها اقدامات تروریستی است. مساله ای که به زعم قدرت های غربی می تواند به مثابه یک اهرم فشارِ موثر علیه طالبان مورد استفاده قرار گیرد. 
امنیت طالبان کاملا شکننده است. تعامل با گروه طالبان تنها امیدِ مردم افغانستان جهت حرکت رو به جلو و بازسازیِ کشورشان است. جامعه اسلامی نباید در برابر مشکلات و چالش های مردم افغانستان، موضع سکوت اتخاذ کند. 

 

جامعه مسلمانان جهان باید بداند که نیروهای ضداسلام چه از خارج و چه از داخلِ جامعه اسلامی، تا زمانی که مطمئن نشوند که افغانستان همچنان یک ملت ضعیف است و قادر نیست در برابر قدرت های غربی بایستد، از پای نخواهند نشست. در این چهارچوب، آن ها از نیروهایی نظیر داعش استفاده می کنند تا افغانستان و آسایش آن را نابود سازند. 

حمله به یک مسجد آن هم در شرایطی که نمازگزاران در آن مشغول عبادت هستند، یک اقدام آسان است و هدف آن هراس افکنی است و سعی دارد این پیام را برساند که گروه داعش خراسان از هیچ اقدامی جهت تضعیف طالبان فروگذار نخواهد کرد. 

امنیت در افغانستان برقرار نخواهد شد مگر اینکه منبع تنش و ناامنی در این کشور شناسایی شده و به نحو موثری با آن برخورد شود. پیام این مساله نیز روشن است. نیروهایی هستند که مایل نیستند افغانستان روی پاهای خود بایستد. در این راستا باید گفت تمامی افغانستان در شرایط کنونی با تهدید رو به رو است. 

 در شرایط کنونی بایستی به طالبان فضای لازم جهت حکومت کردن بر افغانستان را داد. این امر میسر نمی شود مگر اینکه امنیت در افغانستان به خوبی برقرار شود. طالبان در شرایط کنونی باید کارآمدی خود را در حراست از اقلیت شیعه که اکنون در ذیلِ حکومت آن زندگی می کنند را نشان دهد. 

 

 

 

 

 

 

منبع: الف

کلیدواژه: شرایط کنونی قدرت های غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۵۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کابل خطاب به مسکو: حکومت افغانستان فراگیر است

سخنگوی حکومت طالبان در واکنش به اظهارات معاون وزارت خارجه روسیه اظهار داشت حکومت کنونی افغانستان فراگیر است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ذبیح الله مجاهد» سخنگوی حکومت طالبان در واکنش به اظهارات مقامات روسیه مبنی بر اینکه به‌رسمیت شناختن کابل به تشکیل حکومت فراگیر بستگی دارد، تاکید کرد: حکومت کنونی افغانستان فراگیر است.

«میخاییل گالوزین» معاون وزارت خارجه روسیه پیش‌تر با تأکید بر لزوم ایجاد حکومت فراگیر در افغانستان گفته بود: حکومت فراگیر مستلزم این است که نمایندگان همه اقوام، مذاهب و جریان‌های سیاسی افغانستان در آن حضور داشته باشند.

سخنگوی حکومت طالبان به «آمو» گفته است حکومت ایجاد شده توسط طالبان به باور وی «فراگیر» است.

حدود یک هفته پیش نیز «سراج‌الدین حقانی» وزیر کشور حکومت طالبان در دیدار با هیئتی از افغان‌های مقیم خارج درباره درخواست‌ها جهت تشکیل حکومت فراگیر گفته بود: جهان باید درک کند که افغانستان یک کشور مستقل است. افغانستان همانطور که در امور داخلی کشورهای دیگر دخالت نمی‌کند، این را هم نمی‌پذیرد که دیگران مداخله کنند.

واکنش طالبان به اظهارات «امیرعبداللهیان»: در راستای حکومت فراگیر تلاش می‌کنیمچین: از طالبان برای تشکیل حکومت فراگیر حمایت می‌کنیمواکنش طالبان به درخواست‌ها برای تشکیل حکومت فراگیر: موضوع داخلی است

چندی قبل نیز ذبیح الله مجاهد در واکنش به خواسته سران کشورهای آسیای مرکزی و آلمان درباره حکومت فراگیر گفته بود حقوق زنان و حکومت فراگیر در این کشور تأمین است و این موضوع داخلی است.

وی افزود: «کابینه حکومت افغانستان متشکل از همه اقوام است، نمایند‌گان همه اقوام در این نظام حضور دارند و از جمله زنان حقوق تمام افغان‌ها در کشور تأمین است».

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • حمله تروریستی به مسجد شیعیان در هرات و دو نکته مهم
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده‌اند
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده اند
  • حکومت افغانستان فراگیر است
  • اشغال‌گران از سیاست مداخله در افغانستان و منطقه دست برنمی‌دارند
  • طالبان: دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • کابل خطاب به مسکو: حکومت افغانستان فراگیر است
  • قزاقستان: کشورهای مختلف به برقراری روابط با کابل تمایل دارند
  • طالبان در سیلاب هم آب را به ایران بست | چانه‌زنی بر سر آب به کجا رسید؟