Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران (نیماد) تفاهم‌نامه را به منظور اعطای گرنت تشویقی به پژوهش‌های تقاضامحور حوزه ارتباط با صنعت بر محور آیین‌نامه گرنت‌های ارتباط با صنعت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور امضا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسعه فعالیت‌های علمی- پژوهشی و لزوم ایجاد هماهنگی و همکاری بین مراکز ذیربط و تبادل تجارب، اطلاعات و بهره‌برداری از توانمندی‌های علمی، تخصصی و امکانات طرفین از جمله الزامات امضای این تفاهم‌نامه به‌شمار می‌رود.

هدف از عقد این تفاهم‌نامه، تعریف و اجرای فراخوان اختصاصی برای اعطای گرنت ویژه جهت تشویق محققان طرح‌های پژوهشی با جذب اعتبار از بخش خصوصی و دولتی تحت عنوان طرح‌های پژوهشی تقاضامحور در حوزه سلامت است.

به موجب این تفاهم‌نامه معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت موظف است با دانشگاه‌ها جهت اخذ اطلاعات محققان و فناورانی که بالقوه – طبق آیین‌نامه گرنت‌های ارتباط با صنعت – حایز شرایط شرکت در فراخوان این گرنت هستند؛ مکاتبه کند. زمان تعیین شده برای انجام مکاتبات یک ماه و نیم پیش از هر فراخوان است.

ضمن اینکه معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت باید امتیاز و میزان اعتبار تعلق گرفته را با توجه به مجموعه درخواست های واصله و سقف اعتبار فراخوان تعیین کند و کمیته فرادانشگاهی گرنت های ارتباط با صنعت با دستورکار پژوهش‌های تقاضامحور، با حضور نمایندهای از موسسه را تشکیل دهد.

معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت باید ۱۵ روز پیش از هر فراخوان فهرست محققان و فناوران واجد شرایط و سقف اعتبارات گرنت‌ها به دانشگاه‌های ذیربط و موسسه را اعلام کند.

موسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران (نیماد) هم متعهد شده تا جدول زمانی فراخوان های گرنت تشویقی پژوهش‌های تقاضامحور سال آتی، در اسفند ماه هر سال را به معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اعلام کند.

سقف اعتبار پیش‌بینی شده برای هر فراخوان را تعیین و اطلاع‌رسانی کند. گرنت پژوهش‌های تقاضامحور به محققان معرفی‌شده از سوی معاونت را تخصیص دهد و همینطور همکاری تسهیل گرانه با معاونت تحقیقات وزارت بهداشت در طول اجرای فراخوان گرنت پژوهشی تقاضامحور داشته باشد.

پیرو امضای این تفاهم‌نامه آیین‌نامه گرنت‌های ارتباط با صنعت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نیز تهیه و تایید شده است.

کد خبر 5332353

منبع: مهر

کلیدواژه: تفاهم نامه معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت طرح گرنت ارتباط صنعت و دانشگاه دانشگاه های علوم پزشکی طرح های پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان فیس بوک حاکمیت سایبری طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی همراه اول تحقیقات علمی ایالات متحده امریکا شبکه ملی اطلاعات امنیت سایبری صندوق نوآوری و شکوفایی حکمرانی فضای مجازی عیسی زارع پور تولید دانش بنیان معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت پژوهش های تقاضامحور تفاهم نامه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۵۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است

ایسنا/ایلام معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان ایلام گفت: دریافت نکردن گواهی سلامت از سوی واحدهای مرغداری به معنی جوجه ریزی غیرمجاز است و متخلفان به دستگاه قضایی معرفی می‌شوند.

 «الهام جم‌زاده» به ایسنا اظهار کرد: مرغداران برای جوجه ریزی در واحدهای خود باید گواهی بهداشتی لازم را دریافت کنند و نکاتی از قبیل فاصله بین جوجه ریزی، ضدعفونی سالنهای پرورش را بایستی زیر نظر و با تایید کارشناسان دامپزشکی انجام دهند و در نهایت در صورت داشتن شرایط مناسب گواهی جوجه ریزی آنها مورد تأیید دامپزشکی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: واحدهایی که گواهی بهداشتی دامپزشکی برای جوجه‌ریزی کسب نکنند به عنوان جوجه‌ریزی غیرمجاز و تخلف شناخته می‌شود و جوجه‌ریزی غیرمجاز بعنوان تهدید علیه بهداشت عمومی محسوب شده و سبب به خطر افتادن جمعیت طیور استان شده و ممکن است باعث افزایش خطر بیماری‌های واگیر طیور شوند، پس هرگونه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری برای رعایت مسائل بهداشتی باید تحت نظر دامپزشکی استان صورت گیرد.‌

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان گفت: هم اکنون نظارت کامل دامپزشکی ایلام بر جوجه‌ریزی واحدهای مرغداری استان وجود دارد، هر واحدی هم اگر جوجه ریزی غیرمجاز داشته باشد، چون بازدیدهای کارشناسان دامپزشکی استان سرزده و مستمر هستند، در سریع‌ترین زمان شناسای و واحدهای متخلف بدون هیچ گونه اغماضی به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

وی گفت: عدم کسب گواهی بهداشتی از سوی مرغداری‌ها باعث به خطر افتادن سلامت جامعه و باعث اختلال در بازار نیز می‌شود، بنابراین مسئله نظارت بر جوجه ریزی های مرغداری جزء اولویت‌های اساسی دامپزشکی استان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • زلفی گل: افزایش ۳ برابری مبلغ قرارداد‌های استادان با صنایع/ میزان اختصاص گرنت به رساله‌های دکتری و طرح‌های تحقیقاتی اعلام شد 
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن» / ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب