Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@10:47:48 GMT

محافظت از فیلتر ممبران تصفیه آب صنعتی

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۴۵۸۹۱

محافظت از فیلتر ممبران تصفیه آب صنعتی

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، برای محافظت از فیلتر ممبران تصفیه آب صنعتی باید از رسوب گذاری و فولینگ آنها جلوگیری شود. یکی از سیستم‌های مهم برای شستشوی فیلترهای ممبران سیستم CIP در دستگاه‌های تصفیه آب صنعتی است. در این مقاله قصد داریم مراحل شستشوی CIP فیلترهای ممبران را با هم بررسی کنیم.

مراحل شستشوی CIP فیلتر ممبران

مراحل شستشوی رسوبات و جلوگیری از فولینگ فیلتر ممبران شامل موارد زیر است؛

۱- مخزن CIP و خطوط لوله را با آب تصفیه شده RO بشوئید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲- فیلترهای کارتریج پیش تصفیه را تعویض کنید.

۳- مخزن CIP را با آب تصفیه شده دستگاه RO بر مبنای حجم هدف ۱۵ تا ۲۰ گالن برای هر فیلتر ممبران ۸*۴۰ اینچ در سیستم در حال شستشو پر کنید. در مخزن CIP فضا را برای هر گونه افزودنی باقی بگذارید.

برای محلول‌های شستشو با PH بین ۲ تا ۱۱.۵، حداکثر دمای توصیه شده ۱۰۷ درجه فارنهایت است. مواد شیمیایی شوینده را اضافه کرده و در صورت نیاز مخلوط کنید. توجه داشته باشید که برخی از سیستم‌های CIP اجازه گردش مجدد محلول مخزن را با استفاده از پمپ انتقال می‌دهند.

برای حذف آهن یا مواد بیولوژیکی بی هوازی، شستشو باید در PH بین ۳.۸ و ۴.۲ انجام شود.

برای حذف رسوبات کربنات کلسیم، شستشوی ممبران باید در PH بین ۳.۸ تا ۴.۲ انجام شود.

برای حذف رسوبات سولفات کلسیم، شستشو باید در PH ۱ تا ۱۲ با استفاده از دو دستگاه اندازه گیری PH کالیبره انجام شود. این مشکل معمولاً در آخرین مرحله از RO حل می‌شود.

برای حذف مواد بیولوژیکی، خاک رس/ گل و لای و لجن، سیلیس یا جامدات آلی، شستشو باید در PH بین ۱۱.۷ تا ۱۱.۹ با استفاده از دو دستگاه اندازه گیری PH کالیبره شده انجام شود.

یکی از برند مطرح فیلتر ممبران در ایران فیلمتک است. جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره آن به سایت آبین مراجعه فرمایید.

۴- دستگاه RO را خاموش کنید و منبع آب ورودی را قطع کنید. تمام اتصالات و تنظیمات شیر را انجام دهید تا پمپ انتقال CIP بتواند محلول شستشو را به سیستم RO انتقال دهد. برخی از سیستم‌های تصفیه آب RO یک اتصال بین مرحله‌ای CIP را ارائه می‌دهند که باعث می‌شود مراحل غشا را به صورت جداگانه تمیز کرد. آب تصفیه شده RO باید به مخزن CIP هدایت شود. دریچه خروجی پمپ CIP را تقریباً ¼ باز کنید.

۵- پمپ انتقال CIP را با دریچه خروجی اش تنظیم کنید، تا آب خام از مرحله یا سیستم RO در حال شستشو جابجا شود. این کار را ادامه دهید تا نشانه‌ای از محلول تمیز کننده در خروجی با نظارت بر PH، رسانایی، دما وجود داشته باشد.

پمپ CIP را خاموش کرده و در صورت لزوم موقعیت شیر را تغییر دهید تا محلول برگشتی از مرحله یا سیستم به مخزن CIP منتقل شود. هنگام گردش در پرشروسل آخرین مرحله یا در کل سیستم، دریچه بای پس را باز کنید تا از هر گونه محدودیت در خط برگشت جلوگیری شود.

۶- پمپ انتقال CIP را مجدداً با دریچه گاز درگیر کنید تا محلول از طریق مرحله/ سیستم در حال شستشو ارسال شود، در حالی که آب غلیظ و تصفیه شده به مخزن CIP ارسال می‌شوند. به آرامی یک پورت آب تصفیه شده یکی از وسل های در حال شستشو را باز کنید تا جریان تایید شود.

۷- مدت زمان مورد نیاز برای گردش محلول برای هر مرحله به نوع فولینگ و شدت آن بستگی دارد. در صورتی که فولینگ کم باشد، ۳۰ دقیقه زمان گردش محلول می‌تواند کافی باشد، در حالی که زمان بیش‌تری برای فولینگ بیولوژیکی بی هوازی سنگین، رس، گل و لای و لجن و رسوبات کلسیم سولفات لازم است.

اطلاعات را در ابتدا و هر ۱۵ دقیقه در حین شستشو ثبت کنید. در صورت لزوم PH محلول شستشو یا میزان جریان را تنظیم کنید، تا دستور العمل های بالا برآورده شوند. اگر دمای محلول به ۱۰۷ درجه فارنهایت رسید، شستشو را متوقف کنید تا محلول خنک شود.

۸- مراحل ۶و ۷ را برای شستشوی مراحل باقیمانده تکرار کنید.

۹- بعد از گردش محلول در هر مرحله/ سیستم، محلول باقی مانده در مخزن CIP را به محل تخلیه مناسب هدایت کنید. برخی از گیاهان ممکن است نیاز داشته باشند که این محلول ابتدا قبل از تخلیه خنثی شود. اگر یک منبع آب تصفیه شده در دسترس است، مخزن CIP را شسته و پر کنید.

بیشتر: مشاهده محصولات آنتی اسکالانت آبین

۱۰- در صورتی که پیش فیلترهای RO دچار افزایش افت فشار در حین شستشو شده اند، آنها را تعویض کنید. سیستم RO را مجدداً به منبع آب وصل کنید و همه شیرها به جز شیر هدایت آب تصفیه شده به تخلیه یا به مخزن CIP را به حالت نرمال برگردانید. این شیر را نیز تا زمانی که کیفیتش مطابق با دستور العمل های آب فرایند مورد نیاز باشد نباید به حالت استاندارد برگردانید.

۱۱- وقتی عملکرد RO تثبیت شد، مجموعه کاملی از داده‌های عملیاتی آن را ثبت کنید.

توصیه می‌شود قبل از اجرای شستشوی سیستم و فیلترهای ممبران، روش‌های شستشوی غشای فیلتر ممبران را بررسی و رعایت کنید، زیرا این کار برای هر سیستم کمی متفاوت است. در صورتی که برای عملیات بهره برداری و نگهداری دستگاه تصفیه آب صنعتی نیاز به مشاوره دارید، می‌توانید از طریق شماره‌های زیر با کارشناسان وب سایت تصفیه آب abin.ir در ارتباط باشید.

۰۲۱-۲۲۲۲۸۱۱۶

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد

کد خبر 5332320

منبع: مهر

کلیدواژه: تصفیه آب آب آشامیدنی کسب و کار کسب و کار خرید آنلاین گروه صنعتی ایران خودرو ساختمان سازی کسب و کارهای اینترنتی لوازم خانگی گروه خودروسازی سایپا آموزش مجازی تعمیر لوازم خانگی سئو سایت شیرآلات شیائومی کاشت نهال و درخت تولید خودرو تصفیه آب صنعتی فیلتر ممبران آب تصفیه شده پمپ انتقال انجام شود مخزن CIP مخزن CIP باید در PH برای حذف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۵۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمپاشی دقیق‌تر و کم هزینه‌تر با پهپاد کشاورزی ایران ساخت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت: پهپاد کشاورزی، پرنده بدون سرنشینی است که می‌تواند با کاهش هزینه در امور سم‌پاشی و کاشت از آن استفاده کرد. این پهپاد‌ها توانایی حمل سم، کود مایع و انواع آفت کش‌های محصولات کشاورزی را با ظرفیت‌های ۱۰ و ۲۰ لیتری دارند. ‬ تاکنون فناوری ساخت این پهپاد تنها در انحصار کشور آمریکا بود و ایران به عنوان دومین کشور ارائه دهنده این فناوری در حال عرضه این محصول است.

امین طلائی‌زاده با اشاره به اینکه در فصل‌های گرم سال در شهر‌های جنوبی کشور به علت اینکه تبخیر محلول زیاد است امکان محلول‌پاشی در روز وجود ندارد؛ ادامه داد: این پرنده می‌تواند به راحتی در شب عملیات سمپاشی را انجام دهد و دوم اینکه می‌تواند سمپاشی را با سرعت حرکت خود تنظیم کند و این باعث می‌شود که محلول‌پاشی به صورت یکنواخت در تمام زمین اتفاق بیفتد.

‫وی در ادامه افزود: این پهپاد‌ها دارای سرعت و قدرت بالایی هستند به طوری که با پاشش یکنواخت روی کل زمین قادرند با ۱۰ لیتر محلول هر هکتار را محلول پاشی کنند؛ همچنین سرعت کار در مقایسه با روش سنتی ۱۰ برابر افزایش می‌یابد، مثلا در روش سنتی حداکثر تا ۵ هکتار را می‌توان در روز محلول پاشی کرد، اما با استفاده از این پهپاد‌ها تا ۵۰ هکتار در روز قابل محلول پاشی است؛ این سرعت پاشش به مبارزه با آفات و بیماری‌ها در زمان طلایی کمک به سزایی می‌کند. ‬

‫طلایی در ادامه با اشاره به اینکه این پهپاد‌ها کمک شایانی به صرفه جویی در مصرف آب و سم می‌کنند، خاطرنشان کرد: ۹۸ درصد در مصرف آب و ۳۰ در صد در مصرف سم صرفه جویی می‌شود. این پهپاد‌ها به صورت خودکار با سامانه‌های ماهواره‌ای حرکت می‌کنند و همه نقاط زمین را بطور یکنواخت پوشش می‌دهند و هیچ نقطه‌ای چند بار سم‌پاشی نمی‌شود و از دست نمی‌رود. در این پهپاد‌ها میزان پاشش با سرعت پهپاد تنظیم می‌شود که این امر باعث یکنواختی توزیع سم در هر هکتار می‌شود. ‬

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به اینکه این پهپاد بومی سازی شده، همتراز پهپاد‌های خارجی است افزود: پهپاد بومی سازی شده ۲۵ درصد از نمونه خارجی ارزان‌تر است و با تولید هر پهپاد می‌توان از خروج ارز ۱۰ تا ۱۵ هزار دلار ارز جلوگیری کرد؛ ضمن این که باعث اشتغال‌زایی هم می‌شود. عمده استفاده از این پهپاد‌ها در استان‌های خوزستان و فارس است. ‬

‫وی گفت: روش ما «بچ پروداکت» است، به این معنا که باتوجه به نیاز مشتری مدل خاصی طراحی می‌شود. حتی ویژگی گرده افشانی که در نمونه‌های خارجی این محصول وجود ندارد در نمونه داخلی دیده می‌شود و با توجه به نیاز مشتری این قابلیت روی پهپاد قرار می‌گیرد. ‬

در گذشته که به روش‌های سنتی سم‌پاشی مزارع انجام می‌گرفت، مشکلات فراوانی گریبان‌گیر کشاورزان بود. به عنوان مثال در روشی که با سم‌پاش عملیات محلول پاشی انجام می‌شد، به دلیل تماس مستقیم با سم، سلامتی این افراد بسیار به خطر می‌افتاد و پس از مدتی مجبور به رها کردن کار خود می‌شدند و یا در روش دیگر که از تراکتور‌ها استفاده می‌شد، ۲۰ تا ۳۰ درصد محصول زیر چرخ‌های تراکتور آسیب می‌دید و به کشاورز ضرر وارد می‌کرد، که در بسیاری از موارد کشاورز از محلول پاشی و سم پاشی مزرعه منصرف می‌شد. ‬

‫این شرکت دانش بنیان کشاورزی با ساخت پهپاد محلول پاش کشاورزی توانسته است این مشکلات را برطرف کند، به طوری که این پهپاد‌ها می‌توانند با محلول پاشی مزارع با سرعت و دقت بالا و هزینه کم و همچنین به حفظ سلامت نیروی انسانی در امر سم پاشی کمک کنند. ‬

این پهپاد که ۲۵ درصد از نمونه‌های خارجی ارزان‌تر است، دارای ویژگی‌هایی است که در نمونه‌های مشابه خارجی آن وجود ندارد.

دیگر خبرها

  • قیمت کولر صنعتی | 2 سال گارانتی | شرایط چک و اقساط
  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج
  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران
  • ابداع صفحات خورشیدی خم شونده و قابل شستشو 
  • سمپاشی دقیق‌تر و کم هزینه‌تر با پهپاد کشاورزی ایران ساخت
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • عملکرد فیلتر ممبران در دستگاه تصفیه آب
  • نبرد تاکتیکی استقلال و تراکتور/ آبی‌ها چگونه در غیاب حسینی از دروازه‌شان محافظت می‌کنند؟