Web Analytics Made Easy - Statcounter

کشورهای اروپایی می‌خواهند هر آنچه در قدرت دارند برای مواجهه با طرح جنجالی فیفا به کار گیرند

بیش از 12 کشور اروپایی در حال بررسی جوانب امر برای خروج از فیفا هستند تا آخرین تلاششان برای مقابله با طرح بحث برانگیز جام جهانی دوسالانه را صورت داده باشند. 

طرفداری| این خبر از سوی اِسوشییتد پرس (AP) منتشر شده که مدعی شده خبر را از 2 شخص مطلع در این خصوص، دریافت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جیانی اینفانتینو رئیس فیفا دیروز (سه شنبه) در خصوص طرح جام جهانی دوسالانه با روسای 55 کشور اروپایی صحبت تلفنی داشته که اکثر آنها اعلام در خصوص تغییرات این بازی جهانی، مخالفت کرده اند. 

پشت پرده، یوفا به خوبی از بررسی جوانب امر توسط چندین کشورهای اروپایی برای خروج از فیفا برای خبر دارد. دو فرد مطلع که با AP ارتباط برقرار کرده اند، این اطلاعات را به شرطی در اختیار این رسانه بین المللی قرار داده اند که هویت شان مخفی بماند. همچنین بیانیه مشترکی که از سوی فدراسیون های فوتبال شمال اروپا شامل دانمارک، سوئد، نروژ، فنلاند، ایسلند و جزایر فارو منتشر شده است:

اگر اکثریت اعضای فیفا تصمیم بگیرند پیشنهاد جام جهانی دوسالانه را بپذیرند، فدراسیون های فوتبال شمال اروپا باید اقدامات و سناریوهای لازمی که به استانداردهای ما نسبت به طرح فیفا، نزدیک تر است را در نظر بگیرند. 

این تهدید از سوی این کشورهای اروپایی، به نوعی تایید تهدید به خروج از فیفا است که AP فاش کرده است. اینفانتینو که برای جلب حمایت اعضای فیفا برای برگزاری جام جهانی دوسالانه، با آرسن ونگر همکاری می کند، بر این تفکر است که کوتاه کردن فاصله بین دو دوره جام جهانی، سبب حضور کشورهای بیشتر در این رقابت ها می شود. با این حال، کشورهایی چون فنلاند و جزایر فارو که هیچ وقت در جام جهانی حضور نداشته اند هم با این طرح مخالفند. 

خروج از فیفا تاثیری بر حق و حقوق کشورهای اروپایی برای شرکت در رقابت های زیر نظر یوفا ندارد. براین اساس، جبل الطارق که در سال 2013 به عضویت یوفا درآمد و در بازی های قاره ای شرکت می کند، تا 3 سال بعد از آن، هنوز به عضویت فیفا درنیامده بود. 

هر کشوری که بخواهد از فیفا خارج شود، حمایت رئیس یوفا، الکساندر چفرین، را خواهد داشت. او بعد از ارائه طرح جام جهانی دو سالانه، ایده بایکوت کردن جام جهانی را مطرح کرده بود. خروج کشورها از فیفا اتفاقی بی سابقه در تاریخ فوتبال خواهد بود و قطعا بدون حمایت یوفا، انجام این کار صرفا از سوی چند فدراسیون، عملی نخواهد بود. یوفا با وجود این که فقط یکی از 6 کنفدراسیون زیر نظر فیفا به حساب می رود، درآمد بیشتری نسبت به فدراسیون جهانی فوتبال دارد. فیفا در هر چرخه 4 ساله، 6 میلیارد دلار درآمد دارد در حالی این عدد برای یوفا و به دلیل برگزاری سالانه لیگ قهرمانان، 14 میلیارد دلار است. 

فیفا طی این هفته، جلسات آنلاینی با تعدادی از سرمربیان تیم های ملی برگزار کرد تا افزایش تیم ها از 32 به 48 تیم در جام جهانی 2026 و برگزاری مجدد این تورنمنت در سال 2028 را با آنها درمیان بگذارد و نظراتشان را بشنود. این در حالی است که یوفا اقدامات لازم برای تعیین میزان یورو 2028 را شروع کرده و این برنامه ها می تواند یوفا را در درگیری مستقیم با یوفا قرار دهد. 

همچنین جام جهانی 2028 دقیقا باید قبل از المپیک 2028 لس آنجلس برگزار شود و در نتیجه حامیان مالی المپیک و جام جهانی شامل ویزا و کوکاکولا در دو رویداد بسیار نزدیک به هم، دچار چالش خواهد کرد. براین اساس، کمیته بین المللی المپیک هم مخالف جام جهانی دوسالانه است و این را به طور علنی اعلام کرده است. 

فیفا هنوز تاریخ مشخصی برای تعیین تکلیف طرح جام جهانی دوسالانه اعلام نکرده، ولی احتمالا در جلسه 211 عضو فیفا در ماه دسامبر (دی ماه) پیشرفت هایی در این خصوص رخ خواهد داد. 

بیشتر بخوانید:

برنامه فیفا برای برگزاری دوسالانه جام جهانی از سال 2026 آرسن ونگر: جام جهانی دوسالانه با ایده سوپرلیگ، تفاوت بنیادین دارد فوتبال آسیا حامی اصلی تغییرات ونگر به دنبال تغییر گسترده در تقویم بازی‌های ملی است

اخبار داغ 

رونمایی از همسر زیبای احسان علیخانی ! / خودش در اینستاگرام پست گذاشت! + عکس دعوت رسمی رمال ها به فدراسیون دانش بنیان! با اولین مربی ایرانی شاغل در لالیگا از پیشنهاد تیم ملی تا رویاهای بزرگ مهدی طارمی بهترین بازیکن دیدار پورتو - میلان سیمئونه: هیچوقت بعد از بازی با کسی دست نمی دهم

منبع: طرفداری

کلیدواژه: جام جهانی دوسالانه کشورهای اروپایی خروج از فیفا جام جهانی دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۶۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب‌های نیلگون، روی پرده نقره‌ای

گرچه گذشته از معدود آثاری نظیر «جنگ نفتکش‌ها» دست سینمای ایران از ساخت فیلم‌هایی با محوریت خلیج فارس خالی‌ست، اما این دریای ناپیدا از کران، همواره بستر ساخت آثاری با مضامین گوناگون از جنگی تا تاریخی بوده است؛ یک موقعیت خاص جغرافیایی با جاذبه‌های چشم‌نواز دیداری که هر کارگردانی را برای بهره از بحر گرم و نیلگونش وسوسه می‌کند.

«ناخدا خورشید» از آثار دوست‌داشتنی سینمای ایران به کارگردانی ناصر تقوایی یکی از آن فیلم‌هاست که لنج ناخدایش در آب‌های نیلگون خلیج همیشه فارس در گذر است. رسول ملاقلی‌پور نیز برای ثبت سکانس‌های جنگی چهارمین فیلم بلند سینمایی خود با نام افق به آب‌های گرم دریای جنوب متوسل شده است تا هجوم رزمنده‌های ایرانی به اسکله راداری عراق در جریان هشت سال دفاع مقدس را در چنین فضایی تصویر کرده باشد.

امیرو در «دونده» امیر نادری از دیگر شخصیت‌هایی‌ست که یاد خلیج فارس را در اذهان سینمادوستان زنده می‌کند. گرچه نظیر سایر فیلم‌ها پهنای بی‌کران آب‌های آبی جنوب منظور مخاطب نمی‌شود، اما خلیج فارس، از مضامین اصلی داستان و عبور از آن دغدغه مهم «امیرو» است. «موج مرده» به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا نیز راوی روزهای پایانی خدمت یکی از فرماندهان نیروی دریایی است که اتفاقات عجیبی را در دل دریای خلیج فارس پشت سر می‌گذارد.

اما سهم قاب‌های محمد بزرگ‌نیا از آب‌های نیلگون خلیج همیشه فارس، بیش از هر کارگردان دیگری بوده است. «کشتی آنجلیکا» دومین تجربه فیلم‌سازی این کارگردان، به بهانه غرق شدن کشتی محمول طلا و نقره در آب‌های جنوب می‌گذرد. همچنین محمد بزرگ‌نیا به سال 1372، «جنگ نفتکش‌ها» را کلید می‌زند، فیلمی که سهم خلیج فارس به‌واسطه جنگ ایران و عراق که دامنه‌اش تا آب‌های گرم جنوب کشیده شده، بیش از قاب و تصویر است.

«راه آبی ابریشم»، اثری پر بازیگر که به سفر طولانی یک ناخدا برای رساندن مال‌التجاره‌ای به چین می‌پردازد، سومین فیلم محمد بزرگ‌نیا با نقش‌آفرینی پهنه بی‌کران دریای جنوب است. در این فیلم، سفر پرماجرای ناخدا از آب‌های نیلگون خلیج فارس آغاز می‌شود.

خلیج فارس هنوز از سینمای ایران طلب دارد و باید خیلی بیشتر سهمش را از سینمای ایران بگیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • بازگشت ویسنته دل‌بوسکه به فوتبال اسپانیا
  • پشت پرده محبوبیت تیلور سوئیفت در ایران
  • پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش
  • پست جدید جیانی اینفانتینو کنار مهدی تاج؛ تبریک به ایران + عکس
  • «از خارجی‌ها همه جا» تا «بنی آدم اعضای یک پیکرند» در دوسالانه هنر ونیز
  • هشدار فیفا به محرومیت رئال، بارسا و تیم ملی اسپانیا
  • آب‌های نیلگون، روی پرده نقره‌ای
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • صحبت های زهره هراتیان درباره درگذشت دکتر اشرفی: هر مسابقه‌ای باید تحت نظر فیفا باشد؛ آمبولانس و دکتر آنجا نبود!
  • تبریک اینستاگرامی رییس فیفا به قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران