Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@16:17:12 GMT

حجم سرمایه‌گذاری در استان مرکزی ۲ برابر شده است

تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۴۷۷۰۶

حجم سرمایه‌گذاری در استان مرکزی ۲ برابر شده است

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری مرکزی، سید « علی آقازاده»، افزود:  ۴ طرح جدید سرمایه‌گذاری امسال به ارزش ۴۲ میلیون و ۱۵۴ هزار دلار در این استان جلب شده است.

وی بیان کرد: این طرح‌ها شامل سرمایه‌گذاری شرکت «پوراطب گستر ایرانیان» از کشور امارات متحده عربی در زمینه تولید مکمل‌های غذایی به ارزش ۱۸ میلیون ۶۳۰ هزار دلار واقع در شهرستان زرندیه، طرح سرمایه‌گذاری «داروسازی داروگستر مایسا» از کشور امارات متحده عربی در زمینه تولید مکمل‌های غذایی به ارزش ۲۱ میلیون و ۷۱۲ هزار دلار واقع در شهرستان زرندیه، طرح سرمایه‌گذاری شرکت « دینا استیل کاوه» از کشور چین در زمینه تولید قاشق و چنگال به ارزش ۱۶۲ هزار دلار در شهرستان ساوه و طرح سرمایه‌گذاری « مقره‌سازی ایران» از کشور امارات متحده عربی در زمینه تولید مقره سرامیکی به ارزش یک میلیون و ۶۵۰ هزار دلار واقع در شهرستان ساوه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان مرکزی ادامه داد: سه طرح سرمایه‌گذاری مصوب سال‌های قبل نیز در مجموع به میزان ۹ میلیون دلار منابع سرمایه‌ای شامل شرکت گلاب سرخ فرو آلیاژ از کشور هندوستان به میزان هفت میلیون و ۸۰۰ هزار دلار در زمینه تولید شمش فولاد واقع در شهرستان ساوه، شرکت آپادانا دارو از کشور افغانستان به میزان ۳۰۰ هزار دلار در زمینه تولید دارو واقع در شهرستان زرندیه، شرکت افق تولید دارو پارس از کشور انگلستان به میزان ۹۰۰ هزار دلار در زمینه تولید دارو واقع در شهرستان ساوه در زمینه‌های مختلف اقتصادی استان مرکزی وارد و به کارگیری شده‌اند.

 آقازاده بیان کرد: طبق گزارش کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد، اقتصاد جهانی ۲ سال اخیر شاهد کاهش ۳۵ درصدی جریان سرمایه‌گذاری بوده است و از سوی دیگر وجود استمرار تحریم‌ها و شرایط منبعث از پاندمی کرونا، امید به جلب و جذب سرمایه‌های خارجی را در کشور ما نیز کاهش داده است.

استان مرکزی دارای حدود سه هزار واحد صنعتی بزرگ، متوسط و کوچک به عنوان پایتخت صنعت ایران شناسایی شده است.

برچسب‌ها اراک استان مرکزی وزارت کشور استانداری مرکزی سیدعلی آقازاده

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک استان مرکزی وزارت کشور اراک استان مرکزی وزارت کشور استانداری مرکزی سیدعلی آقازاده طرح سرمایه گذاری شهرستان ساوه واقع در شهرستان زمینه تولید هزار دلار استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۷۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور

سهیل محمودیان کارشناس انرژی در مورد خنثی سازی تحریم ها از طریق فروش بی سابقه نفت خام با کمک دیپلماسی فعال انرژی به خبرنگار قدس گفت: ایران با افزایش صادرات نفت خام خود به سطوح بی سابقه در 6 سال گذشته و جذب سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود، با موفقیت تاثیر تحریم ها را خنثی کرده است. ایران طی سال‌ها با تحریم‌های متعددی به‌ویژه صادرات نفت خود مواجه بوده است که توانایی این کشور را برای فروش نفت خام خود در بازار بین‌المللی محدود کرده است. با این حال، ایران در سال‌های اخیر توانسته است با اعمال سیاست‌های جدید و نوین در بخش نفت و گاز بر این چالش‌ها فائق آید.

وی ادامه داد: یکی از عوامل اصلی موفقیت استراتژی بازاریابی نفت ایران، متنوع‌سازی پایگاه مشتریان آن است. ایران فعالانه به دنبال بازارهای جدید برای نفت خام خود بوده است و وابستگی خود را به خریداران سنتی کاهش داده است. ایران با کاوش در بازارهای جدید و ایجاد مشارکت های بلندمدت با خریداران، توانسته صادرات نفت خام خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. این رویکرد به ایران کمک کرده تا به درآمد سالانه 35 میلیارد دلاری برسد که بالاترین میزان در 6 سال گذشته است. علاوه بر این ایران با جذب سرمایه گذاری خارجی در جهت توسعه میادین و زیرساخت های نفتی خود توانسته ظرفیت تولید نفت خود را افزایش داده تا بتواند تقاضای فزاینده نفت خام خود را در بازار بین المللی برآورده کند. این امر نه تنها حجم صادرات ایران را افزایش داده است، بلکه کیفیت و رقابت پذیری فرآورده های نفتی این کشور را نیز افزایش داده است.

محمودیان با اشاره به جذب 5.5 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی با وجود تشدید تحریم ها گفت: ایران علاوه بر بازاریابی موفق نفت ایران، به نقاط عطف قابل توجهی در جذب سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود نیز دست یافته است. علیرغم تحریم های اعمال شده بر این کشور، ایران موفق به جذب سطوح بی سابقه ای از سرمایه گذاری خارجی در بخش انرژی خود به ویژه در صنعت نفت و گاز شده است. در سال گذشته، بخش نفت و گاز کانون اصلی سرمایه گذاری خارجی بود که مجموع آن به 5.5 میلیارد دلار رسید که بالاترین میزان در سال های اخیر است. روند صعودی سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز ایران را می توان ناشی از تلاش دولت برای ایجاد فضای مساعد برای سرمایه گذاران خارجی دانست. دولت سیزدهم سیاست‌هایی را برای ساده‌سازی فرآیند سرمایه‌گذاری و ایجاد مشوق‌هایی برای جذب سرمایه‌های خارجی در بخش انرژی اجرا کرده است. ایران با ارائه شرایط جذابی مانند معافیت های مالیاتی، اجاره زمین با یارانه و روش های تایید ساده، توانسته طیف متنوعی از سرمایه گذاران را از سراسر جهان جذب کند.

این کارشناس انرژی ادامه داد: علاوه بر این، ایران در راستای توسعه مشارکت های استراتژیک با شرکت های خارجی برای استفاده از تخصص و منابع آنها در صنعت نفت و گاز کار کرده است. ایران با همکاری شرکت‌های بین‌المللی توانسته است به فناوری‌های جدید و راه‌حل‌های نوآورانه برای ارتقای توان و کارایی تولید خود دست یابد. این امر نه تنها از نظر افزایش تولید نفت و گاز به نفع ایران بوده است، بلکه به رشد و توسعه کلی بازار انرژی این کشور نیز کمک کرده است.

وی افزود: دیپلماسی هوشمندانه انرژی دولت سیزدهم، تمرکز بر خنثی‌سازی تحریم‌ها را با رسیدن به سقف‌های فروش روزانه نفت خام در 6 سال گذشته و شکستن رکوردها در جذب سرمایه‌گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود با موفقیت به سرانجام رسانده است. ایران از طریق استراتژی‌های بازاریابی موثر، تنوع بخشی به مشتریان و سرمایه‌گذاری در فناوری‌های مدرن و در نتیجه تمرکز بر بازطراحی تجارت انرژی کشور، فروش نفت خود را به زمان برجام برساند م درآمد ارزی را نیز حدود دو برابر کند. رکوردشکنی های ایران در فروش نفت خام و سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز پیامدهای مهمی برای آینده بازار انرژی کشور دارد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • روس‌ها متقاضی سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود
  • نخستین نشای مکانیزه برنج در شفت انجام شد
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیاردی درشهرستان گرمه
  • خرما و آبزیان بوشهر در نمایشگاه اکسپو در تهران عرضه می‌شود
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت
  • زمینه مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری در لرستان فراهم شود
  • تأکید وزیر کشور برای زمینه سازی مشارکت مردم در سرمایه گذاری