Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،روز گذشته مهران غفوریان، بازیگر سینما و تلویزیون به‌دلیل عارضه قلبی تحت عمل جراحی قرار گرفت که موفقیت‌آمیز بوده است، با این وجود با انتشار این خبر بسیاری از کاربران فضای مجازی حمله قلبی او را به کاهش وزن شدیدی که طی ماه‌های گذشته داشته است ارتباط دادند، مسئله‌ای که اگرچه ممکن است درباره بیماری مهران غفوریان صحت نداشته باشد اما تصور ایجاد عارضه قلبی در شرایط کاهش وزن‌های شدید چندان دور از انتظار نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درهمین‌باره، دکتر کوروش جعفریان، متخصص رژیم غذایی و تغذیه می‌گوید: «یکی از عوارض کاهش وزن‌های ناگهانی مشکلات قلب و عروق است. مطالعات نشان می‌دهد وقتی فرد وارد رژیم‌های سخت می‌شود نظم و عملکرد قلب او دچار اختلال خواهد شد، همچنین رگ‌های خون رسان قلب هم می‌توانند با مشکلات مواجه شوند. حتی مطالعاتی نشان داده که ممکن است بافت چربی داخل قلب با کاهش سریع وزن افزایش پیدا کند، خیلی از این افراد با بی‌نظمی ضربان قلب مواجه می‌شوند و حتی ممکن است در معرض نارسایی قلبی هم قرار بگیرند و این عارضه قلبی ممکن است کشنده باشد.»

دراین میان باید گفت اگرچه اضافه وزن می‌تواند سبب کاهش سلامتی شود، اما تلاش برای کاهش وزن با روش‌های غیر استاندارد خودش تهدید کننده سلامتی است، روش‌هایی که به‌نظر می‌رسد تحت تاثیر فضای مجازی و تبلیغات برخی افراد پر نفوذ در جامعه مانند بازیگران پر مخاطب شده‌اند. جعفریان با اشاره به روش‌های استاندارد کاهش وزن بیان می‌کند: «اگر کسی می‌خواهد در برنامه کاهش وزن قرار بگیرد حتما باید استانداردهای مدنظر را رعایت کند. یکی از استانداردها این است که الگوی کاهش وزن، یک الگوی منطقی باشد. امروز ما شاهد هستیم در فضای مجازی انواع مختلفی از تبلیغات‌های کاهش وزن وجود دارند، تبلیغات‌هایی که درباره ۱۵ الی ۲۰ کیلو کاهش وزن در یک ماه صحبت می‌کنند که هرکسی را تحریک می‌کند حداقل یک بار آن روش‌ها را امتحان کند. این روش‌ها از نظر تغذیه قابل قبول نیستند اما متاسفانه چون در این مسیر پول و البته جهل وجود دارد و افراد برای کاهش وزن دنبال میان‌بر هستند سراغ این برنامه‌ها می‌روند.»

وی ادامه می‌دهد: «این رژیم‌هایی که در بازار هستند ممکن است کمک کند فرد در ماه اول کلی وزن کم کند، فرد هم از این وضعیت خوشحال است، نکته جالب این‌که همین افراد می‌روند این رژیم‌ها را تبلیغ می‌کنند، هزاران نفر دارند سرکیسه می‌شوند که فلان هنرپیشه پیش فلان استاد رفته و وزن کم کرده است، درحالی‌که آن‌طرف حتی استاد هم نیست و چون از آن هنرپیشه دارد سوء استفاده می‌کند به او استاد گفته می‌شود. متاسفانه همین مسئله سبب شده مردم بیشتر سراغ این افراد بروند تا اساتیدی که عمر خودشان را در این زمینه گذاشته‌اند و تجربه لازم دارند.»

حالا تمایل برای رها شدن از وزن اضافه سبب شده افراد جامعه رژیم‌های سخت و طاقت‌فرسایی را انتخاب کنند، رژیم‌های غذایی که متخصص تغذیه معتقد است خارج از استاندارد هستند. جعفریان در مقایسه میان یک رژیم غذایی استاندارد و غیر استاندارد از حداکثر وزنی که می‌شود در یک ماه کاهش داد می‌گوید: «در برخی از این روش‌های غیراستاندارد گفته می‌شود فرد روزانه ۶۰۰ تا ۷۰۰ کالری بیشتر دریافت نکند، فردی با این رژیم ممکن است در ماه ۱۵ کیلو وزن کم کند که طبیعی است، از موارد دیگر رژیم‌های سختی است که به آن روزه‌داری می‌گویند، در این رژیم به فرد می‌گویند ده روز گل سرخ، یا فقط یک ماده

غذایی خاص را مصرف کند، اما حرف ما این است که در بهترین شرایط نباید بیشتر از ۴ کیلو کاهش وزن در ماه اتفاق بیفتد، که حتی ممکن است برای افراد با بیماری‌های متعدد این مقدار به ۲ کیلو کاهش پیدا کند، مانند افرادی که پوکی استخوان دارند، بنابراین استاندارد این است که ما بتوانیم وزن فرد را یک کیلو در هفته کاهش دهیم.»

همان‌طورکه گفته شد کاهش ۴ کیلو وزن در ماه می‌تواند یک کاهش وزن استاندارد باشد. اما تلاش برای افزایش بیشتر وزن عوارضی به‌همراه دارد که جعفریان پیش‌تر درباره مشکلات قلبی توضیحاتی را مطرح کرد، او با اشاره به سایر عوارضی که ممکن است یک کاهش وزن غیراستاندارد ایجاد کند به خبرآنلاین می‌گوید: «کاهش وزن غیراستاندارد یکسری عوارض دارد، اولین عارضه ساده آن این است که فرد معمولاً از نظر پتاسیم، منیزیم و گاهی کلسیم به‌شدت دچار افت می‌شود، در این حالت میزان آب داخل بدن بهم می‌ریزد، حتی ممکن است تعادل جسمی و روحی فرد را هم تحت تاثیر قرار دهد.»

وی ادامه می‌دهد: «یک عارضه که خیلی شایع است سنگ صفرا است، وقتی فرد ناگهانی وزن کم می‌کنم، کبد کلسترول بدن را آزاد می‌کند، چون این میزان کلسترول وارد خون شده است باید از بدن دفع شود، چنین وضعیتی سبب می‌شود فشار روی کیسه صفرایی بیاید و باعث رسوب به شکل سنگ شود. خیلی از افرادی که کاهش وزن ناگهانی داشتند گاهی برای سنگ کسیه صفرا مجبور به جراحی می‌شوند. باید گفت یک عارضه خفیف و دراز مدتی که وجود دارد پوکی استخوان است، همچنین این افراد می‌توانند گرفتار مشکلات روحی و روانی شوند.»

این متخصص تغذیه در پایان پیشنهاد کرد: «باید جلوی چاقی را از دوره‌ی کودکی گرفت، اگر در آن دوران چنین کاری انجام دادیم که کار بسیار اساسی انجام شده است، اگر به مراحل نوجوانی، جوانی و بزرگسالی رسید شرایط فرق می‌کند، لذا باید سعی کرد با تغییر رفتار فرد روند کاهشی وزن را برای او در نظر نگرفت نه این‌که دنبال رژیم‌های متنوع باشیم که با کلی آسیب‌های جسمی و روحی، خروجی آن مطمئناً یک کاهش وزن پایدار نخواهد بود.»

منبع:خبر آنلاین

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رژیم غذایی مهران غفوریان سکته قلبی کاهش وزن رژیم ها روش ها وزن کم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۸۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ حزب لیبرال دموکرات انگلیس در گزارشی اعلام کرد بیمارانی که دچار سکته قلبی در انگلیس می‌شوند باید بیش از ۲۴ ساعت معطل بمانند تا آمبولانس اورژانس سر برسد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، براساس گزارشی که حزب لیبرال دموکرات‌ها امروز منتشر کرد، پارسال در انگلیس، اهداف خدمات آمبولانس، در همه سازمان‌های بهداشت و درمان این کشور، محقق نشد. براساس این گزارش، هدف وزارت بهداشت و درمان انگلیس این است که در موارد حاد، از جمله سکته‌های مغزی یا قلبی، آمبولانس‌ها در مدت ۱۸ دقیقه سر بالین بیمار برسند که تقریب در همه مناطق، پارسال چنین نشد.
در گزارش حزب لیبرال دموکرات‌های انگلیس آمده است مثلا در دو مورد در مناطق وارینگتون (Warrington) و استافوردشایر (Staffordshire) افرادی که خونریزی داشتند، بیش از ۲۵ ساعت منتظر آمبولانس ماندند.
ایندیپندنت نوشت جولیان هارتلی (Julian Hartley)، میدر عامل تامین خدمات در سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس می‌گوید با توجه به کمبود نیروی انسانی، کاهش امکانات، همراه با افزایش درخواست ها، دولت انگلیس باید فورا بودجه بهداشت و درمان را افزایش دهد. وی افزوده در حالی که تقاضا برای خدمات بهداشتی و درمانی هیچ گاه تا این اندازه فراوان نبوده است، مدیران بیمارستان‌ها و آمبولانس‌ها تلاش می‌کنند تا تاخیر‌ها را کم کنند.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، ماه گذشته یک شرکت خصوصی که اخیرا در منطقه شرق انگلیس فعالیت می‌کند، برای اعزام آمبولانس، از هر بیمار ۹۹ پوند می‌گیرد. این روزنامه نوشت پارسال ۳۴ هزار بیمار در درون آمبولانس‌ها در بیرون از بیمارستان‌های انگلیس منتظر ماندند تا در اورژانس بیمارستان‌ها پذیرش شوند و آسیب دیدند.
بر اساس گزارش ماه پیش سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس، هفت میلیون بیمار در این کشور در فهرست انتظار آغاز درمان در بیمارستان‌های دولتی انگلیس اند.

دیگر خبرها

  • ۲۰ دلیل برای این‌که تخم‌مرغ و پنیر را باهم نخورید
  • خواص باور نکردنی نوشیدن جوش شیرین
  • فیلم| شوخی جالب با رونالدو/رونالدو از ترس سکته کرد
  • بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟
  • مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می دهند
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • مواد غذایی ضد التهاب
  • دلیل و عوارض بیماری ترانه علیدوستی چیست؟
  • درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟
  • سندرم درس (DRESS) چیست؟ / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟