Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران بر تبدیل مجتمع گاز پارس جنوبی به برند بین‌المللی در کلاس جهانی تاکید و اعلام کرد: از هرچه که سبب شود این مجموعه به سمت بالا هدایت شود حمایت خواهم کرد.
به گزارش خبرنگار اعزامی شانا به عسلویه، مجید چگنی امروز (چهارشنبه، 28 مهرماه) پس از بازدید از پالایشگاه‌های اول و هشتم شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی و واحد بودارکننده، در نشستی با مدیران و مسئولان ارشد این مجتمع گازی ضمن تبریک به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص) و هفته وحدت، گفت: ما باید افقی را برای مجتمع گاز پارس جنوبی ببینیم، زیرا به‌دنبال تثبیت این شرکت هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: به لطف خدا نیروهای بسیار متخصص و خوبی از نظر کمی و کیفی در این مجموعه فعال هستند، نفراتی که از اینجا به بخش‌های دیگر مانند ستاد شرکت ملی گاز رفته‌اند منشا خیر بودند و بسیار تحول‌آفرین شدند. اینها مراحلی است که برای رشد این سازمان پیش روی ماست و سبب افتخار است که نیروهای بسیار خوبی در مجتمع گاز پارس جنوبی فعال هستند.
معاون وزیر نفت در امور گاز تصریح کرد: مجتمع گاز پارس جنوبی اکنون مراحل رشد خود را می‌گذارند و پالایشگاه‌ها تقریبا در حال تکمیل هستند و ما پالایشگاه جدیدی نخواهیم داشت. مجموعه پارس جنوبی به طور تقریبی در حال تکمیل و در سطح خشکی کار زیادی ندارد، ان‌شاالله این سازمان در مرحله رشد یک پله دیگر بالا می‌رود اما در مجموع در همه این مراحلی که طی کرده‌ است چه از نظر تربیت نیروهای متخصص و چه در تامین انرژی که ماموریت اصلی آن است و چه در حوزه خدمات فنی و مهندسی بسیار خوب بوده است.
چگنی تاکید کرد: بچه‌های ما در اینجا توانمندی را دارند که هرکجا بروند بتوانند یک پالایشگاه را اداره و حتی بتوانند راه‌اندازی کنند و من می‌دانم که کارکنان مهندسی ما این توانایی را دارند که در جاهایی بتوانند پالایشگاهی را از صفر بسازند و اینها همه‌ افتخار و سرمایه نظام است و برای یک شخص نیست. 
وی ادامه داد: نظام تصمیم گرفته که در این منطقه ماموریت‌هایی را به سازمان‌هایی محول کند و این سازمان‌ها به رشد و بلوغی رسیده‌اند که سبب افتخار شده است. این مراحل طی شده و اکنون به اینجا رسیده و ما اکنون باید دورنمای دیگری را برای آن متصور شویم، نباید به این فکر کنیم که متوقف شویم یا از سرعتمان کاسته شود. 
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران همچنین اظهار کرد: به نظر من یکی از مراحلی که این سازمان باید در برنامه‌های کلان خود پیش‌بینی کند (البته بعضی از این برنامه‌ها در ستاد به عهده ماست و یکسری دیگر از این برنامه‌ها به عهده اینجاست)، این است که در غایت کار مجتمع گاز پارس جنوبی برند شود که در تمام دنیا آن را به عنوان برند گازی کشور بشناسند. 
چگنی گفت: ما باید زمینه‌های مختلف از نیروی انسانی گرفته تا بحث اچ‌اس‌ئی تا بحث گازرسانی و مهندسی و بحث‌های مختلف را آماده کنیم تا با کمترین هزینه بیشترین سود را ببریم. 
وی افزود: اگر قرار باشد مجتمع گاز پارس جنوبی برند شود ما باید به ناچار به سمت بیزینس یونیک حرکت کنیم، یعنی به این سمت برویم که برای محصولات درصدی را به مرور تعیین کنیم و بگوییم این محصول تولید می‌شود و باید این مقدار آن به اینجا برای توسعه‌های سرمایه‌گذاری و توسعه‌های نیروی انسانی و توسعه‌های مختلف برگردد و اینطور نباشد که از بالا بودجه بدهند.
معاون وزیر نفت در امور گاز تصریح کرد: استانداردها می‌تواند فراتر از استانداردهای منطقه‌ای و ملی باشد و باید بین‌المللی باشند؛ اینجا شرکت مجتمعی است که می‌تواند یک برند بین‌المللی باشد و نیرو برای راه‌اندازی پالایشگاه‌ها بفرستد، می‌تواند به یکسری از تولیداتش افتخار کند که به طور مثال کیفیت این تولید من اینگونه است. اینکه ما هر روز به اینجا بیاییم و برویم فایده ندارد، ما باید برای این مجتمع گاز پارس جنوبی افقی را ببینیم، ما واقعا چنین شرکتی با این همه مجتمع و تولید نداریم، نیروها و مدیرهایمان باید در سطح کلاس جهانی باشند.
چگنی تاکید کرد: ما باید از بهترین دانشگاه‌ها جذب نیرو کنیم، برای برندینگ شدن نباید هرکسی را داخل آوریم و هرکسی را مسئول یا مدیر کنیم. باید خیلی کار کرد و این سبب می‌شود که همیشه در حال حرکت به سمت افقی باشیم که ترسیم کرده‌ایم اما اگر پالایشگاه‌های ما فقط یک تولیدی را انجام دهند و ما هر روز درگیر کارهای روزمره باشیم فایده ندارد. باید چیزهای دیگر را هم همراه اینکارها انجام دهیم و افق‌های دیگر را ببینیم. 
وی یادآور شد: من از همه پیشنهادهای راهبردی، کلان و محوری حمایت می‌کنم یعنی از هرچیزی که سبب شود مجتمع گاز پارس جنوبی به سمت بالا هدایت شود حمایت خواهم کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مجتمع گاز پارس جنوبی پالایشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۹۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیباترین تصاویر از خلیج فارس | ببینید

به گزارش همشهری آنلاین، پرتغالی‌ها نخستین استعمارگرانی بودند که به خلیج‌فارس هجوم آوردند و بخش‌های عمده‌ای از جزایر و بنادر آن را تصرف و به پایگاه‌های نظامی و حکمرانی خود تبدیل کردند، اما حکومت مرکزی ایران در زمان شاه عباس صفوی، امام قلی‌خان، سردار مبارز خود را با سپاهش روانه مبارزه با استعمارگران در جزیره هرمز کرد و این فرمانده شجاع به کمک نیروهای مردمی با تجاوزگران و استعمارگران پرتغالی موفق به شکست آنها و بیرون راندنشان از جزیره هرمز و خلیج‌فارس شد.

به این ترتیب و سرانجام پرچم کشور استعمارگر، پس از یکصد و۱۷سال تسلط استعماری و نظامی بر منطقه‌ای سوق‌الجشی از خطه دلیرپرور ایران، توسط دلاور دیگری از این دیار فرود افتاد و به جای آن، بار دیگر پرچم پرافتخار ایران در خلیج‌فارس برافراشته شد.

بیشتر بخوانید: سفر در بهشت اردیبهشت | پیشنهادهایی برای سفر به رویایی‌ترین شهرهای ایران در زیباترین ماه سال

با اینکه کشورهای غربی و برخی از کشورهای عربی، از چند قرن گذشته سعی می‌کنند تا با تمسک به تحریف نام و استفاده از عناوین جعلی بی‌پایه و ‌اساس، این منطقه مهم آبی را که همواره با نام فارس، فرهنگ و تاریخ ملت فارس شناخته شده است، در راستای منافع توسعه‌طلبانه خودشان مصادره کنند، اما هیچ وقت موفق نبوده‌اند و ایرانی‌ها اجازه این کار را به آنها نداده‌اند.

دریای پارس که در تاریخ بعدها به نام خلیج‌فارس شناخته شده، تاریخی‌ترین نام پارسی در جهان است و این دریا از ابتدای نامگذاری امپراتوری‌های جهان با نام دریای پارس، دریای آریانا و خلیج‌فارس شناخته شده است؛ به همین دلیل هم مردم کشورمان هر سال روز خلیج‌فارس را در ۱۰ اردیبهشت جشن می‌گیرند، چرا که خلیج‌فارس فقط یک اسم نیست؛ هویت، تاریخ و فرهنگ ایرانیان و شناسنامه آنان است.

کد خبر 848036 برچسب‌ها خلیج فارس خبر مهم میراث طبیعی ایران

دیگر خبرها

  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است
  • تجلیل از ۵۰۰۰ معلم شاغل و بازنشسته جنوب استان بوشهر
  • افزایش یک و نیم برابری کشت دانه روغنی در پارس آباد
  • تولید گاز در سکوی شماره ۲۳ پارس جنوبی در خلیج فارس
  • فوت پاکبان طرقبه ای بر اثر تصادف با پژو پارس
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • زیباترین تصاویر از خلیج فارس | ببینید
  • لحظه انفجار چاه فاضلاب یک مجتمع تجاری در تبریز
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • رقیه شجاعی از راهیابی به فینال تفنگ سه وضعیت بازماند