Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: سال‌ها منتظر لایحه رتبه‌بندی معلمان بودیم، زیرا خروجی آن ایجاد انگیزه برای معلمین است.

«محمد مولوی»، نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا در رابطه با «ابهامات موجود در لایحه رتبه‌بندی معلمان» گفت: متاسفانه رتبه‌بندی یک سند قانونی است که احکام بالا دستی دارد، برنامه ششم توسعه، سند تحول بنیادین، احکام دائمی و بیانات مقام معظم رهبری و وزارت آموزش و پرورش بر این مسئله تاکید دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از مطرح شدن این لایحه در مجلس و آغاز بررسی‌های لازم در صحن تفاسیر مختلفی از رتبه‌بندی عنوان شد که ابهاماتی را در اذهان عمومی ایجاد کرد.

او ادامه داد: عنوان طرح «رتبه‌بندی معلمان» نام گرفته و براساس مراحل قانونی، یک طرح یا لایحه با یک «واو» یا «کاما» معنا و مفهوم متفاوتی می‌گیرد؛ وقتی قید می‌شود «رتبه‌بندی معلمان» یعنی «معلم» نه «مدیر» در حالی که نظام تعلیم و تربیت آموزش و پرورش اصلا کارمند ندارد، همگی معلم هستیم، رئیس آموزش و پرورش معلم است، معاون او معلم است، ما معلم‌هایی هستیم که در ساختار اداری و پست‌های اداری جا گرفتیم. واژه اداری در طرح رتبه‌بندی ذهن آقای قالیباف را معطوف به این کرد که اداری کسی است که برای اداره‌ای استخدام می شود در حالیکه همه معلم‌هایی که در ادارات هستند، کارمندهای آموزشی هستند با رسته آموزشی فرهنگی در پست اداری، به این خاطر در آن بند، ما آن تبصره آوردیم که معلمان کسانی هستند که دارای رسته آموزشی و فرهنگی هستند و در این سمت‌ها مشغول کار هستند. نگرانی و ابهام قالیباف از این جهت است که مبادا بگویند کارمند اداری و این شامل خدماتی و پشتیبانی شود.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی مطرح کرد: سال‌ها منتظر لایحه رتبه‌بندی معلمان بودیم زیرا خروجی آن ایجاد انگیزه برای معلمین است. قرار نیست به معلمان بگوئیم این پول را به تو می‌دهیم تا انگیزه در وجود تو ایجاد کنیم، باید انگیزه را برای معلمین درست کنیم. این لایحه هم بعد سیاسی دارد هم بعد اقتصادی، اجتماعی و هم بعد علمی و فرهنگی، و یکی از خروجی‌های آن برای معلمین ایجاد انگیزه معیشتی است.

او در پایان گفت: 30 سال است که در آموزش و پرورش کار می‌کنم، مدرک تحصیلی دکترا دارم و مدیرکل هم بودم، با این سوابق میزان حقوق من 9 میلیون است، فردی در این جایگاه و با این مدرک و سابقه چرا باید 9 میلیون حقوق بگیرد؟ از ما که گذشت ولی باید این تغییرات در سیستم آموزشی ایجاد شود.  البته باید معلم‌ها بروز باشند، انگیزه این لایحه رتبه‌بندی این است که معلمین را از مشاغل دیگر بی‌نیاز کند و به سمت پژوهش و عملکرد رقابتی و رفتار معلمی، سوق دهد.

 انتهای پیام/ 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کمیسیون آموزش و تحقیقات برنا مقام معظم رهبری وزارت آموزش و پرورش مجلس تعلیم و تربیت معلم آموزش و پرورش معاون ذهن پول حقوق نماینده مردم آبادان رتبه بندی معلمان لایحه رتبه بندی آموزش و پرورش برای معلمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۱۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: مبلغ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود

علی فرهادی؛ درباره جزییات افزایش رقم ساعات حق‌التدریس معلمان اظهار کرد: یکی از بهترین راه های کمبود معلم در آموزش و پرورش استفاده از نیروهای توانمند است و باید انگیزه لازم را ایجاد کنیم تا از ظرفیت معلمان موجود که گزینش شده و دارای سابقه کار و هستند، استفاده کنیم.

وی افزود: استفاده از نیروهای موجود موجب جبران کمبود معلم با استفاده از معلمان با تجربه می‌شود و دیگر معلمان بدون تجربه به کلاس‌های درس نمی‌روند.

فرهادی ادامه داد: کمبود معلم مقطعی بوده و همیشگی نیست بنابراین به دلیل نیاز کوتاه مدت به دنبال استخدام نیروهای جدید نباشیم.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای تحقق این موضوع باید دو اتفاق بیفتد، گفت: نخست آنکه دستمزد ساعات حق‌التدریس معلمان به موقع پرداخت شود، وزارت آموزش و پرورش دستگاه درآمدزا نیست و منابع مالی را از سازمان برنامه و بودجه دریافت می‌کند و این سازمان قول همراهی برای پرداخت به موقع حق‌التدریس‌ها را داده است.

وی بیان کرد: معلمان با تجربه باید انگیزه کافی برای تدریس اضافه را داشته باشند با همین رویکرد آیین نامه‌ای را تدوین و سه پیشنهاد ارائه کردیم، این آیین‌نامه به شورای حقوق و دستمزد ارائه شده است.

فرهادی با اشاره به اینکه نظر سازمان  اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه برای افزایش مبلغ حق‌التدریس  معلمان مثبت است، افزود: این کار به نفع دولت، معلمان و دانش آموزان است، وزارت آموزش و پرورش پیشنهاد داده است که مبلغ حق‌التدریس حدود دو برابر شود.

وی بیان کرد: هم‌اکنون ضریب اشتغال مثبت معلمان کمتر از ۱.۲ است یعنی از ده معلم کمتر از دو معلم اضافه تدریس دارند، اگر این رقم به ۱.۴ برسد، کل نیاز آموزش و پرورش مرتفع می‌شود و بخشی از اقتصاد معلمان تأمین خواهد شد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش مبلغ حق‌التدریس معلمان از مهر امسال اجرا می‌شود؟ گفت: در تلاش هستیم تا از مهر امسال اجرا شود.

فرهادی اضافه کرد: با توجه به شرایط موجود نرخ حق‌التدریس جذابیت کافی ندارد بنابراین در شورای حقوق و دستمزد افزایش نرخ حق‌التدریس تا دو برابر را پیگیری کردیم که در دستور کار قرار دارد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲
  • تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند
  • واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان
  • ۱۰ امتیاز برای دانشجومعلمان در مرحله ارتقای رتبه‌بندی
  • اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان
  • ۷۱۰ عنوان برنامه در هفته عقیدتی سیاسی در مرکزی برگزار می‌شود
  • طرح «بوم»؛ شکوفایی خلاقیت‌ها یا باری روی دوش معلم؟
  • نرخ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: مبلغ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • تسری امتیازات رتبه‌بندی معلمان به آموزشیاران نهضت سوادآموزی