Web Analytics Made Easy - Statcounter

غیزانیه و 90 روستای این بخش همچنان درگیر مشکلاتی است که انتظار می‌رفت با وجود وعده‌هایی که برای حل آن داده شده بود، پرونده بسیاری از آنها بسته شود اما متأسفانه این اتفاق نیفتاد و مردم باز هم با مشکلات حل نشده دست به گریبانند.

با روی کار آمدن دولت سیزدهم و نخستین سفر استانی رئیس جمهوری به استان ما و نوید گماردن استاندار ویژه برای خوزستان، مردم غیزانیه آن را به فال نیک گرفته‌اند و امیدوارند شاید گره این مشکلات بالاخره به دست یک استاندار بومی با اختیارات فراتر از همیشه حل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکی نیست که مشکل آب کماکان بزرگ‌ترین دغدغه مردم غیزانیه است و اگر بخواهیم از حق نگذریم باید بگوییم بخشی از مشکلات حل شده اما هنوز 15 درصد مشکلات آب روستاهای غیزانیه پابرجاست و مشکل آب به قدری برای مردم رنج آور است که یک درصد آن هم قابل قبول نیست. لذا انتظار همه مردم غیزانیه ورود شخص استاندار برای حل مشکلات باقیمانده آب است. آنچه بیشتر از همه مردم غیزانیه را رنج می‌دهد این است که روستاییان در حالی باید با مشکلات ریز و درشت دست به گریبان باشند که غیزانیه منابع و ذخایر گازی و نفتی فراوانی دارد و این منطقه روی گنج بی‌پایان خوابیده؛ با یک حساب سرانگشتی 725 چاه نفتی در منطقه و جود دارد و نصیب مردم غیزانیه از آن هیچ است.
بارها به مردم گفته شده حال که شما مشکلات ناشی از تأسیسات نفتی و پالایشگاه‌ها را تحمل می‌کنید این تأسیسات و دیگر کارخانه‌ها موظف هستند اولویت استخدام خود را نیروی بومی قرار دهند. این وعده‌ای است که هیچگاه عملی نشده و ما انتظار داریم استاندار ویژه به بحث اشتغال مردم منطقه از این زاویه توجه بیشتری داشته باشد. از سوی دیگر در حالی که یکی از زیرساخت‌های لازم برای توسعه و آبادانی هر منطقه داشتن راه‌های ارتباطی است اما هنوز برخی از روستاهای غیزانیه از داشتن حتی یک جاده خاکی محروم هستند. نبود عدالت آموزشی برای بچه‌های روستایی با وجود پتانسیل کودکان این منطقه و پایین بودن سرانه ورزشی دیگر خواسته بحق روستاییان منطقه است. این مسأله باعث شده بسیاری فرصت‌ها از مردم منطقه گرفته شود، وجود اسب‌های اصیل عرب خوزستان امتیازی است که در صورت وجود امکانات برای اسب دوانی می‌توانست به فرصت بی‌بدیلی برای اشتغال منطقه تبدیل شود و حالا می‌بینیم اسب‌های این‌ نژاد یا راهی استان‌های دیگر یا کشورهای منطقه می‌شوند. از سوی دیگر غیزانیه به‌دلیل قرار گرفتن در فاصله دو رودخانه کارون و جراحی و چندین کانال آب و خاک حاصلخیز، پتانسیل بالایی برای کشاورزی دارد و این در حالی است که مشکلات مالکیت اراضی کشاورزی منطقه سبب شده کشاورزان انگیزه‌ای برای توسعه کشاورزی در منطقه نداشته باشند.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مردم غیزانیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۱۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود

سید علی یزدی خواه  در همایش بزرگداشت هفته گردشگری میمند با اشاره به مشکلات شهر میمند، گفت: جهش تولید امسال باید در راستای تسهیل مقررات و تامین مالی طرح‌های دست‌های اجرا باشد همچنین مشکل کهنه منطقه میمند را در استانداری فارس طرح موضوع کردیم و بنا شد کارگروه تخصصی بررسی تشکیل شود.

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: آمادگی داریم که مشکلات منطقه میمند نظیر وقف و موقوفات را پیگیری کنیم.

میمند در مسیر پیشرفت قرار گرفته است

معاون گردشگری و زیارتی استاندار فارس نیز با بیان اینکه شهر میمند امروز با اقدامات انجام شده طی دو سال گذشته در مسیر پیشرفت قرار گرفته است، اظهار داشت: کار‌های انجام شده در شهر میمند نشان از نتیجه گرفتن هم افزایی میان مسئولان، مدیران و مردم بوده و اهتمام و کوشش جمعی که بر گرفته از عزم و خرد مردم است در تاریخ ثبت خواهد شد.

محمد فرخ زاده با اشاره به اینکه پروژه‌ها در شهر میمند باید در ۳ بخش توجه ویژه داشت، خاطرنشان کرد: پروژه‌های ایجادی باید ادامه داشته باشد و پروژه‌های نوع سرمایه گذاری از کار‌های ارزشمند پیش رو خواهد بود.

فرخ زاده افزود: استان فارس قطب سلامت کشور است که یکی از قطب بودن آن پیشگیری نظیر خوراک و نوشیدنی‌های سالم است و شهرستان فیروز آباد و میمند در این بخش نقش آفرین هستند همچنین باید رویداد‌هایی برای معرفی شهر میمند در کشور داشته باشیم از این رو از وزارت میراث فرهنگی میخواهیم جشنواره ملی سردنوش و دمنوش‌ها در شهر میمند برگزار شود.

بنا به گفته معاون استاندار فارس، شهر میمند برای معرفی خود نیازمند المان است چراکه این المان‌ها می‌تواند در شبانه روز گویای روایت و هویت این دیار باشد.

این مقام مسئول با بیان اینکه جشنواره حجاران و دست ساخته‌ها در میمند با بهره گیری از فرهنگ میمند برگزار شود، تاکید کرد: صنعت شیشه گری موضوع مهمی است که می‌توان باتوجه به سبقه تاریخی این شهر، رویداد ملی شیشه‌گران در میمند برگزار شود همچنین میتوان ناحیه صنعتی شیشه‌گری را در این خطه ایجاد کرد.

او خاطرنشان کرد: تاسیسات گردشگری نیازمند تقویت در شهر میمند است و میهمانان زیادی به این دیار سفر می‌کنند، از این رو باید در خصوص اقامتگاه‌ها اقدامات جدی شکل گیرد.

معاون استاندار فارس ظرفیت‌های بیشمار استان فارس را مورد توجه قرار داد و افزود: در حوزه باغات، استان فارس رتبه اول را در کشور دارد و شهر میمند خاستگاه چند محصول مهم است که می‌تواند در حوزه گردشگری کشاورزی نقش آفرینی کند بنابراین پیشنهاد داریم که وزارت جهاد کشاورزی اراضی متعددی که می‌تواند را به صورت سهامی به عنوان یک مزرعه کشت و زر در اختیار مردم قرار دهد تا آورده اقتصادی داشته باشد و مردم هم کار سرآمدی کشت را انجام دهند تا منجر به تولید شود. همچنین امسال اجرای بیش از ۲۰ عنوان پروژه محوری برای شهر میمند پیش بینی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • پایتخت تقسیم می شود؟
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • کارگروه تخصصی بررسی مشکلات ممیند تشکیل می‌شود
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • تجلیل از شورا‌های برتر شهر و روستا در قم 
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • کلکسیون مشکلات اصفهان نیازمند توجه ویژه است
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • توسعه دزفول در گرو اجرای طرح‌های مصوبه سفر استاندار خوزستان