Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@05:30:51 GMT

ایجاد مشاغل جدید رقابتی در بازار کار

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۵۱۶۳۶

ایجاد مشاغل جدید رقابتی در بازار کار

به گزارش ایرنا، امروزه توسعه فناوری‌ها فراگیر شده است و جهش‌های فناورانه، بسیاری از روش‌های قدیمی انسان محور بـرای انجام کارها را منسوخ کرده است و طیف جدیدی از مشاغل ایجاد شده است. ایجاد مشاغلی مبتنی بر فناوری‌های نوین و نیازهای روز جامعه ضروری قلمداد می‌شود.

ایده‌های نوآورانه و فناورانه در ایجاد مشاغل برای تجاری‌سازی و بازاریابی آنها مفید است، از این رو تجهیز و تخصیص مطلوب سـرمایه انسـانی و به‌کارگیـری دانـش در اقتصاد، عنصری تعیین‌کننده در کمیت و کیفیت رشـد اقتصادی جوامع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوآوری به عنوان کلید موفقیت برای دستیابی به بهره‌وری بالاتر و موقعیت رقابتی مطلوب‌تر عمل می کند. در ایـن رقابت، تغییرات سـریع و فزاینده به همـراه فناوری های نوظهورو تحقیقات راهبردی نقش مهمی را در پیشرفت و توسعه مؤلفه های مؤثر بر رشد اقتصادی ایفا می کنند.

چگونگی تجهیز استعدادهای انسانی از طریق آموزش و مهارت آمـوزی محقق می‌شود و به‌تبع آن نیاز به رشد فزاینده مکانیزه کردن خطوط تولید وارتباطات شغلی فرامرزی در جهت توسعه و پیشـرفت چشمگیر فناوری هاست.

پیدایش فرصت‌های گسترده برای تحقق پتانسیل‌ها و آرمان‌های مردم در انقلاب صنعتی چهارم سبب ایجاد تقاضا برای میلیون‌ها شغل جدید شده است. با این حال، برای تبدیل این فرصت‌ها به واقعیت، به منابع جدید داده‌ها و رویکردهای نوینی برای درک مشاغل و مهارت های نوظهور و انجام اقدامات همگانی مؤثر و هماهنگ در سراسر جهان نیاز است.

مجمع جهانی اقتصاد در گزارشی با عنوان «مشاغل فردا: بازنمایی فرصت ها در اقتصاد جدید»، به «جعبه سیاه» اشتغال‌زایی جدید نگاهی عمیق دارد، توجه اشتغال به مشاغل نوظهور آینده، دلایل این تغییر و مهارت های لازم این حرفه ها را بررسی می‌کند. تحلیل ارائه شده در این گزارش مبتنی بر معیارهای نوینی است که توسط مجمع جهانی اقتصاد، در پلتفرم آن برای اقتصاد و جامعه جدید و متخصصان علم داده تالیف شده است. این گزارش با کمک این همکاری ها بینشی در مورد فرصت های نوظهور برای اشتغال در سراسر اقتصاد جهانی و همچنین جزئیات منحصر به فردی در مورد مجموعه مهارت های لازم برای بهره وری از این فرصت ها ارائه می دهد.

«مشاغل فردا: بازنمایی فرصت در اقتصاد جدید»، هفت خوشه اصلی حرفه‌ای را با چشم اندازهای نوظهور در آینده کار مشخص می کند که داده‌ها و هوش مصنوعی، اقتصاد مراقبت، اقتصاد سبز، مهندسی و رایانش ابری، مردم و فرهنگ، توسعه محصولات و همچنین فروش، بازاریابی و محتواست. در مجموع، این حرفه ها قرار است در سه سال آینده ۱.۶ میلیون فرصت شغلی جدید ایجاد کنند.

همچنین از سوی دیگر، در اواخر سال ۱۳۹۸ با ظهور همه گیری بیماری کرونا توجه به فناوری های جدید در قالب فضای مجازی باعث شد که روش های انجام کار و مهارت های مورد نیاز آن و البته روش های مهارت آموزی تغییر کند و سرعت به کارگیری فناوری هایی نوظهور بیشتر شود.

یکی از این حوزه‌ها، حوزه فناوری اطلاعات است که هم‌زمان با فراگیری شبکه ها و فضای مجازی طرفداران خوبی پیدا کرده است. در همین راستا معاونت فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات نیز همگام با این تحول، طرح‌هایی مانند تولید گوشی تلفن همراه، بومی‌سازی تجهیزات شبکه و پیوست فناوری، طرح کریدور فاوا، حمایت از آموزش مجازی، حمایت از توسعه صادرات فاوا، توسعه فناوری‌های نوین و طراحی و پیاده‌سازی ابررایانه سیمرغ را در دستور کار خود قرار داد.

طبق گفته «ستار هاشمی» معاون وزیر ارتباطات، «تدوین برنامه مدون برای توسعه این فناوری‌ها در کشور امری ضروری است».

معاونت فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات باهدف شناخت و بررسی وضعیت فعلی فناوری‌های نوین در کشور، انجام مطالعات تطبیقی در سایر کشورهای جهان و همچنین آینده پژوهی و تدوین نقشه راه و برنامه عملیاتی برای رسیدن به وضعیت مطلوب این فناوری‌ها، اقدامات و پروژه‌های پژوهشی و عملیاتی را با تمرکز بر دو فناوری اینترنت اشیا و هوش مصنوعی در دستور کار قرار داده است.

برای آشنایی با مشاغل کار جدید و ورود به بازار کار، مهارت‌آموزی باید مورد توجه قرار گیرد و یک قدم جلوتر از تحولات قدم بردارد و حتی می تواند با نوآوری، آینده و فناوری های آینده را بسازد.

در همین راستا نهادهای آموزشی با توجه به سرعت روز افزون تغییرات، وظیفه دارند علاوه بر مهارت‌های مورد نیاز امروز بازار کار مهارت‌های مورد نیاز آینده را پیش بینی و نیروی کار را برای ایفای نقش موثرتر در آینده آماده کنند.

در این راستا سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور رویکرد شناسایی مشاغل نوین و اعمال تغییرات در فرایندها، روش ها، محتواها و غیره را در جهت سازگاری با تحولات فناوری در دستور کار خود دارد.

شناسایی ۵۰ شغل جدید

طبق گفته مدیرکل دفتر پژوهش، طرح و برنامه ریزی درسی سازمان فنی و حرفه‌ای کشور، با بهره مندی از مطالعات آینده پژوهی مشاغل در سطح بین المللی، ۵۰ شغل درحال ظهور و شایستگی های مورد نیاز برای آنها شناسایی شده است که به زودی استانداردهای شایستگی آنها تدوین می‌شود.

«اصغر فیضی» دراین باره به خبرنگار اقتصادی ایرنا گفت: این مطالعه ها برای ایجاد مشاغل جدید در حوزه های مختلف از جمله انقلاب چهارم صنعتی، اینترنت اشیا، دیجیتال، فناوری اطلاعات، امنیت اطلاعات، هوش مصنوعی، مدل سازی اطلاعات، اینترنت اشیا، مهندسی معکوس مکانیک و سایر مشاغل است.

مدیرکل دفتر پژوهش، طرح و برنامه ریزی درسی سازمان فنی و حرفه ای کشور با اشاره به ایجاد مشاغل جدید اضافه می کند: مهارت آموزی باید متناسب با نیاز بازار کار و اقتصاد جهانی و پاسخگوی تحولات پیرامونی بویژه فناوری باشد. تا با داشتن مهارت های به روز، آینده شغلی افراد تضمین شود. علاوه بر مزایای اقتصادی و اجتماعی، مهارت‌آموزی منجر به نوآوری و ایجاد انواع جدید مشاغل در بازار کار می شود.

این مقام مسوول معتقد است که امروزه پیش بینی آینده کار یکی از مهیج ترین و دشوارترین زمینه های تحقیق در زمینه مهارت آموزی است و پیامدهای تغییر تقاضا برای مهارت های خاص در سیستم های آموزشی بسیار زیاد است. پیش بینی برای تعیین تقاضای متغیر مهارت های آینده یکی از عناصر کلیدی در آماده سازی نیروی انسانی توانمند برای توسعه است.

فیضی با اشاره به توسعه کارگیری فناوری ها می گوید: همگام با فناوری ها باید مهارت ها نیز ارتقا یابد.

تدوین استانداردهای شغلی جدید

مدیرکل دفتر پژوهش، طرح و برنامه ریزی درسی سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه تدوین استانداردها در مسیر حرفه ای مشاغل کمک شایانی می کند، اضافه‌کرد: در روزهایی که بسیاری از کشورها به اهمیت مهارت آموزی و داشتن نیروی های توانمند تاکید می کنند، برای رقابت جهانی و پاسخ به نیاز بازار کار باید سیستم های آموزشی جدید را جایگزین کنیم.

وی ادامه‌داد: مجمع جهانی اقتصاد اعلام کرده که شکاف مهارت در جهت‌های مختلف نیروی انسانی، بازار کار و اقتصاد وجود دارد که اگر از الان به فعالیت در این موارد شروع کنیم تا سال ۲۰۳۰ به ۶.۵ تریلیون دلار افزایش ناخالص داخلی در جهان دست خواهیم یافت.

فیضی خاطرنشان‌کرد: اقتصادهایی که شکاف بیشتری در مهارت نیروی انسانی و نیاز بازار کار دارند بیشتر از این مهارت زایی بهره مند می‌شوند و اگر به اندازه کافی به مهارت، آموزش و مشاغل کشور اهمیت بدهیم نتایج درخشانی کسب خواهیم کرد.

طبق گفته این مقام مسوول، باید مهارت‌های جدید به مهارت‌های قبلی اضافه شود، از این رو لزوم تدوین این استانداردها از قبل بوده و از سال ۱۳۹۶ با تصویب قانون نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفه ای و مهارتی مورد تاکید قرار گرفته است.

جایگاه نوآوری باز در مشاغل آینده

جایگاه نوآوری باز در مشاغل آینده از سوی نهادهای مختلف علمی و آموزشی مورد توجه قرار گرفته است و در این باره نشستی در شهریورماه امسال از سوی معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی برگزار و در آن بر این نتیجه که همه کسب‌وکارها به نوآوری باز نیاز دارند تاکید شد.

«حسین بختیاری» متخصص فناوری و فعال در حوزه نوآوری باز و توسعه کسب و کار می‌گوید: تعاریف مختلف درزمینه خلاقیت، نوآوری و اختراع وجود دارد. خلاقیت فرآیندی فکری است که به ایده می‌انجامد و نوآوری درواقع پیاده ساختن ایده ناشی از خلاقیت هست که به‌صورت یک محصول یا خدمت تازه شود.

به گفته وی، نوآوری فراتر از آن است و به معنای معرفی محصولی تازه است که با ابداع و عرضه انجام می‌شود و دارای ارزش اقتصادی است. نوآوری چالشی را رفع می‌کند که در واقع در کسب‌وکار خود را نشان می‌دهد.

بختیاری، نوآوری را یک فرآیند می داند و معتقد است که کسب‌وکارها بر اساس نوآوری متحول می‌شوند و این موضوع یک‌شبه و اتفاقی رخ نمی‌دهد.

این کارشناس به برخی ویژگی‌های مشاغل آینده پرداخته و می‌افزاید: مشاغل آینده تکرارپذیر و مقیاس‌پذیر هستند، رشد بالایی دارند، پیچیده‌تر می‌شوند و مبتنی بر منابع انسانی بدون مرز هستند و در این دنیای کسب‌وکار اتفاقات جدیدی می‌افتد که مصداق بارز آن توجه به مشتری مداری به شکل واقعی و توجه به شخصی‌سازی محصولات و خدمات است.

وی گفت: امروزه در کشور ابزارهای کلیدی تأمین کننده بصیرت دقیق از ماهیت فرصت در بازار کار فراهم شده است که استفاده از چنین ابزارهایی در راستای خدمت به کارگران و در مسیر تلاش آنها برای رسیدن به اشتغال مولد و کارآمد در رشته های شغلی جدید ضروری است.

برچسب‌ها سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور توسعه ایران ارتباطات توسعه اقتصادی ستار هاشمی شرکت دانش بنیان مجمع جهانی اقتصاد وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور توسعه ایران ارتباطات سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور توسعه ایران ارتباطات توسعه اقتصادی ستار هاشمی شرکت دانش بنیان مجمع جهانی اقتصاد وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی مجمع جهانی اقتصاد فنی و حرفه ای کشور مورد نیاز مشاغل آینده مهارت آموزی ایجاد مشاغل نوآوری باز فناوری ها بازار کار مهارت ها فرصت ها روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۱۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکوسیستم جدید «چری» صنعت خودرو را متحول می‌کند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، با بهره گیری از داده‌های بزرگ، فناوری ۵G، هوش مصنوعی، محاسبات ابری و فناوری های بیشتر برای «اکوسیستم خودرو»، چری به طور استراتژیک یک اکوسیستم خدمات جامع را با محوریت محصولات خود تقویت می‌کند و به صنایع مختلف ارائه می‌دهد. این ابتکار به کاربران در افزایش کارایی عملیاتی، عبور از موانع فضایی و درگیر شدن بی دردسر در تجربیات تعاملی کمک می‌کند.

صنعت خودرو در حال ورود به عصری است که مشخصه آن ادغام سریع فناوری‌ها در حوزه وسایل نقلیه، انرژی، حمل و نقل و ارتباطات اطلاعاتی است. خط مقدم این تکامل با روندهایی مانند تامین انرژی برق، اتصال پیشرفته و ادغام فناوری های هوشمند مشخص شده است. این انتقال نوید ظهور یک اکوسیستم خودرویی جدید است که عمدتاً توسط وسایل نقلیه با انرژی جدید (NEVs) و وسایل نقلیه متصل هوشمند (ICVs) تغذیه می‌شود و به عنوان یک کاتالیزور حیاتی برای تحول و گسترش صنعت خودروسازی جهانی به حساب می‌آید. مدل سنتی معاملات مستقیم در بازار خودرو به تدریج در حال کاهش است و راه را برای الگویی باز می‌کند که در آن کاربران به طور فزاینده‌ای به عنوان نیروی مرکزی محرک پویایی صنعت شناخته می‌شوند. درنتیجه ایجاد یک اکوسیستم خودرویی جامع به یک استراتژی حیاتی برای برندهای خودرویی تبدیل می‌شود که هدفشان تضمین آینده‌ای موفق است. نمایشگاه اکو قرار است با ارائه یک مدل اکولوژیکی انقلابی و چارچوب استراتژیک برای کاربران جهانی آغاز به کار کند.

بنابراین، این موضوع "اکوسیستم" چیست؟ اساساً، مانند این است که اتصال همه رایانه‌ها و تلفن‌ها به یکدیگر اینترنت را به ما می‌دهد و اتصال چیزهایی از دنیای واقعی به اینترنت، اینترنت اشیا را برای ما به ارمغان می‌آورد. به همین ترتیب، وقتی یک خودرو را با افراد و خدمات مرتبط می‌کنید، در نهایت به چیزی می‌رسید که ما آن را اکوسیستم خودرو می‌نامیم. در ریتم معاصر زندگی و محیط‌های حرفه‌ای، وسایل نقلیه به طور فزاینده‌ای به سومین فضای زندگی افراد، فراتر از خانه و محل کار تبدیل شده‌اند. حتی در طول رفت و آمد، افراد به فعالیت‌های مختلفی از جمله کار، معاشرت و مدیریت امور شخصی می‌پردازند که همگی در محدوده اتومبیل خود هستند. این انتقال نشان می‌دهد که اتومبیل‌ها از نقش سنتی خود به‌عنوان وسیله‌ی حمل‌ونقل صرف فراتر رفته‌اند و به قطب‌های اتصال یکپارچه‌ای تبدیل شده‌اند که جنبه‌های مختلف زندگی روزمره را پیوند می‌دهند.

میدان نبرد آینده صنعت خودرو بر روی اکوسیستم‌ها متمرکز خواهد بود تا فناوری‌ها یا محصولات مجزا. چری در خط مقدم این تغییر قرار دارد و از فناوری‌های پیشرفته مانند داده‌های بزرگ، ۵G، هوش مصنوعی، محاسبات ابری و غیره برای تقویت یک «اکوسیستم خودرو» جامع استفاده می‌کند. این استراتژی بر ایجاد یک اکوسیستم خدمات صنعتی گسترده متمرکز است که کارایی کاربر را افزایش می‌دهد و موانع موجود در تعاملات را از بین می‌برد و افراد، وسایل نقلیه و سبک زندگی را یکپارچه می‌کند. چری با انتقال از محصولات مستقل به یک اکوسیستم به هم پیوسته، به طور مستمر تجربیات، ارزش‌ها و انتخاب‌های جدیدی را ارائه می‌کند و زندگی کاربران خود را غنی می‌سازد. چری به افزایش رضایت عاطفی و تجربی برای تعداد بیشتری از کاربران برند چری اختصاص یافته است و اکوسیستم خودرویی پر جنب و جوش و پویا را ایجاد می‌کند که سرزندگی و اشتیاق را تقویت می‌کند.

چری یک اکوسیستم خودرویی جدید با تمرکز بر محصولات با عملکرد استثنایی ساخته است و روند جدیدی را در رویکرد صنعت خودرو به توسعه کاربر محور ایجاد می‌کند. چری با تمرکز بر بهبود زندگی خودرویی، خدمات جامع و شخصی‌سازی شده متناسب با سناریوهای مختلف از جمله راه‌حل‌های هوشمند برای همراهی با خانواده، سفر سبز و هوش آینده‌نگر را ارائه می‌دهد. این چارچوب به کاربران جهانی این امکان را می‌دهد تا سبک‌های زندگی جدیدی را با فناوری هوشمند کشف کنند و آرزوهای خود را برای زندگی بهتر برآورده کنند.

در تکامل مداوم فناوری، چری توجه بیشتری به ایجاد ارزش بالاتر دارد. ارزش‌های مصرف کننده فراتر از موفقیت شغلی صرف شده است تا روند متنوع‌تری را نشان دهد. آنها با هدف افزایش ارزش شخصی خود و اولویت دادن به ایجاد تعادل در روابط شخصی، اجتماعی و خانوادگی، درگیر علایق مختلفی در حوزه‌های مختلف هستند. برای کاربران، خودروها دیگر تنها وسیله حمل و نقل نیستند، بلکه یک سبک زندگی و تجلی رویاها هستند.

خانواده تیگو مظهر مفاهیم عمیق "فتح" و "قیمت" است، چه در رفع نیازهای زندگی روزمره و چه در گسترش مرزهای زندگی. روح خانواده تیگو فقط مربوط به خود خودروها نیست، بلکه در مورد تقویت رابطه بین مردم و خودروها نیز هست. از سرنشینان در لحظات مهم خانوادگی پشتیبانی می‌کند و تجربیات ظریف زندگی را ثبت می‌کند. خانواده تیگو با ویژگی‌های هوشمند پیشرفته و ویژگی‌های احساسی، تمایل مصرف‌کنندگان مدرن را برای تجربه‌های شخصی، متنوع، و هیجان‌انگیز خودرو برآورده می‌کند.

نمایشگاه اکو که قرار است در ۲۷ آوریل آغاز شود، موضوعی پیرامون یک اکوسیستم متنوع است. این نمایشگاه سناریوهای زندگی مانند کمپینگ، فناوری و هوشمندی را به نمایش می‌گذارد که کاملاً با مفهوم برند چری از "پایداری، نوآوری، خانواده و همراهی" همسو می‌شود. چری اتومبیل نه تنها متعهد است که تجربه سفری راحت را برای کاربران فراهم کند، بلکه به نوآوری مداوم در فناوری نیز متعهد است. از شما دعوت می کنیم تا هیجان نمایشگاه اکو را در ۲۷ آوریل تجربه کنید.

گروه چری در سال ۱۹۹۷ تاسیس شد و زیرمجموعه آن، چری خودرو، یکی از اولین برندهای خودروسازی چینی است که از یک میلیون دستگاه فروش عبور کرده و به بازارهای بین المللی راه یافته است. در سال ۲۰۲۳، گروه چری با فروش انباشته ۱,۸۸۱,۳۱۶ خودرو، به "دوازده رشد متوالی" در فروش دست یافت که نشان دهنده افزایش ۵۲.۶ درصدی نسبت به سال قبل است. از ژانویه تا مارس ۲۰۲۴، گروه چری در مجموع ۵۲۹۶۰۴ دستگاه خودرو فروخت که رشد سالانه ۶۰.۳ درصدی را نشان می‌دهد. از ژانویه ۲۰۲۴، گروه چری بیش از ۱۳ میلیون کاربر جهانی، از جمله ۳.۳۵ میلیون کاربر خارج از چین، جمع آوری کرده است. چری نوآوری مستقل را به عنوان استراتژی اصلی خود در نظر می‌گیرد و یک سیستم نوآوری محصول را با تمرکز بر تحقیق و توسعه فناوری ایجاد می‌کند و خود را وقف ارائه تجربه کاربری با کیفیت بالا به مصرف کنندگان جهانی می‌کند. هشت مرکز اصلی تحقیق و توسعه، از جمله مراکز در آمریکای شمالی، آمریکای جنوبی و اروپا، با موفقیت تأسیس شده‌اند. تا پایان سال ۲۰۲۳، چری بیش از ۲۹ هزار اختراع ثبت و بیش از ۱۸۰۰۰ پتنت مجاز دریافت کرده و خود را در خط مقدم این صنعت قرار داده است.

حضور تجاری چری در بیش از ۸۰ کشور و منطقه در سراسر جهان گسترش یافته است. در حال حاضر، طیف محصولات صادراتی چری شامل سری‌های تیگو، سری آریزو و سری‌های eQ است که اشکال اصلی قدرت مانند ICE، BEV و PHEV را در بر می‌گیرند. چری با هسته برندی که بر «سبز، فناوری، خانواده و همراهی» تأکید دارد، به یک مسیر استراتژیک متمرکز بر ابتکارات سبز و کم کربن متعهد است و ورود خود را به حوزه‌های جدید مانند انرژی جدید، اتصال هوشمند، تحرک مشترک، سکوها و اکوسیستم‌ها تسریع می‌کند.

چری به طور فعال در رفاه عمومی شرکت می‌کند و انواع مختلفی از اقدامات عام المنفعه را در سراسر جهان انجام می‌دهد؛ این اقدامات شامل حفاظت از محیط زیست، کاهش هدفمند فقر، و کمک‌های آموزشی، مانند اهدای ۶ میلیون دلار برای حمایت از یونیسف (صندوق بین المللی اضطراری کودکان سازمان ملل متحد) در "آموزش جهانی" خود است. این موضوع، نشان دهنده رسالت و مسئولیت برندهای چینی به جامعه بین المللی است.

چری به مدت ۲۱ سال متوالی مقام برترین صادرکننده خودروهای سواری چین را در اختیار داشته و در پنج انتخاب متوالی توسط SASAC (کمیسیون نظارت و مدیریت دارایی های دولتی) و CICG (گروه ارتباطات بین المللی چین) عنوان "۲۰ شرکت برتر حضور در خارج از کشور" را دریافت کرده است. در گزارش Kantar BrandZ ۵۰، چری به عنوان سازنده برند برتر چینی در سال ۲۰۲۳، رتبه اول را در رده خودرو دارد. بر اساس مطالعات مختلف شاخص خودرو J.D. Power برای سال ۲۰۲۳، چری در بین برندهای داخلی چین جایگاه برتر را در IQS (مطالعه کیفیت اولیه) دارد. علاوه بر این، سری خودروهای آن، از جمله تیگو ۸، تیگو ۷ و تیگو ۴ یا همان X۵۵ پرو، هر کدام مقام اول را در بخش‌های خود به دست آورده‌اند.

جهت مشاهده لیست قیمت روز خودرو های داخلی و خارجی می توانید به صفحه لیست قیمت روز خودرو در خبرآنلاین مراجعه کنید.

۵۴۳۲۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899384

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال
  • تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • آینده ارزهای دیجیتال: چگونه بلاکچین صنایع مختلف را متحول می‌کند؟
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • حمایت از کارگران آرامش صنعتی را به دنبال دارد
  • جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند
  • فناوری ناسا برای غبارزدایی از ماه به قمر زمین می‌رود
  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود
  • اکوسیستم جدید «چری» صنعت خودرو را متحول می‌کند؟