Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@00:31:52 GMT

راه هایی برای تشخیص تفاوت سیاتیک و دیسک

تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۵۱۹۹۹

راه هایی برای تشخیص تفاوت سیاتیک و دیسک

به گزارش وب سایت المرسال، سیاتیک دردی است که ممکن است هر فرد به آن دچار شود و این درد به طور خاص در عصب سیاتیک ایجاد می‌شود و از باسن شروع شده تا پایین ساق پا ادامه می‌یابد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ نکات زیادی وجود دارد که پزشکان برای جلوگیری از درد سیاتیک، از جمله ورزش منظم، انجام تمرین‌های تقویت کننده کمر که ماهیچه‌های ماهیچه‌های شکم را نیز بسیار حفظ می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین باید هنگام نشستن حالت مناسبی را انتخاب کند. هنگام نشستن، لازم است یک صندلی با بالشتک‌های خوب و راحت داشته باشید و سطح زانو‌ها در منحنی طبیعی پشت نیز حفظ شود.

علل سیاتیک

دلایل زیادی می‌تواند باعث سیاتیک شود که ما مهمترین دلایل را مرور می‌کنیم: عادات منفی روزانه، مانند نشستن طولانی مدت در مقابل تلویزیون یا کامپیوتر و عدم نشستن در وضعیت صحیح بدن، مانند خم شدن مداوم پشت به مدت طولانی.

عوامل ژنتیکی که توسط والدین توسط فرزندان به ارث می‌رسد، می‌تواند باعث شود غضروف فرد بیش از حد معمول ضعیف شده و باعث لغزش و سیاتیک شود. هنگامی که فرد پیر می‌شود، ممکن است دچار غشای غضروفی شود که بین مهره‌های استخوانی وجود دارد.

درمان سیاتیک

اکثر موارد سیاتیک را می‌توان به روش‌های ساده و به دور از جراحی‌های سخت درمان کرد و همچنین می‌توان آن را در مدت کوتاهی، به طور خاص در چند هفته درمان کرد.

- تمرینات هوازی به درمان سیاتیک کمک زیادی می‌کند و مهم است که همیشه فعال بمانید. یکی از مهمترین تمریناتی که مبتلایان به سیاتیک می‌توانند انجام دهند، پیاده روی، دوچرخه سواری و برخی فعالیت‌های آبی مانند شنا، برای حرکت دادن تمام نقاط و مفاصل بدن بسیار مؤثر است.

- استفاده مداوم از کمپرس سرد و گرم روی نواحی آسیب دیده نیز برای درمان سیاتیک مؤثر است. برای کمپرس سرد می‌توانید خودتان را در خانه تهیه کنید و کمپرس گرم را می‌توانید از داروخانه‌ها تهیه کنید.

- فیزیوتراپی از طریق تمرینات خاصی انجام می‌شود که باعث تقویت عضلات، بهبود قدرت ستون فقرات و در نتیجه کمک زیادی به درمان سیاتیک می‌شود.

دیسک (فتق دیسک)

دیسک یک ماده چسبنده است که بین مهره‌های ستون فقرات واقع شده و در ستون فقرات به شکل رباط‌های دایره‌ای شکل قرار دارد و نقش اصلی آن این است که به کمر که فشار‌هایی را تحمل می‌کند کمک کند؛ و بیماری دیسک این است که با مشکل یا نقص آسیب ببیند.

علل بیماری دیسک

- رفتار‌های غلطی که توسط افراد انجام می‌شود، مانند نشستن طولانی مدت بدون حرکت، حمل بار‌های سنگین بر روی انسان مانند کیف مسافرتی.

- چاقی و پیامد‌های منفی آن، مانند فشار بیش از حد به کمر و نیز حرکات اشتباهی که فرد هنگام انجام تمرینات هوازی یا هنگام انجام کار انجام می‌دهد.

- افزایش سن، عامل مهمی است که ممکن است باعث بیماری دیسک شود، زیرا ممکن است در هنگام افزایش سن، مهره‌های او مایع محافظتی را که در داخل آن‌ها قرار دارد از دست بدهد.

درمان بیماری دیسک

بیماری دیسک را می‌توان از طریق بسیاری از روش‌های توصیه شده توسط پزشکان درمان کرد و مطمئناً در هر مورد روش درمانی مناسب تری برای بیان وجود دارد و ما در اینجا مهمترین روش‌های درمانی بیماری دیسک را مرور می‌کنیم:

- درمان دارویی، در مراحل اولیه بیماری دیسک، استفاده از دارو‌های ضد درد که باعث کاهش احساس درد و التهاب می‌شود.

- مراقبت‌های خانگی، امکان مراقبت خانگی از بیمار، مانند استراحت در رختخواب یا مصرف دارو‌های مسکن بدون مراجعه به پزشک وجود دارد، اما با درد مداوم، باید فوراً به پزشک مراجعه کرد.

- روش‌های جراحی، اگر بیمار از روش‌های فوق الذکر پیروی کند و درد یا درمان تسکین نیابد، می‌توان با راهنمایی پزشک به عملیات جراحی لازم متوسل شد.

پربیننده ترین چرا کالین پاول با وجود دو دوز واکسن در گذشت؟ جادوی رزماری برای تقویت مو با این روش خشکی پوست دست را از بین ببریم موج ششم کرونا در آبان قطعی است نوشیدن این مایعات از کرونا جلوگیری می کنند!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دیسک درمان سیاتیک بیماری دیسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۱۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟

 به گزارش تابناک، متخصصان در تاریخ ۱۹ آوریل در مجله Nature Medicine گزارش دادند در یک مورد از هر ۱۰ مورد ابتلا به ام اس، بدن سال ها قبل از شروع علائم، شروع به تولید مجموعه مشخصی از آنتی بادی ها در خون می‌کند.

متخصصان دریافتند این الگوی آنتی بادی ۱۰۰ درصد تشخیص ام اس را پیش بینی می کند. هر بیمار حامل این مجموعه از آنتی بادی ها به ام اس مبتلا شد.

آنها امیدوارند این آنتی بادی ها روزی مبنای یک آزمایش خون ساده برای غربالگری ام اس باشند.

دکتر «مایکل ویلسون»، متخصص ارشد مغز و اعصاب از دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو (UCSF) گفت: در چند دهه اخیر، حرکت در زمینه درمان ام‌ اس جدی‌تر و قوی‌تر صورت گرفته است.

ام اس زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن به سیستم عصبی مرکزی حمله می‌کند و به غلاف محافظ اطراف رشته‌های عصبی به نام میلین آسیب می‌رساند. این امر سیگنال‌های ورودی و خروجی مغز را مختل می‌کند و باعث بروز علائم مختلفی می‌شود که حواس را مختل کرده و بر توانایی حرکت تأثیر می‌گذارد.

برای این مطالعه، متخصصان نمونه های خون گرفته شده از ۲۵۰ بیمار مبتلا به ام اس را که قبل و بعد از تشخیص آنها جمع آوری شده بود، غربالگری و آنها را با نمونه خون افراد سالم مقایسه کردند.

متخصصان تصور می‌کردند با مشاهده اولین علائم بیماری در بیماران ام‌ اس، شاهد جهش در آنتی‌بادی‌ها خواهند بود.

در عوض، آنها دریافتند که ۱۰ درصد از بیماران ام اس سال ها قبل از تشخیص، سطوح بالایی از آنتی بادی های اتوآنتی بادی - آنتی بادی هایی که می توانند به خود بدن حمله کنند – داشتند.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، هنوز مشخص نیست که چه چیزی باعث ام اس در ۹۰ درصد دیگر بیماران می شود، اما متخصصان بر این باورند که آنها اکنون یک علامت هشدار اولیه قطعی مبنی بر بروز این بیماری، دارند.

علائم ام‌ اس می تواند حاد یا مزمن باشد و از فردی به فرد دیگر متفاوت است. مهم این است که از علائم مختلف این بیماری آگاه بود. علائم بیماری ام‌ اس ممکن است شامل موارد زیر باشد:

- مشکلات حرکتی مانند احساس خستگی یا ضعف هنگام راه رفتن، صحبت کردن یا بلعیدن

- گزگز یا بی حسی در اندام ها

- اختلال عملکرد مثانه و روده

- اختلال شناختی

- تغییرات خلقی یا افسردگی

- لرزش یا اسپاسم

- سرگیجه

- اختلال بینایی

در موارد شدید، افراد مبتلا به ام‌اس ممکن است دچار نابینایی و/یا فلج شوند.

در حال حاضر هیچ درمان شناخته شده‌ای برای ام‌اس وجود ندارد. بنابراین، مدیریت علائم، فاکتوری ضروری برای داشتن یک زندگی سالم همراه با این بیماری است. پزشک ممکن است بسته به شدت علائم بیماری درمان‌های استروئیدی، تزریق خون یا فیزیوتراپی را انتخاب کند.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • آیا زالو واقعا می‌تواند درمان کننده باشد؟
  • زالو درمانی؛ انجام بدهیم یا نه؟
  • زالو درمان می‌کند؟
  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد