Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «زلمان شوفال» سفیر سابق رژیم صهیونیستی در آمریکا از جمله دیپلمات های ارشد رژیم صهیونیستی است که با ابراز نگرانی از نزدیکی روابط ریاض و تهران و رویکرد دو طرف برای بهبود آن به روزنامه صهیونیستی «معاریو» می گوید: "حرکت عربستان و ایران در مسیر گام های موقت و جزئی به منظور شکل دهی به یک واقعیت ثابت مبتنی برتشکیل یک نظام منطقه ای جدید در منطقه پیامدها و عواقبی برای اسرائیل به همراه خواهد داشت".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می افزاید: "نشانه‌های این نزدیکی روابط بین عربستان و ایران از شش ماه پیش آشکار شده و هرچند منافع و گرایش‌ های اساسی دو طرف تغییر نکرده و به همان صورت باقی مانده است، اما واقعیتی که هر دو کشور در آن به سرمی برند، تغییر کرده است زیرا عربستان و برخی کشورهای عربی و همچنین اسرائیل در دوره ترامپ این ارزیابی را داشتند که برای مقابله با تمایلات ایران بویژه در زمینه هسته ‌ای و سایر زمینه ها می‌ توانند به واشنگتن تکیه کنند اما تلاش «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا برای احیای توافق هسته‌ ای بی توجه به انتقادهای همپیمانان قدیمی خود در این خصوص و نیز ترس از دست دادن چتر دیپلماتیک حمایتی و چه بسا نظامی آمریکا در آینده، ریاض و تا حد کمتری کشورهای عربی دیگری نظیر مصر و اردن را بر آن داشته تا نرمش و انعطاف مثبت خود در قبال ایران را بعید ندانند".

این دیپلمات ارشد رژیم صهیونیستی ابراز عقیده کرد: سیاست ترامپ در فشار سیاسی و اقتصادی بر ایران و خروج از توافق هسته‌ ای فرصتی برای موفقیت بود، اما با تغییر دولت در آمریکا این سیاست در نطفه خفه شد. 

وی تصریح کرد: عربستان به خوبی آگاه است که درپی ترور جمال خاشقچی روزنامه نگار سعودی، اعتبارش تا حد زیادی در کنگره و بین مردم آمریکا کاهش یافته است و مهمتر اینکه بایدن در رویارویی سیاسی شدیدی با شاخه چپگرای افراطی حزب دموکرات قرار دارد که هیچ فرصتی برای تخریب روابط آمریکا با همپیمانان قدیمی خود در خاورمیانه را از دست نمی‌دهد و این همان ارزیابی است که دولت کنونی اسرائیل هنوز آن را درک نکرده است. 

این دیپلمات ارشد صهیونیست با اشاره به گسسته شدن ائتلاف مخالف ایران با نزدیکی روابط ایران و عربستان افزود: بین تهران و ریاض توافقی برای تقسیم خاورمیانه وجود دارد و این امر حتی اگر در دستور کار علنی آنها نباشد؛ گام ‌های موقت و جزئی برای شکل دهی به یک واقعیت ثابت بین دوطرف در دستور کارشان قرار دارد و این وضعیت پیامدهایی  برای اسرائیل به همراه خواهد داشت.
 

برچسب‌ها برجام جو بایدن ایران ریاض رژیم صهیونیستی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برجام جو بایدن ایران برجام جو بایدن ایران ریاض رژیم صهیونیستی رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۲۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست بلینکن از چین در رابطه با ایران و کره شمالی

وزیر امور خارجه آمریکا در سفر به پکن از دولت چین خواست که از نفوذ خود برای کنترل نقش ادعایی ایران در تشدید بحران فعلی منطقه تغییر رفتار "خطرناک" پیونگ‌یانگ استفاده کند.

به گزارش ایسنا، "آنتونی بلینکن" وزیر امور خارجه آمریکا که از ابتدای جنگ غزه با حمایت تمام‌عیار از رژیم صهیونیستی از مسئولیت خود در تشدید تنش‌ها در منطقه شانه خالی کرده است، در سفر به پکن ادعایی را علیه نقش ایران در بحران فعلی منطقه مطرح کرد.

خبرگزاری اسپوتنیک در این باره گزارش داد، بلینکن که به پکن سفر کرده است، در کنفرانسی خبری گفت: از چین می‌خواهم از نفوذ خود در منصرف کردن ایران و نیروهای نیابتی آن از گسترش درگیری در خاورمیانه استفاده کند.

ادعای بلینکن درباره نقش ایران در گسترش این درگیری در حالی است که واشنگتن از ابتدای جنگ غزه که به تنش‌ها در منطقه دامن زده و در پی پاسخ‌ تلافی‌جویانه گروه‌های مقاومت منطقه به اقدامات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه، بیم درگرفتن جنگی تمام‌عیار و گسترده در منطقه را ایجاد کرد، به حمایت دیپلماتیک، مالی و نظامی از تل‌آویو پرداخته است.

شمار تلفات جنگ غزه طی حملات کورکورانه رژیم صهیونیستی که بیمارستان‌ها، مساجد، کلیساها و ساختمان‌های مسکونی از آن مستثنی نبوده‌اند، از ۳۴ هزار نفر فراتر رفته است.

افزون بر این، ۸۵ درصد از جمعیت غزه در شرایطی که ۶۰ درصد از زیرساخت‌های حیاطی این منطقه از بین رفته و دسترسی کافی به غذا، آب آشامیدنی و دارو وجود ندارد، از خانه‌های خود آواره شده‌اند.

ایران با محکوم کردن حمایت آمریکا از جنایت‌های جنگی رژیم صهیونیستی در غزه تحت عنوان "حق اسراییل برای دفاع از خود" بر حمایت خود از آرمان آزادی‌بخش گروه‌های مقاومت فلسطینی تاکید کرده است‌.

با این حال، مقامات ایران ادعای آمریکا و متحدان آن مبنی بر حمایت مالی و نظامی از گروه‌های مقاومت منطقه و کنترل اقدامات آن‌ها را که "نیروهای نیابتی ایران" خوانده می‌شوند را رد کرده و گفته است که آن‌ها به طور مستقل و طبق صلاحدید خود عمل می‌کنند.

ایران اخیرا، به حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری سفارت ایران در دمشق طی عملیات "وعده صادق" پاسخ داد و آن را اقدامی مشروع برای دفاع از منافع ملی و در چارچوب بند ۵۱ منشور سازمان ملل تلقی کرد.

اسپوتنیک همچنین گزارش داد که بلینکن گفت: از چین می‌خواهم از نفوذ خود برای فشار آوردن به پیونگ‌یانگ برای پایان دادن به رفتار خطرناک خود و مشارکت در گفتمان استفاده کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عضو ارشد کابینه جنگ رژیم صهیونیستی: آزادی اسرای اسرائیلی مهم‌تر از حمله به رفح است
  • جزئیات توافق آمریکا و عربستان برای سازش میان ریاض و تل‌آویو
  • فرود آمدن هواپیمای اسرائیلی در ریاض
  • یک هواپیمای اسرائیلی در ریاض فرود آمد
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی / تلویزیون اسرائیل: احتمالا این مقامات برای گفت‌و‌گو درباره عادی‌سازی روابط رفته باشند
  • جزئیات طرح آمریکایی - اسرائیلی برای مدیریت محاصره نوار غزه
  • درخواست بلینکن از چین در رابطه با ایران و کره شمالی
  • حماس: هیچ پیشنهادی جز آتش‌بس در غزه را نمی پذیریم
  • هراس اسرائیلی‌ها از افتتاح غرفه در شصتمین دو سالانه هنر ونیز + فیلم
  • هراس اسرائیلی‌ها از افتتاح غرفه در شصتمین دو سالانه هنر ونیز